На първо четене нещата, според мен изглеждат така:
Срещу Апоел и Залцбург имаме малък шанс. Апоел миналата година, пак в третия кръг, биха Цървена звезда, а сега махнаха и Партизан. Залцбург са яки, победиха като гости Динамо Загреб.
Шериф и Дебрецен са непознати отбори, а това за Левски е проблем, както беше с Бате Борисов.
Може би само Венстпилс почти сигурно можем да елиминираме.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Вероятни съперници !!!
delpi написа:Дано и Вие имате късмет утре на разчертаната поляна...

Мерси!
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Re: Извинете се на Йовов! Ицо много си голям!!!!
Аз нямам причина да се извинявам, само още веднъж - да си жив и здрав, Ице, винаги ще те обичаме, истинските левскари 

Re: БАТЕ отпаднаха.Жалко.
levskarinvt написа:Между другото какво стана с Шахтьор?
Отпадат и отиват в плейодите на ЛЕ.Правят 0:0 като гости на Тимишоара,но първият мач завърши 2:2

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
- levskarinvt
- Контакти:
Жо!?
Някой знае ли нещо относно Жоазиньо? Ако загубим и него наистина ше е много лошо.
Re: Искахме плейофи,жребия се тегли на 07.08
Ами..при такава фаза е извинявам се ама с касапи,брокери и обушари няма как да се играе.Ако искаме да играеме рамо до рамо с Меси,Роналдо и Кака тези отбори са напълно преодолими
сега аз казвам моето мнение ЛЕВСКИ ЩЕ ИГРАЕ В ГРУПИТЕ НА ШЛ.да казвам го съвсем отговорно в друга моя тема обяснявах че баку е преломния момент сега момчетата в синьо ще играят за първи път на такова ниво без грам напрежение.аз пак ще съм тук на 25.08.и ще се радвам
LEVSKI_FOREVER
Абе момчета, чудно ми е как с лека ръка елиминирате шансовете на Вентспилс, а забравяте кой отбор елиминираха те - кошмарът на Левски!
Re: Нека приказката да започне сега!!!
Тей, тей...гледах мача и съм доволен като цяло.Нашите момчета разбраха, че дявола не е толкова черен(абе, азерите не са баш това, което ще наречеш бели хора, но здраве да е :> )
Поздравления за сините!Заслужени са!
За ЦСКА-то вярвам, че няма да има проблеми.Те имат опит с разчертаните поляни покрай родното първенство.
За жалост за морето не можем, че мача ще е безпроблемен.И за тях късмет, но ще трябва да разчитат само на себе си и на публиката.(за съдията знаем песничката)
Тука да не забравим Литекса.Да си опичат акъла!
И все пак тази вечер е добър повод за празник!
Живи и здрави
Поздравления за сините!Заслужени са!
За ЦСКА-то вярвам, че няма да има проблеми.Те имат опит с разчертаните поляни покрай родното първенство.

За жалост за морето не можем, че мача ще е безпроблемен.И за тях късмет, но ще трябва да разчитат само на себе си и на публиката.(за съдията знаем песничката)
Тука да не забравим Литекса.Да си опичат акъла!
И все пак тази вечер е добър повод за празник!
Живи и здрави