За Отбора Най - Велик В Света
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
voinvoinov
- Контакти:
Re: За Отбора Най - Велик В Света
Mrete 4erveni sme6nici!!! Zlobeite samo tova vi ostana! Rtttt-trrrrrr-tom-tom-tom! Minavam kato valiak "Tomov'' prez Armiikata bleda!!
Sa6ko 6te zatrie Ce(*ka spete spokoino deca!!!
Da uni6tozim i poslednia Komunisti4eski urod!

ISTINSKATA ISTORIA,PRINADLEZI NA ISTINSKITE OTBORI,A TE PRINADLEZAT NA ISTINSKITE PUBLIKI!!!!!!! Levski Sofia tova e edni4kata ISTINA!!!
- TPAKTOP
- Контакти:
voinvoinov написа:Mrete 4erveni sme6nici!!! Zlobeite samo tova vi ostana! Rtttt-trrrrrr-tom-tom-tom! Minavam kato valiak "Tomov'' prez Armiikata bleda!!![]()
![]()
Sa6ko 6te zatrie Ce(*ka spete spokoino deca!!!
Da uni6tozim i poslednia Komunisti4eski urod!
![]()
Като искаш да унищожиш всичката "комунистическа сган" поговори малко с родители те си. На времето всички бяха комунисти, мойто момче!!! (освен ако те не са лежали по затворите, като политически затворници)
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
трактор що не си пиеш бирата ами се занимаваш стъпи говеда наздраве
-
voinvoinov
- Контакти:
цска60-31 написа:трактор що не си пиеш бирата ами се занимаваш стъпи говеда наздраве
Ami 6toto nAI veroiatno i toi e tap kato teb! Ina4e hubava prikazka kaza : Nazdrave!!!!!!!!
ISTINSKATA ISTORIA,PRINADLEZI NA ISTINSKITE OTBORI,A TE PRINADLEZAT NA ISTINSKITE PUBLIKI!!!!!!! Levski Sofia tova e edni4kata ISTINA!!!
Neron написа:Да също Жиняк 96.Чиликов 93.И един клип на свръхмодерния Циганска армия с половината си липсващи седалки и кенефи както и свястно табло.И петолъчката символ на комунизма.
Тъпчо,за последен път обяснявам,че ако петолъчката е символ на комунизма,то повече от 50% от отборите са такива.Ако искаш да ти ги изброявам,ама като гледам на първо четене отиват към 100!Ако нямаш какво да правиш не се мъчи да пишеш глупости.
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!
- TPAKTOP
- Контакти:
цска60-31 написа:трактор що не си пиеш бирата ами се занимаваш стъпи говеда наздраве
Наистина хубава приказка!!! Жив и здрав! В момента пия бира, ама кво да правя жена ми спи...
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа:цска60-31 написа:трактор що не си пиеш бирата ами се занимаваш стъпи говеда наздраве
Наистина хубава приказка!!! Жив и здрав! В момента пия бира, ама кво да правя жена ми спи...КАКВО?
аз съм по зле моята я няма за това му чета на оня глупостите
- TPAKTOP
- Контакти:
цска60-31 написа:TPAKTOP написа:цска60-31 написа:трактор що не си пиеш бирата ами се занимаваш стъпи говеда наздраве
Наистина хубава приказка!!! Жив и здрав! В момента пия бира, ама кво да правя жена ми спи...КАКВО?
аз съм по зле моята я няма за това му чета на оня глупостите
Тогава просто - НАЗДРАВЕ!!! И ЦСКА - ШАМПИОН!!! Жив и здрав
да ти се връща догодина за32ри път шампиони
- TPAKTOP
- Контакти:
За темата: За Отбора Най - Велик В Света!!!