Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот k.dimitrov » 15 фев 2012 01:25

Bourgas написа:Казвайте час, не се покривайте и кой ще идва и кой не. Аз сериозно имам много хубаво зеле, хич не ми пречи да ви почерпя, имам, че направих един бидон, ама... 100 и кусур литра. И чорба имам за сутринта ;) Идеята за 7 не е лоша, който иска по-раничко да седне, че Петьо гледам са му писнали разните му коктейлчета кокосови и си иска нашето, не издържа. А си и мисля, че ще се познаят с Дизела и Христо, май са ходили заедно на мачове. :)

Тошко, заради теб го направихме от 20.00, каза че си зает по-рано. Ако си свободен - тогава 19.00. Миро сигурно е на работа. Дано утре да се обади, правим го заради него в четвъртък. Чакаме всички, които досега само обещават. Идвайте, ще е весело. Може да обсъдим и контрола Черноморец- Нефтохимик.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 15 фев 2012 08:34

Не разбрах номер 7 свободен ли е??Вероятно ще мина за около час,ако е от 19:00!!
Дразнят ме ЦСКА то с това което правят с Платини,ако е вярно!!Направо ми писна от тях!!
Искам да помоля някой модератор да направи забележка на един пич във форума на ЦСКА,който пише "Чернокожец" всеки път!!Не искам да съм портаджия,ама смятам,че трябва да се уважаваме!Ние поне го правим!!Kolec се вика тоз пич!!! ;) Мерси
Ами това е засега!!Лек ден на всички!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 15 фев 2012 08:36

Правете го от 19:00 в четвъртък. И тва е :) Всеки номер е свободен, Данчо, ела!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 15 фев 2012 08:49

Може да обсъдим и контрола Черноморец- Нефтохимик.

Ники, можем да организираме и среща с ръководството на Барселона...Нали Нафтата ще им бъдат по-малкото братче. ;) Дори Дизел-а е представил новите екипи на Нафтата... Наистина се чудя, защо не се организира такава контрола. И за двата отбора ще е удобно и полезно. И за нас феновете - тоже.
ПС: Хайде момчета. Налазвайте за утре. Ще правим разбор за предстоящия сезон.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 15 фев 2012 08:56

subzero написа:Не разбрах номер 7 свободен ли е??Вероятно ще мина за около час,ако е от 19:00!!
Дразнят ме ЦСКА то с това което правят с Платини,ако е вярно!!Направо ми писна от тях!!
Искам да помоля някой модератор да направи забележка на един пич във форума на ЦСКА,който пише "Чернокожец" всеки път!!Не искам да съм портаджия,ама смятам,че трябва да се уважаваме!Ние поне го правим!!Kolec се вика тоз пич!!! ;) Мерси
Ами това е засега!!Лек ден на всички!!

Докладвай го. Там могат да се намесват само модераторите изписани над подфорума включително и .... Петьо (Картаго).
Иначе основно правило е да се изписват правилно имената на отборите.
Данчо, ти утре вечер ела, пък ще я мислим, кога ще си ходим. :)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 15 фев 2012 09:13

И брат ми е на 89,8 % утре вечер с нас.
Футболът не го блазни много, но компанията ни - да. :)
[offtopic]Само не ме питайте как определих тези 89,8 % възможност да идва и тези 10,2 % да не идва. :) :roll:[/offtopic]

калпазанин
Контакти:

Мнениеот калпазанин » 15 фев 2012 12:28

Голяма борба падна снощи с това тоалетно пате, аз викам потъвай, то излиза на повърхността и вика: Помооооощ, помооощ!!! :evil: добре, че не го чуха съседите, че като нищо да се обадят на 112.
Ей тоя нет на флашка много скапан, хем бавен, хем постоянно ми пращат смс-и че съм преминал лимита на максимална скорост?!
Не разбрах ицо1306 що се покрива за лайфа при духа, пич, обиждаш ни 8-) все едно не сме достойни за твоето присъствие ;)

калпазанин
Контакти:

Мнениеот калпазанин » 15 фев 2012 12:32

Нефтохимик и Черноморец стопиха ледовете помежду си
В името на бургаския футбол "Нефтохимик" и "Черноморец" стопиха ледовете помежду си. С проявената взаимопомощ между тях двата клуба са на път да отворят нова страница във взаимоотношенията си.
Първата стъпка вече направи "Черноморец". Заради лошите терени в областта "акулите" са проявили разбиране и са предоставили за ползване кампуса на своите колеги.
Така още днес "шейховете" ще играят контролата си срещу "Созопол" на едно от игрищата "Гнездо на акули". Проверката е от 12.50 часа.

"С добрата воля на "Черноморец" ще можем да проведем контролата със "Созопол" при нормални условия. В момент, когато изпитваме трудности с терените, те ни помогнаха, за което сме им благодарни", каза изпълнителният директор на "Нефтохимик" Благо Митрев.

Тренировката на "шейховете" в понеделник пък се е състояла на помощните игрища на стадион "Черноморец" в квартал "Акациите".

Участие в проверката със "Созопол" ще вземе новото попълнение в състава на "Нефтохимик" Божидар Стойчев. Вратарят, който е юноша на ЦСКА, остави добри впечатления под рамката на вратата. Стожерът пази едно полувреме в контролата срещу "Несебър", завършила с победа 1:0, като единственото попадение за бургазлии реализира Стамен Ангелов. Божидар Стойчев ще играе като преотстъпен.

Индивидуални занятия вече започна възстановилият се от контузия Стойко Сакалиев. За още една седмица аут от отбора е Станимир Митев. Халфът лекува частично разкъсване на мускулни влакна в бедрото. Травмата той получи на мача със "Сливен" /1:0/.

Засега все още не е ясно кога ще се състои заплануваната контрола с "Берое" в Стара Загора. Вариантите са за 17 /петък/ или 18 февруари /събота/.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 15 фев 2012 13:39

Bartolomej написа:Отложиха ни първото кръг , сега може се съсредоточим върху домакинството над цска.
Херо им е понасъбрал и още събира :) , та дано на 4 март има добър повод за празнуване

и задължително чужд съдия !

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 15 фев 2012 14:27

hristo1306 написа:
Bartolomej написа:Отложиха ни първото кръг , сега може се съсредоточим върху домакинството над цска.
Херо им е понасъбрал и още събира :) , та дано на 4 март има добър повод за празнуване

и задължително чужд съдия !

Задължителна победа викам аз :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Върни се в “Черноморец”