Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот PFC Litex » 14 фев 2012 16:44

Avanti_Ragazzi написа:
nicke написа:Прегледах цялата тема и гледам,че никой не е писал нищо от рода на това,че събрахме много чъжденци........мисля седем на брой:Димутен,Грийн,Рамос,Пинто,Мюлдер,Жуниро и Калво!То май само Жуниор е човек,които не е европеец и незнам дали има български паспорт?Въпроса ми е,колко човека имат право от европеиския съюз да играят наведнъж?

3 на терена и 5 в групата, и колкото си искаш с картотеки!!!

В Левски май-само бразилчето няма ЕС паспорт!!! И евентуално този от Лече, Дарко си има български такъв!!!

Булшит.
Всеки отбор има право да картотекира само 3 (трима) футболиста извън ЕС.
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 фев 2012 19:02

PFC Litex написа:
Avanti_Ragazzi написа:
nicke написа:Прегледах цялата тема и гледам,че никой не е писал нищо от рода на това,че събрахме много чъжденци........мисля седем на брой:Димутен,Грийн,Рамос,Пинто,Мюлдер,Жуниро и Калво!То май само Жуниор е човек,които не е европеец и незнам дали има български паспорт?Въпроса ми е,колко човека имат право от европеиския съюз да играят наведнъж?

Булшит.
Всеки отбор има право да картотекира само 3 (трима) футболиста извън ЕС.

Ти прочете ли какво пита човекът преди да булшитосваш?
"Въпроса ми е,колко човека имат право от европеиския съюз да играят наведнъж?"
В този ред на мисли,твоят отговор за "...3 (трима) футболиста извън ЕС" как ти се струва?Като булшит или някакъв друг шит? :mrgreen:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 фев 2012 08:23

Ако искаш и с 11 от 11 Французи примерно може да се играе... щом имат EU гражданство...
Иначе тези които са извън ЕС са 3... не, че в БГ е трудно ако става въпрос да им измислят някакво гражданство :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 15 фев 2012 12:38

blue avalanche написа:Ти прочете ли какво пита човекът преди да булшитосваш?
"Въпроса ми е,колко човека имат право от европеиския съюз да играят наведнъж?"
В този ред на мисли,твоят отговор за "...3 (трима) футболиста извън ЕС" как ти се струва?Като булшит или някакъв друг шит? :mrgreen:

Преди да се правиш на остроумен, прочете ли внимателно какво е написал Avanti_Ragazzi?
Случайно да обърна внимание на написаното 5 футболиста извън ЕС в групата и да картотекираш колкото искаш? - ей това е булшита, но за теб е нормално.
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 фев 2012 13:05

PFC Litex написа:Преди да се правиш на остроумен, прочете ли внимателно какво е написал Avanti_Ragazzi?
Случайно да обърна внимание на написаното 5 футболиста извън ЕС в групата и да картотекираш колкото искаш? - ей това е булшита, но за теб е нормално.

"от Avanti_Ragazzi на 14 Фев 2012 13:54

3 на терена и 5 в групата, и колкото си искаш с картотеки!!!

В Левски май-само бразилчето няма ЕС паспорт!!! И евентуално този от Лече, Дарко си има български такъв!!!"
Ето ТОВА е написал Avanti_Ragazzi!
Сега,ако кажеш и къде пише "извън ЕС"... :o
Дотогава ТВОЯ шит остава!

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 15 фев 2012 15:25

Thsmith написа:Ако искаш и с 11 от 11 Французи примерно може да се играе... щом имат EU гражданство...
Иначе тези които са извън ЕС са 3... не, че в БГ е трудно ако става въпрос да им измислят някакво гражданство :lol:

Така е по-едно време Арсенал имаха само французи и нямаха никъв проблем да играят всичките,нямаха нито един англичанин..Сега пак имат Чембърлейн,Уолкът,Уилшир

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 фев 2012 15:29

Жоржиньо написа:
Thsmith написа:Ако искаш и с 11 от 11 Французи примерно може да се играе... щом имат EU гражданство...

