kartago написа:Направо да се чуди човек, как тези "пенсионери" могат да вкарат 4 гола ( за сега) на отбор с претенции, като "Арсенал"?!.... Игра на котка с мишка е мача направо!
Какви "претенции",по-точно,има Арсенал,че нещо ми се губят...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
kartago написа:Направо да се чуди човек, как тези "пенсионери" могат да вкарат 4 гола ( за сега) на отбор с претенции, като "Арсенал"?!.... Игра на котка с мишка е мача направо!
Nightfate написа:Много хора когато изтеглиха жребия и се разбра ,че тези два отбора ще играят един с/у друг много хора говориха ,че едва ли не за Милан този мач е детстка игра и много лесно ще елиминират Арсенал.Аз обаче са на съвсем различно мнение и наложат ли бързо темпо с ''росонерите'' е свършено ..
Santiago Munezz написа:Nightfate написа:Много хора когато изтеглиха жребия и се разбра ,че тези два отбора ще играят един с/у друг много хора говориха ,че едва ли не за Милан този мач е детстка игра и много лесно ще елиминират Арсенал.Аз обаче са на съвсем различно мнение и наложат ли бързо темпо с ''росонерите'' е свършено ..
Много хора се оказаха прави,тва си беше направо детска игра![]()
а тва "бързо темпо" май само срещу Блякбърн може да го наложат,много бързо забравихте кой е Милан?
![]()
ее време беше да ви го припомним
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта