Избраниците на Любо Пенев за контролата с Унгария

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Re: Избраниците на Любо Пенев за контролата с Унгария

Мнениеот Yoda » 14 фев 2012 20:07

Svetlio написа:Защо ще се разчита на играчи,които не са играли официален мач от 3 месеца? Колкото и малко да са,все още имаме национали,които играят на запад и сравнително редовно в отборите си. Стилиян и Мартин Петрови задължително трябва да са част от състава, а е редно да разберем и дали Бербатов ще се завърне. Присъствието на Божинов ми е напълно непонятно,той футболист ли е още?!?

........ защото националния отбор е единственото място, където могат да игрят футбол и някой да забележи , че съществувавт .......
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 14 фев 2012 20:07

Hakercheto написа:Пенев е зел пълни олигофрени,но това е контрола и мисля че иска да види дали тия олигофрени стават за националния и дали ще ги използва в основния състав

Като гледам колко професионално подхожда Чичовото към работата си,ме навявят едни други мисли...То че му се бъркат...бъркат му се,в това спор не може и да има...а къв по добър повод от тази контрола...с един силен и нахъсан противник,да им запуши човките на "бъркачите" ..."Те ви националите дето ги искахте....не стават...а сега оставете ме да работя"....:))))))......

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Мнениеот аби » 14 фев 2012 20:19

Hakercheto написа:Пенев е зел пълни олигофрени,но това е контрола и мисля че иска да види дали тия олигофрени стават за националния и дали ще ги използва в основния състав

Силно се съмнявам,че точно той може да прецени!
Ще духаме яко супата с това треньорче! ;)

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 14 фев 2012 20:32

Чавдар Янков го няма , аз съм доволен. Мрънкялници БОЛ , както винага. Даже Пенев вече е изгледал повече мачове от немеца!

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 14 фев 2012 20:54

russia написа:До колкото знам треньор на националния отбор е само и единствено Любослав Пенев. Кого ще вика и как ще гради отбора си е негова работа и отговорност. Ние дето се броим за фенове просто трябва да подкрепяме отбора. Ама що викал този, а не онзи - глупости на търкалета. 7-8 млн. българи и всички са готови да станат треньори на нац.отбор.Айде няма нужда! Успех на Любо Пенев във това трудно начинание.

+1

Плюс, Чавдар Янков не е викнат, тъй че доста нещастни хора би трябвало да са щастливи :) Ама все трябва да се мрънка за нещо...

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 14 фев 2012 21:04

Pichichi написа:Ч.Янков е контузен !!!

Че той си е контузен по рождение :) (това в рамките на шегата). Хубаво де, в грешка съм, дай да почваме да мрънкаме :)

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 14 фев 2012 21:15

tiamat написа:
Pichichi написа:Ч.Янков е контузен !!!

Че той си е контузен по рождение :) (това в рамките на шегата). Хубаво де, в грешка съм, дай да почваме да мрънкаме :)

То дали Ч.Янков или Гаджев/Сърмов/Галчев каква е разликата ?

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 14 фев 2012 21:21

А защо не е викнат Димитър Рангелов ? Или Мицански ? Или Макриев ? Или Благо ? Че дори и Спас Делев ?
Изображение

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 14 фев 2012 21:21

Зле си е, няма какво да спорим... Надявам се поне Любо да ползва Манолев, където му е мястото.

Върни се в “Национален отбор”