megan fox написа:rhaegar написа:Да и таковам таковата. Така като го гледам фериботи няма да плават до края на март![]()
А са ми важни.
Дека искаш да одиш?
Май му е свързано с работата
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
megan fox написа:rhaegar написа:Да и таковам таковата. Така като го гледам фериботи няма да плават до края на март![]()
А са ми важни.
Дека искаш да одиш?
AnalBreaker написа:megan fox написа:rhaegar написа:Да и таковам таковата. Така като го гледам фериботи няма да плават до края на март![]()
А са ми важни.
Дека искаш да одиш?
Май му е свързано с работата
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Аха. Специално тоя на Видин доста често го ползваме, ама сега.....или през Сърбия, където разходите са по-големи, или въртележка през Русе, още 500км. Ужас.
AnalBreaker написа:Айдяяя! Почна ми сериалот. Уека засега

megan fox написа:rhaegar написа:Аха. Специално тоя на Видин доста често го ползваме, ама сега.....или през Сърбия, където разходите са по-големи, или въртележка през Русе, още 500км. Ужас.
Като каза Видин... на къде е моста дето уж се строи там? Ще го бъде ли скоро?

rhaegar написа:megan fox написа:rhaegar написа:Аха. Специално тоя на Видин доста често го ползваме, ама сега.....или през Сърбия, където разходите са по-големи, или въртележка през Русе, още 500км. Ужас.
Като каза Видин... на къде е моста дето уж се строи там? Ще го бъде ли скоро?
Мда. Към 2020 най-вероятно

rhaegar написа:Бе уж бачкат, ама и ние и румънците сме един дол дренки, та май не върви много.
rhaegar написа:Бе уж бачкат, ама и ние и румънците сме един дол дренки, та май не върви много.
rhaegar написа:AnalBreaker написа:Айдяяя! Почна ми сериалот. Уека засега
Кой бре? Мене ме мързи да кеся на тоя комп, ще се хоризонтирам да погледам малко снукър. Айде до утре.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта