1912 написа:а най-добре си погледнете в собствения двор ,от къде идват парите на някой други президенти в България...черното тото,проституция,скрити данъции от хазарт......
... наркотици, за които тарторите им лежат по затворите...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1912 написа:а най-добре си погледнете в собствения двор ,от къде идват парите на някой други президенти в България...черното тото,проституция,скрити данъции от хазарт......
obi4am_pirin написа:Gesha1986 написа:obi4am_pirin написа:Всички са в кюпа!И разследващите!Сега ще проверят ще кажат че всичко е ок и ще направят всичко легално!
вие защо не си смените името от "обичам пирин" на "вечния песимист" ?
вие за какво сте оптимист?от кое сте доволен?
nikullas написа:парите на кокомотива от тв правата също минават през КТБ.като си толкова отворен защо не напишете още една декларация,че не ги искате тези пари,напишете ги същете тези работи и че неискате парите
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
wannabe написа: И да забравих да кажа - цяла България ви се смеее
B-1912 написа:Не знам защо спорите за тази банка на кой е и тн. Ще ви кажа само няколко факта:
Факт 1: КТБ има най-висока годишна лихва - 7.5 % на депозит
Факт 2: Познавах няколко от момчетата на под 19 години в Локо Пловдив преди година и половина. Това познанство ми докара много добри приходи, около 10 000 лева за няколко мача, които ми казаха, когато можеше да се залагат.
Факт 3: Същите тези пари, дошли от въздуха сега са там на депозит и ми носят някакъв приход, който банката ми плаща редовно.
Вие продължавайте, той кервана си върви
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov и 11 госта