Герена става чисто футболен до две години
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Герена става чисто футболен до две години
Лично мое мнение е че повечето българи не сме научени да стопанисваме нещо което е общо.Повечето "посетители" още след първите си посищения ще го оставят с изкъртени тоалетни,почупени седалки,всеки ще си изхвърли боклуците там кадето не трябва и т.н .Аз съм бил много пъти на Allianz Arena и повярвайте ми без да ми се иска да обиждам някого,такова съоръжение ние не бихме го опазили.
- virtualenbg
- Контакти:
topchaki написа:Лично мое мнение е че повечето българи не сме научени да стопанисваме нещо което е общо.Повечето "посетители" още след първите си посищения ще го оставят с изкъртени тоалетни,почупени седалки,всеки ще си изхвърли боклуците там кадето не трябва и т.н .Аз съм бил много пъти на Allianz Arena и повярвайте ми без да ми се иска да обиждам някого,такова съоръжение ние не бихме го опазили.
Иска ми се да не си прав и да сме се научили да пазим...онова ,което нямаме

За какво пазене и култура говорим като хората дори в А сектор не ходят по коридора между седалките ами стъпват отгоре? 99%...
Всеки път се чудя защо всички стъпват по седалките? Ще кажеш мръсни били... е по чисти ли са като се стъпва отгоре? И това е в А сектор... някъде в Европа да сте видели такова нещо? За какво говорим...
Всеки път се чудя защо всички стъпват по седалките? Ще кажеш мръсни били... е по чисти ли са като се стъпва отгоре? И това е в А сектор... някъде в Европа да сте видели такова нещо? За какво говорим...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- virtualenbg
- Контакти:
Много си прав,аз в А сектор не ходя ,но все пак ти вярвам. Нещата винаги опират до личната култура.
Мисля си обаче ,че ако нещата не приличат на тоалетна ,хората повече биха се замисляли
Мисля си обаче ,че ако нещата не приличат на тоалетна ,хората повече биха се замисляли
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
За мене 40 000 за клубен стадион в България са прекалено много.
Реално на Левски и ЦСКА им требе около 25 000 покрито изцяло футболно стадионче. А паралелно с него един национален стадион в София с капацитет 40 000, 45 000 или най-много 50 000 души. На който да играят ако има огромен интерес към дадена среща. Освен това този национален стадион да се използва за националният отбор, финала за купата, суперкупата, веченото дерби и евентуални евро мачове на отбори дето нямат лицензиран стадион!!!
Подобно в Пловдив на Ботев и Локото не им требе по-голем стадион от 18 000 и един градски там за 30 000 - 35 000 хиляди души. около 15 000 за Берое и Черно Море и сегашният Лазур за Черноморец и Нафтата е ОК. За другите отбори в България без да се сърдят максимум 10 000 ги оправя, дори за някои и това е много и 8000 и дори 5000 стадиончета ще са Тип-Топ.
Реално за мен един стадион е по-добре да е с по-малък капацитет но да се пълни горе-долу. От колкото да е с много по-голям размер и да изглежда почти винаги празен.
Реално на Левски и ЦСКА им требе около 25 000 покрито изцяло футболно стадионче. А паралелно с него един национален стадион в София с капацитет 40 000, 45 000 или най-много 50 000 души. На който да играят ако има огромен интерес към дадена среща. Освен това този национален стадион да се използва за националният отбор, финала за купата, суперкупата, веченото дерби и евентуални евро мачове на отбори дето нямат лицензиран стадион!!!
Подобно в Пловдив на Ботев и Локото не им требе по-голем стадион от 18 000 и един градски там за 30 000 - 35 000 хиляди души. около 15 000 за Берое и Черно Море и сегашният Лазур за Черноморец и Нафтата е ОК. За другите отбори в България без да се сърдят максимум 10 000 ги оправя, дори за някои и това е много и 8000 и дори 5000 стадиончета ще са Тип-Топ.
Реално за мен един стадион е по-добре да е с по-малък капацитет но да се пълни горе-долу. От колкото да е с много по-голям размер и да изглежда почти винаги празен.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Гледах единият проект за новия стадион Герена и това, което планират да се прави е да се махне всичко, поетапно, и да се изгради стадион от "английски тип". Това всички го знаете. Другото, по-интересно е че А и В сектори ще имат козирки, Б и Г няма да имат. Ето това според мен трябва вие феновете да настоявате и те да са покрити, защото иначе стадиона ще изглежда половинчато направен. Е все пак ще е нов. Дано скоро повечето отбори се сдобият с нови и по-възможност изцяло футболни стадиони. Трябва да има добра спортна база иначе потъването на футбола ни ще продължи. Поне има индикации, че тръгват нещата към по-добро.
C S K A
Целта не е да паднем в бой за родината, целта е да накараме враговете да паднат за тяхната.
Целта не е да паднем в бой за родината, целта е да накараме враговете да паднат за тяхната.
virtualenbg написа:Добро утро на всички съформоци,искрено се зарадвах на тази новина защото според мен това наистина е много важно нещо в съвременния спорт изобщо. Някои казват колко хора биха ходили на мач?
Аз ще ви отговоря ,че ще ходят десетки хиляди в повече от сега ,по простата причина ,че едно модерно съоръжение снабдено с всички удобства и мерки за сигурност биха довели хората на стадиона,справка зала Армеец!
Аз обаче искам да попитам друго,всички стадиони на Левски са построени с помоща не феновете на клуба.В това число смятате ли ,че ако се започне такава мащабна реконструкция ,не феновете можем отново да сме в помощ на клуба?
Браво! Съгласен съм с всичко написано по-горе.Особено с частта,която смята,че ние привържениците също има с какво,а и трябва да помогнем в строенето на стадиона.Ако въобще има строеж.
Бил съм на два големи и качествени стадиона.Усещането е много различно от,това по българските такива.Все едно гледаш стерио картичка със съраунт ефект.
Thsmith написа:За какво пазене и култура говорим като хората дори в А сектор не ходят по коридора между седалките ами стъпват отгоре? 99%...
Ами,то между редовете е трудно да се върви,във всички сектори е така.
emigo написа:Thsmith написа:За какво пазене и култура говорим като хората дори в А сектор не ходят по коридора между седалките ами стъпват отгоре? 99%...
Ами,то между редовете е трудно да се върви,във всички сектори е така.
Във сектор Б вече не е така

Avanti_Ragazzi написа:ЗПодобно в Пловдив на Ботев и Локото не им требе по-голем стадион от 18 000 и един градски там за 30 000 - 35 000 хиляди души. около 15 000 за Берое и Черно Море и сегашният Лазур за Черноморец и Нафтата е ОК. За другите отбори в България без да се сърдят максимум 10 000 ги оправя, дори за някои и това е много и 8000 и дори 5000 стадиончета ще са Тип-Топ. Реално за мен един стадион е по-добре да е с по-малък капацитет но да се пълни горе-долу. От колкото да е с много по-голям размер и да изглежда почти винаги празен.
Не мога да се съглася с теб, че дори 10 000 стадион оправя отбори като Ботев Враца, Етър ВТ или други отбори със славна история! Само за справка: Ботев Враца е отборът с най-много посещаемост през есенния дял от първеснтвото! На мач има средно по около 6000 човека. (тук отварям една скоба, че голям процент от домакинските мачове бяха в делнични дни в следобедни часове). Мачът с ЦСКА събра около 8-9 хиляди в големия студ