Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот jermiun » 15 фев 2012 11:08

гражданин от село написа:Какво ли прави ония с бана? :cry: :lol:

пише кротко :roll: това ми е 300 мнение, а ти си на 1000 :( което прави 1300г. Бг държава :o
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 15 фев 2012 11:20

От "Титан" вече преговарят с Анортозис по трансфера

ЦСКА предложи вчера колосалната сума от 1.2 милиона евро на Анортозис за нападателя Рикардо Лаборде. Двата клуба преговаряха до късно снощи за преминаването на колумбийската звезда на „Армията", информира "Тема Спорт".

Президентът на кипърския гранд е склонен на сделка, тъй като клубът му в момента изпитва финансови проблеми и заплатите на фут­болистите се бавят. От друга страна обаче, босът на Анор­тозис е притеснен, че ако про­даде Лаборде, ще има стра­хотни протести от страна на феновете, тъй като колум­биецът е техен любимец.

ЦСКА на два пъти вдигна парите за Лаборде. Преговори­те се водят и в момента, ка­то засега Анортозис не е скло­нил да го продаде заради фено­вете си и трансферът изглеж­да трудно осъществим", заяви вчера източник от Кипър, който е за­познат в детайли с преговори­те между двата клуба. Той уточни, че Лаборде е приел личните си условия и е готов да премине в ЦСКА. Проблемът е, че Анортозис на този етап не е казал „да" на офертата на „червените”.

trayan16

Мнениеот trayan16 » 15 фев 2012 11:36

leski написа:От "Титан" вече преговарят с Анортозис по трансфера

ЦСКА предложи вчера колосалната сума от 1.2 милиона евро на Анортозис за нападателя Рикардо Лаборде. Двата клуба преговаряха до късно снощи за преминаването на колумбийската звезда на „Армията", информира "Тема Спорт".

Президентът на кипърския гранд е склонен на сделка, тъй като клубът му в момента изпитва финансови проблеми и заплатите на фут­болистите се бавят. От друга страна обаче, босът на Анор­тозис е притеснен, че ако про­даде Лаборде, ще има стра­хотни протести от страна на феновете, тъй като колум­биецът е техен любимец.

ЦСКА на два пъти вдигна парите за Лаборде. Преговори­те се водят и в момента, ка­то засега Анортозис не е скло­нил да го продаде заради фено­вете си и трансферът изглеж­да трудно осъществим", заяви вчера източник от Кипър, който е за­познат в детайли с преговори­те между двата клуба. Той уточни, че Лаборде е приел личните си условия и е готов да премине в ЦСКА. Проблемът е, че Анортозис на този етап не е казал „да" на офертата на „червените”.

Просто съм убеден,че това е вярно! :mrgreen:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 15 фев 2012 12:14

Траяне,вие нали си взехте нападател от Гремио,що не му се радваш? :lol:

trayan16

Мнениеот trayan16 » 15 фев 2012 12:16

гражданин от село написа:Траяне,вие нали си взехте нападател от Гремио,що не му се радваш? :lol:

Какъв е тоя,що не съм го чувал?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 15 фев 2012 12:32

trayan16 написа:Какъв е тоя,що не съм го чувал?

Щото следиш чуждите форуми. ;)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 15 фев 2012 12:36

jermiun написа:пише кротко :roll: това ми е 300 мнение, а ти си на 1000 :( което прави 1300г. Бг държава :o

Още малко трябва да се напънем до 1331. :)
[offtopic]Сега забелязвам,на хубава дата си се регистрирал. ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 15 фев 2012 12:37

гражданин от село написа:

xaxaxa това са 90% от сините !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 фев 2012 13:15

trayan16 написа:
leski написа:От "Титан" вече преговарят с Анортозис по трансфера

Просто съм убеден,че това е вярно! :mrgreen:

Абсолютно е вярно....щом е написано от Тема Спорт :mrgreen: Даже в продължението пише, че Борисов бил бесен на Дуци, защото все той ходел по преговори за играчи, а Дуци само интервюта давал. :o
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

trayan16

Мнениеот trayan16 » 15 фев 2012 13:26

гражданин от село написа:

Жуниньо не е от Гремио,а е от Славия.Не им знам всички предишни отбори на нашите играчи.

Върни се в “Архив”