Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Искахме плейофи,жребия се тегли на 07.08
апоел е корав отбор, дано не се падне. Мисля че Дебрецен са най преудолими.
Re: Извинете се на Йовов! Ицо много си голям!!!!
За добро или за лошо наистина е така 

Agentriot написа:За добро или за лошо наистина е така
Според мен не е за лошо

Ако всички сме на едно мнение няма да е интересно

Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Re: Левски си осигури САША СИМОНОВИЧ
ГОНЗО ПОТВЪРДИ , САША СИМОНОВИЧ В ЛЕВСКИ В ГРУПИТЕ НА ШАМПИОНСКАТА ЩЕ СИ ПРОМЕНИТЕ МНЕНИЕТО ЗА НЕГО .... ТОЙ Е ЕДИН ВЕЧЕН УНИКАЛЕН ХАЛФ
Хора,при такива отбори и на такава фаза-кръг за влизане в лигата на шампионите,задължени сме да бием!!!
Re: Евробоецът за последните 10 години - факти, а не измислици
Enravota написа:tmanolov
изпрати им го на тия "журналя" от спортал на майл да ги видим дали ще го публикуват или просто ще докажат че са една интригантска "медия" насаждаща омраза и разцепление!
Успех на всички БГ отбори.
САМО ЛЕВСКИ
Пуснах го като мнение във форума им под статията, но не излезе (може би излизат със закъснение - ня чета спортал). Ако ми дадеш мейл и не им излезе във форума, мога да им го пусна и по мейла, макар че едва ли ще се задействат - познавам практиката в такива случаи - просто игнор.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- maximalniq
- Контакти:
Който и да се падне е напълно преодолим отбор,ако играем така както днес.Със пълно себераздаване и мааалко късмет.

за шампионска лига трябват класни играчи ! не пенсии ! браво на Левски днес
много ме зарадваха а и аз виках с пълно гърло -за да се представят на ниво !
Левски
))

Левски

Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

За добро или за лошо ,само времето ще покаже .
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
Ицо е роден артист в играта си на терена.Това,разбира се носи за Левски ценната изненада и творчество в съперничество със "стандартни " отбори като Баку,но съгласете се че е доста бавен и романтично гледащ на играта,а и с неговата възраст вече...!!
Най–ценното му качество за съвременния футбол е прецизното центриране,което малко играчи в родното първенство имат.Йовов има способността да центрира на главата на играч в наказателното поле от която и да е точка на терена,което си е голям плюс.И заради това съм склонен да го търпя в титулярния състав,но не за дълго.
Според мен той е доста интелигентен(аз също съм шахматист) и мисля че може да помогне много на Достанич като помощник треньор.Поне може да ги учи да центрират.А в България това е много подценено упражнение на тренировки,а е толкова важно!!!!!
Най–ценното му качество за съвременния футбол е прецизното центриране,което малко играчи в родното първенство имат.Йовов има способността да центрира на главата на играч в наказателното поле от която и да е точка на терена,което си е голям плюс.И заради това съм склонен да го търпя в титулярния състав,но не за дълго.
Според мен той е доста интелигентен(аз също съм шахматист) и мисля че може да помогне много на Достанич като помощник треньор.Поне може да ги учи да центрират.А в България това е много подценено упражнение на тренировки,а е толкова важно!!!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9aQgL9djuE4[/youtube]
http://www.evailo.com
http://www.evailo.com