Официално: Отложиха първия кръг на "А" група
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Официално: Отложиха първия кръг на "А" група
нищо фатално не е станало, поне според мен. като гледам колко сняг има в пловдив, а във варна, каварна и разград до вчера бяха в бедствено положение и 8 от отборите са от Северна България... направо съм съгласен. има по 3-2 футболисти в отбор и като се счупят по-добре изобщо да не почват.
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
- FCBeroe1916
- Контакти:
Пълно малоумие. Това, че Литекс,Цска и Лудогорец не са никак подготвени и искат подготовка още 3 месеца ли ?
Абе, стига глупости. Това е правилно решение. И климатичните условия, и условията, които предлагат клубовете към момента не са годни за футбол, а камоли красив футбол. Освен това, риска от травми е дръстично по-голям, а здравето на футболистите е най-важно. Казвам го и от личен опит...
FCBeroe1916 написа:Пълно малоумие. Това, че Литекс,Цска и Лудогорец не са никак подготвени и искат подготовка още 3 месеца ли ?
това пък как го установи и то точно за тези отбори?
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
Според синоптиците от тази неделя 19.02.2012 започва затопляне и макс. температури
ще започнат да клонят към 10/12 градуса а минималните около 0/-2 .
Остава и да познаят !!!
ще започнат да клонят към 10/12 градуса а минималните около 0/-2 .
Остава и да познаят !!!
- Lucas_Leiva
- Контакти:
soad написа:Абе, стига глупости. Това е правилно решение. И климатичните условия, и условията, които предлагат клубовете към момента не са годни за футбол, а камоли красив футбол. Освен това, риска от травми е дръстично по-голям, а здравето на футболистите е най-важно. Казвам го и от личен опит...
А в другите "бели" държави да си чул за отлагане на кръг, дни преди това? Не говоря, когато има някакви истински бури(като в Италия). Що направо верно не го закрият шампионата.Сега им било студено, после август пък е много горещо да се играе, през май валяло много дъжд, все оправдания...

- motorbreath
- Контакти:
В Пловдив в близките 10 дни футбол няма да може да се играе на трева.

So sind wir und das ist unser Leben!
- Пловдивчанин
- Контакти:
- obi4am_pirin
- Контакти:
На коя дата ще е 17 кръг?
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
motorbreath написа:В Пловдив в близките 10 дни футбол няма да може да се играе на трева.
Ми да са се чистили стадионите след всеки сняг, не да чакат да стане 2 метра. И не само Лаута, всички стадиони.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага