Манчестър Юнайтед - Ливърпул, 11.02.2012, 14:45 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Ливърпул, 11.02.2012, 14:45 ч.

Мнениеот Liverpool_EC » 15 фев 2012 15:40

an4o_321 написа:На мен пък ми е доста забавно, как се измъкваш със кой бил собственик, кой имал кирка, но нищо не каза по футболни въпроси, който ти задавам от 3-4 страници. Не, че ми трябва точно твоя отговор де... приятен ден!!!

Фтболни въпроси :!: от 3,4 страници :!: Кой точно ти е футболния въпрос? За Далглиш и баба ми ли :lol: :lol:
И за множествено число се пише коИто,не "коЙто"-гледам те,че продължаваш с тази грешка и си викам "ей, пак ще има с кво да се имъкна" :lol: :lol: Весела седмица!
П.П Не че ти трябва точно моя отговор де...ама нека да си имаш ;)

kara23
Контакти:

Мнениеот kara23 » 15 фев 2012 19:16

абе като чета така по-бавно общо взето извода е един.не е лесно да си част от форум(която и да е от него нали)

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 17 фев 2012 22:25

Спиъринг какво можеше да направи бе, разбирачи? Какво да направи като беше сам срещу Руни и Скоулс? Къде ще ходи да ми се сравнява с 13 години по-големия и опитен Скоулс? Грешката си беше плод на липса на колектив, защото Спиро не получи абсолютно никаква помощ и не се откри никого. Грешката беше и на Джонсън, че му я даде, след като на метър беше играч на Юнайтед. Ама дайте да плюем ей така на воля. Че Хендерсън и Даунинг дето не ги чух ще се пропуснат. Никой не спомена, че момчето има мачове като титуляр тоя сезон колкото пръстите на едната ми ръка. Отделно това, че е централен халф, не дефанзивен. Джонсън 'що пак си изпусна човека при корнер? Кой беше виновника за гола на Яя Туре при онова 3:0 на Етихад? Аман вече... Спрях да пиша тука, ама много се ядосах...

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 18 фев 2012 23:32

liverpool96 написа:Спиъринг какво можеше да направи бе, разбирачи? Какво да направи като беше сам срещу Руни и Скоулс? Къде ще ходи да ми се сравнява с 13 години по-големия и опитен Скоулс? Грешката си беше плод на липса на колектив, защото Спиро не получи абсолютно никаква помощ и не се откри никого. Грешката беше и на Джонсън, че му я даде, след като на метър беше играч на Юнайтед. Ама дайте да плюем ей така на воля. Че Хендерсън и Даунинг дето не ги чух ще се пропуснат. Никой не спомена, че момчето има мачове като титуляр тоя сезон колкото пръстите на едната ми ръка. Отделно това, че е централен халф, не дефанзивен. Джонсън 'що пак си изпусна човека при корнер? Кой беше виновника за гола на Яя Туре при онова 3:0 на Етихад? Аман вече... Спрях да пиша тука, ама много се ядосах...

+1 Всичко е много точно и на място казано.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”