Така е по-едно време Арсенал имаха само французи и нямаха никъв проблем да играят всичките,нямаха нито един англичанин..Сега пак имат Чембърлейн,Уолкът,Уилшир

Само Французи не са имали ; ) но само чужденци да... То затова преди 10 години се бореха за всички титли и печелеха всеки сезон нещо : ) а сега с англичаните - кур :lol: Иначе няма връзка това... това са правила на местния Футболен Съюз. В Англия и 11 без ЕУ паспорт могат да играят в състава... никакви ограничения няма. Тук има ограничение само за тези извън ЕС и то е 3.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 15 фев 2012 20:35

Диара: Не съм готов за Левски

Исканият от Левски нападател на Партизан Диара заяви, че „не се чувства готов да заиграе в Левски“ и това е причината да не премине при „сините“. Той на няколко пъти заяви, че „не е готов“, а после поясни, че наскоро се е възстановил от контузия и му предстои доста работа в Партизан.

Нападателят отхвърли информациите, че е искал много пари, за да премине в Левски. Той каза, че ще изкара оставащите шест месеца от договора си с „гробарите“, и след това ще прецени бъдещето си.

Ето какво сподели Диара след контролата на Партизан срещу Одеса:

Знам, че имам оферта от Левски. Остават ми шест месеца здрава работа в Партизан. Все още не съм готов за Левски. Възможно е да отида след шест месеца в Левски. Но в момента не съм готов за Левски. Да, бих играл в Левски, защо не. Знам, че това е добър отбор в България. Не е проблемът в мениджъра ми. Просто аз не съм готов да отида в Левски.

Много съм щастлив в Партизан. Тук съм от пет години. Имам още шест до края на договора с Партизан.

Бях контузен и наскоро започнах да играя отново. Сега трябва да работя здраво, за да се оправя и да отида в Левски.

Не е вярно, че искам много пари. Много съм щастлив тук.

Иван Иванов е много добър футболист. Радваме се, че е с нас.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 15 фев 2012 20:37

tevez написа:Диара: Не съм готов за Левски

Исканият от Левски нападател на Партизан Диара заяви, че „не се чувства готов да заиграе в Левски“ и това е причината да не премине при „сините“. Той на няколко пъти заяви, че „не е готов“, а после поясни, че наскоро се е възстановил от контузия и му предстои доста работа в Партизан.

Нападателят отхвърли информациите, че е искал много пари, за да премине в Левски. Той каза, че ще изкара оставащите шест месеца от договора си с „гробарите“, и след това ще прецени бъдещето си.

Ето какво сподели Диара след контролата на Партизан срещу Одеса:

Знам, че имам оферта от Левски. Остават ми шест месеца здрава работа в Партизан. Все още не съм готов за Левски. Възможно е да отида след шест месеца в Левски. Но в момента не съм готов за Левски. Да, бих играл в Левски, защо не. Знам, че това е добър отбор в България. Не е проблемът в мениджъра ми. Просто аз не съм готов да отида в Левски.

Много съм щастлив в Партизан. Тук съм от пет години. Имам още шест до края на договора с Партизан.

Бях контузен и наскоро започнах да играя отново. Сега трябва да работя здраво, за да се оправя и да отида в Левски.

Не е вярно, че искам много пари. Много съм щастлив тук.

Иван Иванов е много добър футболист. Радваме се, че е с нас.

Ако това написаното е вярно, нека футболиста се оправи и тогава дойде щом иска, пък и явно си обича отбора в който е :) не трябва да го виним.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 15 фев 2012 20:39

Лятото,ако дойде като свободен агент,ще е добре.
И ако Жуниньо си заслужи постоянен договор ще има и конкуренция.

Върни се в “Архив”