Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна на Черноморец
Има и още момчета, които не знам, дали искат и дали могат да дойдат - норе (гледам го, че е от самото начало във форума), мириминка, изомруд, гардимарин, орион, двете приятелчета конвърс и цена62, хай... Така, че някой от тях ако иска, направо да идва, разбрахте къде и кога е срещата 

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

- Искам си Акаунта
subzero написа:Не разбрах номер 7 свободен ли е??Вероятно ще мина за около час,ако е от 19:00!!
Дразнят ме ЦСКА то с това което правят с Платини,ако е вярно!!Направо ми писна от тях!!
Искам да помоля някой модератор да направи забележка на един пич във форума на ЦСКА,който пише "Чернокожец" всеки път!!Не искам да съм портаджия,ама смятам,че трябва да се уважаваме!Ние поне го правим!!Kolec се вика тоз пич!!!Мерси
Ами това е засега!!Лек ден на всички!!
Аз пък искам номер 88 ... иначе няма да дойда

А и между другото, Владо (vladuu), който се пише идва 50/50, така, че бройте го и него 

[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Искам си Акаунта написа:subzero написа:Не разбрах номер 7 свободен ли е??Вероятно ще мина за около час,ако е от 19:00!!
Дразнят ме ЦСКА то с това което правят с Платини,ако е вярно!!Направо ми писна от тях!!
Искам да помоля някой модератор да направи забележка на един пич във форума на ЦСКА,който пише "Чернокожец" всеки път!!Не искам да съм портаджия,ама смятам,че трябва да се уважаваме!Ние поне го правим!!Kolec се вика тоз пич!!!Мерси
Ами това е засега!!Лек ден на всички!!
Аз пък искам номер 88 ... иначе няма да дойда
Не мой се съберем толкова хора на стадиона, ти искаш на сбирка хахахахаа

[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Имам усещането, че забравихме и Капитана, но и другото усещане, че няма да дойде 

[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Bourgas написа:Имам усещането, че забравихме и Капитана, но и другото усещане, че няма да дойде
И кой ще води отбора и ще спори със съдията!!??
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

subzero написа:Въх!!! Какъв калабалък!! Бат'Петьо направо заведението резервирай!!
Говорих с Духчето. Ако трябва и отвън ще изкара маси

[center]
[/center]

petkan написа:subzero написа:Въх!!! Какъв калабалък!! Бат'Петьо направо заведението резервирай!!
То маси ясно,ама лято ши докара ли???

[center]
[/center]

subzero написа:petkan написа:subzero написа:Въх!!! Какъв калабалък!! Бат'Петьо направо заведението резервирай!!
То маси ясно,ама лято ши докара ли???
Еееееее и ти сега..... Виното ще помага

[center]
[/center]

Bourgas написа:petkan написа:Масата е запазена момчета. Само не съм уточнил колко дълга да е
Петьо, ако дойдат всички - аз, ти, Владо, Нейчо, Ицо, брата на Нейчо, Данчо - до 20:00, Ники, Миро, пича, който го поканих снощи и обеща да дойде, Дизела, ако се навие, Коцето не знам дали му е казано, ще трябват 2 маси, дано не съм забравил някого
Колкото повече - толкова повече

Сбирайте се, че имаме една идея с Калпазанчо, която сериозно трябва да се обсъди

[center]
[/center]