Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот Joni_ » 15 фев 2012 17:23

vaskonti написа:Не разбирам защо се плюе наред без да знаете какви са тия играчи? Тоя Паун е с над 110 мача в Румъния и с над 40 гола. При това не е чист нападател! Защитника е с над 140 мача в Румъния, ама пак не ставал! А и двамата са на по 25-26 години, което е идеалната възраст за един играч!

За Паун(ако дойде) ти гарантирам, че няма качества и няма да се наложи в ЦСКА, за лявото бекче просто не ми се коментира.....
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 фев 2012 17:30

Joni_ написа:
vaskonti написа:Не разбирам защо се плюе наред без да знаете какви са тия играчи? Тоя Паун е с над 110 мача в Румъния и с над 40 гола. При това не е чист нападател! Защитника е с над 140 мача в Румъния, ама пак не ставал! А и двамата са на по 25-26 години, което е идеалната възраст за един играч!

За Паун(ако дойде) ти гарантирам, че няма качества и няма да се наложи в ЦСКА, за лявото бекче просто не ми се коментира.....

Е добре, щом гарантираш...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 фев 2012 17:33

Все е тая , ако вземат че заиграят добре 2-та румънци до 1 г. ги чака обратен трансфер в Румъния
за сума - кой колкото даде !!!Ако не се впишат в отбора лятото си тръгват ама какво печели ЦСКА
от тези 2 сценария ?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 фев 2012 17:34

Само с едно уточнение:
на Мушат мачовете му са 79 в Лига 2 и 26 в Лига 3 и скромните 26 в Лига 1
на Паун-половината са в Лига 2

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 15 фев 2012 17:40

vaskonti написа:
Joni_ написа:

Е добре, щом гарантираш...

Мой бивш съотборник с който сме играли заедно 15 години живее и работи в Румъния и почти всеки ден си говорим за футбола там. Лятото когато взехме Мораеш той каза, че е супер футболист за България, сега го попитах и за тези 2ма и той направо не можа да повярва, че ЦСКА ги е взел.
Съвсем скоро ще разберем за какви футболисти става на въпрос, дано да не съм прав и покажат качества защото иначе твърдо излизаме от 3ката .

Pichichi написа:Все е тая , ако вземат че заиграят добре 2-та румънци до 1 г. ги чака обратен трансфер в Румъния
за сума - кой колкото даде !!!Ако не се впишат в отбора лятото си тръгват ама какво печели ЦСКА
от тези 2 сценария ?

Това е тъжната истина !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 фев 2012 17:43

Ще чакакме от Д.Пенев да направи звезди от играчи които се подвизават във втроия отбор на Динамо Б !!!
Т.е. сравнете си ги с играчите които играеха в дублиращия отбор на ЦСКА когато имаше такава група преди 2/3
години . Аз не казвам че футболистите са слаби ама някак съмнителни ми изглеждат като качества !!!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 15 фев 2012 17:49

Да, да, да - нещо си се объркал- и двамата имат два пъти по-малко мачове! А ако бяха добри-тия нямаше да ни ги подаряват!
Изображение

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 15 фев 2012 17:50

И двата трансфера са от зор. От друга страна е по-добре да дойдат играчи, които са тренирали и са играли официални мачове, от колкото такива, които не са играли по 7-8 месеца. Паун вкара страхотен гол на Берое, след като навърза 4-5 играчи. Другия, който е бек е играл в основен отбор от Азърбейджан, където става въпрос за много повече пари от БГ и Румъния, със доста силни играчи. Нека видим колко стават тия момчета, преди да плюем. Знам, че на всеки му се иска да идват големи играчи и при това навреме, но е адски трудно това да се случи. Относно продадените играчи аз се радвам че продадохме всеки от тях - Зику вкара много, но изобщо не участваше в дефанзивната част от играта, да не говорим че във важни мачове се скри - Стяуа, Лудогорец... Нелсън беше на приливи и отливи, в един мач - супер, в друг, все едно не е на терена. Делев изпадна в дупка и от октомври го нямаше никакъв. Платини беше супер миналата пролет, но тази есен беше в дупка и то още от началото на сезона. Кой от тези играчи можеше да ни вкара в ШЛ, щом не успяха в ЛЕ?
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 15 фев 2012 18:01

Нашто Платини по-гоуемо от истинското.Нашто Платини президент,президент!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 15 фев 2012 18:11

redman написа:И двата трансфера са от зор. От друга страна е по-добре да дойдат играчи, които са тренирали и са играли официални мачове, от колкото такива, които не са играли по 7-8 месеца. Паун вкара страхотен гол на Берое, след като навърза 4-5 играчи. Другия, който е бек е играл в основен отбор от Азърбейджан, където става въпрос за много повече пари от БГ и Румъния, със доста силни играчи. Нека видим колко стават тия момчета, преди да плюем. Знам, че на всеки му се иска да идват големи играчи и при това навреме, но е адски трудно това да се случи. Относно продадените играчи аз се радвам че продадохме всеки от тях - Зику вкара много, но изобщо не участваше в дефанзивната част от играта, да не говорим че във важни мачове се скри - Стяуа, Лудогорец... Нелсън беше на приливи и отливи, в един мач - супер, в друг, все едно не е на терена. Делев изпадна в дупка и от октомври го нямаше никакъв. Платини беше супер миналата пролет, но тази есен беше в дупка и то още от началото на сезона. Кой от тези играчи можеше да ни вкара в ШЛ, щом не успяха в ЛЕ?

Прав си, че всеки от продадените футболисти имаше и негативни страни, но си бяха класа за българското първенство. Може би само за Неслън не ме яд, че го продадохме, защото беше прекалено бавен за крило. Въпроса е кои дойдоха на тяхно място?! Какво стана с твърдението на Дуци, че през пролетта в ЦСКА ще дойдат по-добри футболисти и ЦСКА ще играе най-бързият футбол. Засега Анисе не е сигурно, че го взимаме и в контролите нищо не игра, а Присо въпреки суперлативите, които се пишат за него, според мен не е по-висока класа от един Спас Делев например.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Архив”