Избраниците на Любо Пенев за контролата с Унгария
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Red Warrior
- Контакти:
Re: Избраниците на Любо Пенев за контролата с Унгария
Айде стига сте ревали като вдовица за х.й! И аз не пращя от ентусиазъм, но това са ни футболистите. Сигурен съм, че Любо не е извикал 3-те коня, защото иска да пробва другите момчета. Не е заради възрастта, тъй като един Гъргоров не е по-млад. И аз бих желал да видя в състава Тунчев, Велизар Димитров и Спас Делев, но това е решил треньора и той си носи отговорността. А както виждаме националния отбор може да провали кариерата на всеки един треньор, така че нека не му се бъркаме поне засега.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Shn0rhelez
- Контакти:
Чудно ми е защо Велизар Димитров е абсолютно забравен за национала!?Имаме крещяща нужда от човек,който може да пуска пасове и играе в силно първенство.
7:2 7:1 5:0 Не грухтете,а помнете!!!
Viktor4o_Rs написа:dindan написа:Viktor4o_Rs написа:Въпросът е друг, на какво отгоре Чичовото му дадоха да е селекционер ? Заради огромните му успехи с ЦСКА и Литекс ли ? Очаквам след като се издъним тотално, да се пробва на поста и Балъков, който междувременно е бил уволнен от Хайдук (Сплит). После може и Насо, Коща, Лечков, Цанко, Хубчев, така да се изредят всичките 4-то в света
А кажи кого да сложат?
Ами например чужденец с визитка и опит и с по-малко от 3 брака
Кой чужденец успя начело на България,че нещо не помня?Това са пълни глупости с тия чужденци,които идват само да ни доят и нищо не се прави по въпроса,защото не могат да спечелят съблекалнята.Не знам какво не харесвате на Любо Пенев,но според мен той показа,че заслужава мястото на което се намира в момента и определям назначаването му за крачка напред.
Chelsea, Boys in blue!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!
Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!
No one can stop us now!
Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Кой чужденец бил успял, сякаш сме пробвали 20
Пробвахме сякаш умишлено с недоказал се треньор, известен повече с успехите си сред жените ... Впрочем да си чувал за Витлачил ? Аз не знам с какво Любо си е заслужил поста, иначе искрено, много искрено се надявам да ме опровергае и да вдигне отбора на крака
Но засега съм скептично настроен ...

Viktor4o_Rs написа:Кой чужденец бил успял, сякаш сме пробвали 20![]()
![]()
Пробвахме сякаш умишлено с недоказал се треньор, известен повече с успехите си сред жените ... Впрочем да си чувал за Витлачил ? Аз не знам с какво Любо си е заслужил поста, иначе искрено, много искрено се надявам да ме опровергае и да вдигне отбора на крака
Но засега съм скептично настроен ...
С какво пък смяташ,че не заслужава да заема този пост?
Chelsea, Boys in blue!
No one can stop us now!
Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!
No one can stop us now!
Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!
Pichichi написа:
Много по-добре в тази контрола да се изпробват момчета от младежкия нац. отбор
на тяхно място : Ал.Цветков,Г.Терзиев,М.Цветанов,Б.Балджийски,Росен Колев.
Стига писахте по инерция де

Младежите имат официална квалификация на тази дата и не случайно няма нито един извикан от тях за контролата в мъжкия състав.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Истинските коментари могат да се напишат след мача. Сега е време да подкрепим националния селекционер.
[center]
[/center]

... по инерция или не , агонията продължава ........
Дяков и Гъргоров нещо не ми се вписват...
Шестима от избраниците на Пенев са играли в Пирин.Сред 22-мата личат имената на шест състезатели, обличали екипа на Пирин Благоевград и един на Македонска слава. Това са юношите на орлетата - Светослав Дяков, Христо Златински, Петър Занев, юношите на Македонска слава - Николай Бодуров, Станислав Манолев и Иван Иванов, както и юношата на Пирин Разлог Борис Галчев.
От всички тях само Иван Иванов не е играл за Пирин Благоевград, който всъщност е роден и извън Благоевградска област. В областния център са родени Дяков, Златински, Манолев и Бодуров. Петър Занев е роден в Копривлен, а Галчев в Добринище.
Дяков и Златински започват в ДЮШ на Пирин, а Петър Занев прави първи стъпки в школата на Септември Симитли и след това се прехвърля в Пирин. Манолев и Бодуров са плод на несъществуващият вече клуб Македонска слава. Иванов е започнал в Златица, а Галчев в Пирин Разлог.
През различни периоди от своята кариера те обличат екипа на Пирин, а в момента са основни футболисти в ПСВ Айндховен, Лудогорец Разград, ЦСКА, Литекс и Локомотив Пловдив. Фактът, че почти 1/3 от футболистите в този националния отбор са играли за благоевградския клуб доказва, че Пирин е най-голямата люпилня на футболни таланти.
Към този списък трябва да прибавим и Спас Делев, който в момента не е във форма, но през последните няколко месеца е част от националния отбор. Още няколко състезатели от школата на Пирин чакат повиквателна. Това са Илко Пиргов, Станислав Костов, Благой Макенджиев и други.
Под въпрос са и Димитър Бербатов и Иван Цветков. Първият вече намекна, че ще облече отново националното трико, след като се бе отказал преди година. Повторният му дебют се очаква да бъде в мача с Холандия.
От всички тях само Иван Иванов не е играл за Пирин Благоевград, който всъщност е роден и извън Благоевградска област. В областния център са родени Дяков, Златински, Манолев и Бодуров. Петър Занев е роден в Копривлен, а Галчев в Добринище.
Дяков и Златински започват в ДЮШ на Пирин, а Петър Занев прави първи стъпки в школата на Септември Симитли и след това се прехвърля в Пирин. Манолев и Бодуров са плод на несъществуващият вече клуб Македонска слава. Иванов е започнал в Златица, а Галчев в Пирин Разлог.
През различни периоди от своята кариера те обличат екипа на Пирин, а в момента са основни футболисти в ПСВ Айндховен, Лудогорец Разград, ЦСКА, Литекс и Локомотив Пловдив. Фактът, че почти 1/3 от футболистите в този националния отбор са играли за благоевградския клуб доказва, че Пирин е най-голямата люпилня на футболни таланти.
Към този списък трябва да прибавим и Спас Делев, който в момента не е във форма, но през последните няколко месеца е част от националния отбор. Още няколко състезатели от школата на Пирин чакат повиквателна. Това са Илко Пиргов, Станислав Костов, Благой Макенджиев и други.
Под въпрос са и Димитър Бербатов и Иван Цветков. Първият вече намекна, че ще облече отново националното трико, след като се бе отказал преди година. Повторният му дебют се очаква да бъде в мача с Холандия.
Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.