Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 14 фев 2012 18:57

калпазанин написа:Честно казано - не ми хареса много играта на отбора, скъсаха нервите на Херо общо взето. Ако Херо е гледал по-скоро индивидуални качества на играчите - добре. Но нямаше много идея в играта ни помежду 15-ата мин когато дойдохме и 45 мин. После си личеше, че Етър се затвориха, явно ги устройваше престижното равенство с 3тия в А група. Интересно ще е да чуем мнението и на Капитана - определено най-футболния човек измежду ни ;)
Дизел, почти няма контрола на черноморец, на която да не присъстват я Милен Георгиев, я Станимир Димитров, я Митко Трендафилов. Тия пичове (футболистите на Черноморец и Нефтохимик) са почти постоянно заедно по кафетата, по главната, дискутират мачове, само ние тука 200-300 човека се дърляме за глупости. То ясно кой и как скара феновете, ама....дълга тема. Кажи ми честно казано - ти ще ходиш ли на мача утре на кампуса? Или би го пропуснал заради такава глупост, че кампуса бил на Събев?

Не бе,на работа съм.Чак пък до там не съм стигнал да не гледам Нефтохимик заради Събев.Заради Събев не гледам Черноморец.То ако става въпрос и ст "Нефтохимик" е на Събев ама там е друго,там никога няма да се чувствам гост нито аз,нито отбора.На кампуса е вече друго-то самото име го подсказва-"гнездо на акули"-демек на вълка в устата :) Чудно ми е как са се разбрали.Днес във Ветрен сме били като диви прасета в калта
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 14 фев 2012 18:59

Дизел, пак те питам, що се покриваш. Ела, не ядем хора. Пий едно питие с нас, ако ти хареса, остани. Още повече, че сме и на неутрален терен там :roll:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

калпазанин
Контакти:

Мнениеот калпазанин » 14 фев 2012 19:02

Как се разбрали - ами за пари, най-вероятно. По-скоро е интересно друго - ние играем в Поморие на изкуствената трева, а вие на кампуса. Някой беше казал, че терените на кампуса са замръзнали, а сега сигурно са наводнени. Предлагам няма да има съществена разлика в състоянието на терена във Ветрен и този до Сарафово. Какво бачкаш, ако не е тайна де?

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 14 фев 2012 19:03

Bourgas написа:Дизел, пак те питам, що се покриваш. Ела, не ядем хора. Пий едно питие с нас, ако ти хареса, остани. Още повече, че сме и на неутрален терен там :roll:

Не се покривам! Аз и вчера споменах че положението е критично(от към финанси).Ходя на работа,колкото да кажем че работим.Срам ме е да кажа колко получаваме седмично-....ами колкото да си платя цигарите и кафетата.....Между другото къде ще се събирате в четвъртък и в колко часа?
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 14 фев 2012 19:04

Май всичко вече сте успяли да кажете за мача. По две думи само: Никаква халфова линия през първото полувреме. Второто - по-добре. Но и Етър стояха изключително грамотно на терена.
Само за Боли да кажа нещо. На мен ми хареса. На другите, с които бяхме - май не. Струва ми се, че просто не се е адаптирал към обстановката в отбора, а и в БГ като цяло. Дано подпише. Има хляб в него. Просто му трябва време да се сработи с отбора, а и да понаучи някоя бълг. дума.
А, и за втория гол на Етър. Грешката не беше само на Фо Поре, а и на Стоян Колев. Не се разбраха.

калпазанин
Контакти:

Мнениеот калпазанин » 14 фев 2012 19:06

ntodorov написа:
Който не вярва - да дойде да се убеди сам..

Владо, така, като гледам само убедените ще сме си... :)

Не знаят какво изпускат :mrgreen:

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 14 фев 2012 19:07

калпазанин написа:Как се разбрали - ами за пари, най-вероятно. По-скоро е интересно друго - ние играем в Поморие на изкуствената трева, а вие на кампуса. Някой беше казал, че терените на кампуса са замръзнали, а сега сигурно са наводнени. Предлагам няма да има съществена разлика в състоянието на терена във Ветрен и този до Сарафово. Какво бачкаш, ако не е тайна де?

Разнасям колбаси-салами,луканки,суджуци,пушени меса,кремвирши,сушеници,скара,пил.пържоли,създърма,петрохан и т.н.....Ама само ги разнасям.Оборотите са плачевни,от там и заплатата.Криза!!!

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 14 фев 2012 19:11

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
калпазанин написа:Как се разбрали - ами за пари, най-вероятно. По-скоро е интересно друго - ние играем в Поморие на изкуствената трева, а вие на кампуса. Някой беше казал, че терените на кампуса са замръзнали, а сега сигурно са наводнени. Предлагам няма да има съществена разлика в състоянието на терена във Ветрен и този до Сарафово. Какво бачкаш, ако не е тайна де?

Разнасям колбаси-салами,луканки,суджуци,пушени меса,кремвирши,сушеници,скара,пил.пържоли,създърма,петрохан и т.н.....Ама само ги разнасям.Оборотите са плачевни,от там и заплатата.Криза!!!

САМИ -М :?
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 14 фев 2012 19:12

ntodorov написа:Първо да кажа :" Добре завърнал се " на Петьо ( Петкан )...Петьо знам, че беше на топло.....

Мерси! Добре заварил :)
А за незапознатите - бях на топло, ама не на онова топло ей :) Да не си помислите нещо :) Той Нейчо и име ще ми изкара :)
Айде пичове - стройте се, пребройте се, и в четвъртък всички на линия ;)

калпазанин
Контакти:

Мнениеот калпазанин » 14 фев 2012 19:13

Дизел, засега събора е насрочен за четвъртък - около 20 часа в Духа на тигъра - знаеш ли къде е?
Аз пък съм безработен , и моето финансово състояние е нестабилно, дори съм на много минус, но няма да лягам да умирам я. Събираме се готини хора, толерантни сме, обичаме футбола, бургазлии сме, смятам,м че ще намерим общи теми.
Ела, пий едно питие, ако ти хареса - остани, ако не - здраве да е :?

Върни се в “Черноморец”