Герена става чисто футболен до две години

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Re: Герена става чисто футболен до две години

Мнениеот kambata » 14 фев 2012 19:13

Дано да стане. Ако това което говори Тонев започне да се осъществява края на тази година ще имаме 1 нов сектор :)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 14 фев 2012 19:18

Мисля че Ботев Пловдив,Левски и Лудогорец ще имат до 2 години нови и модерни стадиони.Много ми хареса проекта на Ботев Пловдив. :arrow:
Изображение

Изображение

Без инфраструктура и модерни бази няма да имаме силен футбол.Дори и Малта инвестира в момента 9 милиона евро за строежи на стадиони.
Последна промяна от Parmalat на 14 фев 2012 19:21, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 14 фев 2012 19:19

Дано да не си остане само проект.

Потребителски аватар
didko0
Контакти:

Мнениеот didko0 » 14 фев 2012 19:23

Щом ще правим сектор по сектор, явно ще е нещо като на Литекс, а и по-добре да ви каже... утре, другиден може да дойде някой патрон и да ни направи някакъв стадион като Алинц арина, сега ще си изперат някой друг милион от тото-то, ще ни замажат очите и това е.. Само такава банка ще ни оправи не виждам нищо друго.Мечтата ми е Левски да стане по подобие на Шахтьор Донецк! :shock:

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 14 фев 2012 19:28

didko0 написа:Мечтата ми е Левски да стане по подобие на Шахтьор Донецк! :shock:

Извинявай, би ли разяснил защо искаш Левски да прилича на Шахтьор Д ?

PS: Едно време Томето Русев им се присмиваше и подценяваше ... Такъв отбор като тях влезе в групите, пък... ей,на български няма ... ;)
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 14 фев 2012 19:29

Според мен Тонев се поизхвърли с капацитетът, защото 40 000 затворени в пространство без писта ще лапне сериозни средства от порядъка на 50 милион лева без разрушаване на настоящият, а и срока който си определи е много малък като време за действията, защото едно е да се гради чисто нов изцяло всички сектори, съвсем друго е сектор по сектор, тези които се занимават с архитектура и строително инженерство знаят какво имам в предвид, но все пак дори и не след 2 години, да след 4, да се реализира това което Тонев обещава.
Изображение

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 14 фев 2012 19:29

дано само построяването на стадиона/ите да не е свързано с парламентарните избори 2013 г. По-скоро съм склонен да повярвам, че наистина може и да се получи нещо наистина хубаво в тази позанемарена част на София. Един красив стадион, с прилежащ към него МОЛ и десетки магазини и заведения ще раздвижат доста сериозно комплекса и "квартала" като цяло. А дано!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 14 фев 2012 19:30

Hellkeeper написа:Дано да не си остане само проект.

дано
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 14 фев 2012 19:31

Специално за базата на Левски ще е най-добре да се вземе терен и да се построят между 5 и 7 игрища и всичко вместо да се инвестира в купуване на чужденци със спорни качества.Така след време плодовете на този труд ще узреят.БАТЕ Борисов залага много на собствената си школа и се вижда че тя функционира добре в последните години,а и играчи се продават на добри цени.Това трябва да направи всеки един български отбор,който иска да развива серизно футбол.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 14 фев 2012 19:31

didko0 написа:Мечтата ми е Левски да стане по подобие на Шахтьор Донецк! :shock:

Няма как да стане същият http://i074.radikal.ru/1202/38/68619a545694.jpg , а и стойността на Донбас арена над 650 милиона долара
Изображение

Върни се в “Левски”