Байер Леверкузен - Барселона 14.02.12
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Байер Леверкузен - Барселона 14.02.12
Честито на всички фенове на Барселона!
Честито преминаване на 1/4 финалите
- Middlesbrough
- Контакти:
Честита победа и честито класиране за 1/4 финалите! Когато Барса иска да играе никой не може да я спре!
Хубав мач стана. От една страна ми се искаше Леверкузен да бяха играли и първото полувреме като второто, от друга страна като гледах колко сме трагични в защита... по-добре, че не го направиха! Абидал е в кошмарна форма... не може да спира топката, да не говорим да прави точен пас. А ония уга-буга подскоци дето ги правеше точно преди да ни нахакат гола... нямам думи! Ерик тотално е изперкал...
В центъра Иниеста се мъчеше да връзва играта и като цяло успяваше, но липсата на Шави бе осезаема, този малоумник Фабрегас за енти път се убеждавам, че не трябваше да го взимаме и че само се пречка! Добре, че бяха корнерите, че да го видим и Сеск... (не, че центриранията му от корнер бяха качествени, ама това е друг въпрос). На Меси не му се играеше, докато Санчес не мушна вторият гол. Чак тогава нещо го жегна аржентинеца, че тоя път не той ще бъде голямата звезда и не той ще обере суперлативите и затова изведнъж смени предавката и се развихри! Ама не трябва да бъде така! Меси не трябва да играе от егоизъм просто, за да се знае, че той е най-добрият, а да го прави заради отбора във всеки мач! Чилиеца беше много голям, играч на мача лично за мен.
На Шакирев какво му стана? Нали уж не е пострадал при тъпата катастрофа...
Ето, че Барса може да играе, когато иска, въпроса е защо не иска да играе за Примера? Толкова много ли се наситиха на титлата, та те я спечелиха само 3 поредни пъти! Как може да ти липсва мотивация да ставаш шампион, да доказваш, че си най-добрият! Да, ние си го знаем, че нашите са най-добрите, ама ония балеринки от Мадрид сега ще почнат да си вярват, че те са нещо повече от нас, а те не са! Сравнени с нас те са бележка под линията!
Хубав мач стана. От една страна ми се искаше Леверкузен да бяха играли и първото полувреме като второто, от друга страна като гледах колко сме трагични в защита... по-добре, че не го направиха! Абидал е в кошмарна форма... не може да спира топката, да не говорим да прави точен пас. А ония уга-буга подскоци дето ги правеше точно преди да ни нахакат гола... нямам думи! Ерик тотално е изперкал...
В центъра Иниеста се мъчеше да връзва играта и като цяло успяваше, но липсата на Шави бе осезаема, този малоумник Фабрегас за енти път се убеждавам, че не трябваше да го взимаме и че само се пречка! Добре, че бяха корнерите, че да го видим и Сеск... (не, че центриранията му от корнер бяха качествени, ама това е друг въпрос). На Меси не му се играеше, докато Санчес не мушна вторият гол. Чак тогава нещо го жегна аржентинеца, че тоя път не той ще бъде голямата звезда и не той ще обере суперлативите и затова изведнъж смени предавката и се развихри! Ама не трябва да бъде така! Меси не трябва да играе от егоизъм просто, за да се знае, че той е най-добрият, а да го прави заради отбора във всеки мач! Чилиеца беше много голям, играч на мача лично за мен.
На Шакирев какво му стана? Нали уж не е пострадал при тъпата катастрофа...
Ето, че Барса може да играе, когато иска, въпроса е защо не иска да играе за Примера? Толкова много ли се наситиха на титлата, та те я спечелиха само 3 поредни пъти! Как може да ти липсва мотивация да ставаш шампион, да доказваш, че си най-добрият! Да, ние си го знаем, че нашите са най-добрите, ама ония балеринки от Мадрид сега ще почнат да си вярват, че те са нещо повече от нас, а те не са! Сравнени с нас те са бележка под линията!

Barcelona - Mes que un club
Niksh0 написа:Rivaldo10 написа:Нов рекорд! Айде честит да му е и този на Меси!
Но за голове само в елиминациите, истинския рекордьор по голове в ШЛ си остава легендата Раул
Засега! Меси е едва на 24 и не е далеч времето, когато Раул ще бъде минат.

- Middlesbrough
- Контакти:
Стига си плюл по Фабрегас , прави отличен сезон до сега и ни е много нужен пък и занапред ще бъде ... днес даде асистенцията за втория гол на Алексис : )
Ква му е контузията на Шави :С , Тейо защо го нямаше в групата , ми трябваше да гледаме тоя мизерник Адриано :@ , по добре Куенка , а Педро е в най - ужасната форма на живота си ;x
За Абидал съм съгласен
, лятото дано вземем Алба и Тиаго Силва примерно , макар че Маск е много добър .
Тиаго влезна с голямо желание , кефи ме : )
Играч на мача Сина на вятъра : )
Ква му е контузията на Шави :С , Тейо защо го нямаше в групата , ми трябваше да гледаме тоя мизерник Адриано :@ , по добре Куенка , а Педро е в най - ужасната форма на живота си ;x
За Абидал съм съгласен

Тиаго влезна с голямо желание , кефи ме : )
Играч на мача Сина на вятъра : )

Офтопик:
- SonOfTheWind(A.S.)
- Контакти:
Изкъртих ги 2 гола... от мен толкова ;д хахахахаха
Сина на вятъра - Alexis Sanchez

Middlesbrough написа:Стига си плюл по Фабрегас , прави отличен сезон до сега и ни е много нужен пък и занапред ще бъде ... днес даде асистенцията за втория гол на Алексис : )
Как няма да го плюя?! Баси умрелоча! За кво дадохме толкова много пари за него, само за да разхожда фланелката на Барса ли?! Искаше да играе за нас, искаше да се върне у дома си..., ок клуба се оръси стабилно, за да изпълни желението на негово величество Сеск Фабрегас! Сега поне от благодарност трябва да се раздава във всеки мач на 150%! Ако ще да лети, но да дава най-доброто от себе си, дори когато съотборниците му нямат желание за игра! Фабрегас няма право да се отпуска! За разлика от съотборниците си той не е донесал нищо на отбора, не е спечелил нищо за нас (изключвам Световното Клубно и двете суперкупи), само накара отбора да се охарчи яко! Виж какво прави Алексис! - осъзнава, че за него бяха дадени много пари и че към него има високи очаквания и винаги се стреми да ги оправдава! Винаги играе с невероятно желание и хъс! Винаги е един от най-добрите на терена за нас и в мачовете, в които отбора просто не иска да играе, защото няма желание точно Санчес и Пуйол са двамата, които играят със сърце, хъс и желание! Защо Фабрегас не е като чилиеца? Какво му пречи? А?! Нима за тоя боклук Сескчо - чумата да го тръшне дано, не бяха дадени пари, колкото и за Алексис?! Фабрегас за тия пари и целият онзи хленч, който беше само и само да го купим... сега трябва всеки мач да изяжда тревата на терена или да се маха! Не ни трябва, ще го еВа в куконата! Абсолютно ненужен трансфер! Да си беше седял в Арсенал. Фабрето никога няма да стане и на половина толкова добър, колкото е Андрес, да не говорим за Шави...

SonOfTheWind(A.S.) написа:Изкъртих ги 2 гола... от мен толкова ;д хахахахаха

МАШИНА!