калпазанин написа:Честно казано - не ми хареса много играта на отбора, скъсаха нервите на Херо общо взето. Ако Херо е гледал по-скоро индивидуални качества на играчите - добре. Но нямаше много идея в играта ни помежду 15-ата мин когато дойдохме и 45 мин. После си личеше, че Етър се затвориха, явно ги устройваше престижното равенство с 3тия в А група. Интересно ще е да чуем мнението и на Капитана - определено най-футболния човек измежду ни![]()
Дизел, почти няма контрола на черноморец, на която да не присъстват я Милен Георгиев, я Станимир Димитров, я Митко Трендафилов. Тия пичове (футболистите на Черноморец и Нефтохимик) са почти постоянно заедно по кафетата, по главната, дискутират мачове, само ние тука 200-300 човека се дърляме за глупости. То ясно кой и как скара феновете, ама....дълга тема. Кажи ми честно казано - ти ще ходиш ли на мача утре на кампуса? Или би го пропуснал заради такава глупост, че кампуса бил на Събев?
Не бе,на работа съм.Чак пък до там не съм стигнал да не гледам Нефтохимик заради Събев.Заради Събев не гледам Черноморец.То ако става въпрос и ст "Нефтохимик" е на Събев ама там е друго,там никога няма да се чувствам гост нито аз,нито отбора.На кампуса е вече друго-то самото име го подсказва-"гнездо на акули"-демек на вълка в устата