Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
megan fox написа:Първите два 1/4 финалиста вече са ясни.По принцип чаках с нетърпение фазата на директните елиминации, но от година на година 1/8 финалите стават все по-безинтересни и все по-безсмислесни. Дали да не я премахнат тая фаза и просто отборчета като Арсенал дори и да излязат от групата си да не ги допускат до 1/8 финалите, че да не ги бие, който ги хване...
![]()
![]()
![]()
Англия губи още един участник --> ШЛ става още по-интересна.
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
dxl написа:
Аре стига бе, Мегане. Аман вече от арогантно поведение. Къде си бил 00,01,02,03,04,05,07,08,10?
niki87 написа:dxl написа:
Аре стига бе, Мегане. Аман вече от арогантно поведение. Къде си бил 00,01,02,03,04,05,07,08,10?
Отпадаха от Реал М и Валенсия в ШЛ и от Селтик в Купата на УЕФА![]()
![]()
![]()
Милан явно са изиграли доста силен мач, лично за мен- очаквано.
Що се отнася за шансовете им да спечелят турнира- големи, най-малко заради името.
Повече от ясно е, че един измежду Реал М, Байерн Мюнхен, Милан и Барселона ще спечели турнира, като фаворит за мен е Реал.
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
THE G.A.M.E написа:Явно Челси ще трябва да спасява честа на Висшата лига ...
dxl написа:
Аз искам Барса да отпаднат от Реал, просто защото един морален инвалид като преводача ще вика, като гибон. Пак ще има пръскачки и други глупости. Защото повечето отговрни/ръководни лица в другите големи клубове ще поздравят Барса, без значение от резултата и играта, но преводача? Той ако ги отстрани от ШЛ ще се взриви.
fcb_bg написа:dxl написа:
Аз искам Барса да отпаднат от Реал, просто защото един морален инвалид като преводача ще вика, като гибон. Пак ще има пръскачки и други глупости. Защото повечето отговрни/ръководни лица в другите големи клубове ще поздравят Барса, без значение от резултата и играта, но преводача? Той ако ги отстрани от ШЛ ще се взриви.
Ако Барселона отстрани Реал, какво ли ще е поведението на Моуриньо? Ще има ли пак карате в края на мача защото нечии нерви не издържат? Ще намерят ли сили да стиснат ръка на съперника, а не око преди бързо бързо да се скрият?![]()
Иначе и аз съм на мнение, че Мегън понякога прекалява с арогантността си.
THE G.A.M.E написа:Явно Челси ще трябва да спасява честа на Висшата лига ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта