russia написа:Аз съм за отлагането. Нашите терени не са пригодени за футбол при тези условия. Какво от туй, че ще се затопля в края на месеца? Замръзналата земя напоена с влага като се размекне и да видите тогава един футбол. Те на нормални терени не могат да ритат камо ли на кални. Не сравнявайте с другите държави - хората имат пари, инвестирали са в терените си, подържат ги и не им пука от атмосферните условия. Както казаха някои по-горе - ще се кефите ли на продукцията, която ще ви поднесат на разораните ниви? Я да си представим и картинка с контузии на някои от по-леките и технични играчи като Калво например, или Карачанаков,Мораес, Пинто, Жужу, Сандриньо или който и да е друг. Няма да е приятно нали - нито за играча, нито за феновете на отбора. Аз лично съм за провеждане на първенството по схемата Пролет - Есен като в Русия. Ще има и само един подготвителен лагер - Зимата, а не и летен такъв и само да се харчат пари за бази. Само, че пак опираме до липсата на нормални стадиони, тъй като повечето нямат осветление, а лятото ще трябва да се играе по-късно заради жегите. Пак не става. И тъй стигаме до отлагането на зимни кръгове.
На вас ви е най-добре!
Сещай се защо!!!!
От Ловеч и Разград най-много реваха за отлагане при положение ,че в първия кръг играят в Южна България , а във втория така или иначе са си домакини.
Нацапаха гащите заради необиграните си състави