Зимен трансферен прозорец - 2011/2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012
За всички е ясно, че сме фаворит No 1 за титлата. Директорите Тонев и Гонзо си свършиха работата, Костов също си върши добре работата по подготовката и мотивацията на отбора, работата на футболистите е да сгазят всичко по пътя си към дубъла, а нашата работа е да си подкрепяме отбора в студ и пек, да напълваме всеки мач сек-Б-тор и преди това да минем през параклиса да се помолим за здраве, победи и берекет

- blue avalanche
- Контакти:
Жуниньо познава много добре шампионата,терените и отборите,срещу които ще играем,така,че е никак не лош вариант!А през лятото ще вземем истинския нападател!
- santiliana
преди да вземем истинския нападател, първо ще "вземем" истински собственик. Мисля, че на този етап селекцията е задоволителна. Е, можеше да се вземе още един централен защитник, както и поне още един нападател- но този път як, здрав и с голяма крачка- нещо от сорта на Кулибали от Дебрецен или онова "животно" от Жилина. За първенството е ясно- ще влезем в ЕКТ, но с такива "крехки" нападатели като Ванката и Жуниньо- трудна работа...Както и да е- каквото- това е. САМО ЛЕВСКИ!
- blue avalanche
- Контакти:
santiliana написа:преди да вземем истинския нападател, първо ще "вземем" истински собственик. Мисля, че на този етап селекцията е задоволителна. Е, можеше да се вземе още един централен защитник, както и поне още един нападател- но този път як, здрав и с голяма крачка- нещо от сорта на Кулибали от Дебрецен или онова "животно" от Жилина. За първенството е ясно- ще влезем в ЕКТ, но с такива "крехки" нападатели като Ванката и Жуниньо- трудна работа...Както и да е- каквото- това е. САМО ЛЕВСКИ!
Кой има по-"яки" нападатели от нашите?
Че и за защитници-канари нещо не се сещам?
- santiliana
Затова казвам, че в шампионата- ще се справим. То пък един шампионат... За лятото говоря, че ще трябва и някой по- "здрав" отпред...Ще кажеш- "ами тогава ще вземем". Но дали ще стане това?! Не бива да свеждаме амбициите си само за местно ниво, а трябва да се гледа доста напред...
Макар, че любимия на Костов отбор от Каталуня също не разполага с масивен нападател...Но това е Барса, те са от друг свят...
Макар, че любимия на Костов отбор от Каталуня също не разполага с масивен нападател...Но това е Барса, те са от друг свят...
- Синьо сърце
- Контакти:
blue avalanche написа:Жуниньо познава много добре шампионата,терените и отборите,срещу които ще играем,така,че е никак не лош вариант!А през лятото ще вземем истинския нападател!
Добро е! Аз съм доволен, но все пак си чакам още нещо...Белек лятоска ще го вземем, но с четворката дотук имаме потенциал за титлата...
p.s.Къв е тоя бум от нови аватари, не мога да свикна още...

Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- santiliana
хаха, Синьо сърце, точно и аз това се зверех кой-кой е...Промяната не е само покрай отбора ни явно...
- Синьо сърце
- Контакти:
santiliana написа:хаха, Синьо сърце, точно и аз това се зверех кой-кой е...Промяната не е само покрай отбора ни явно...
Така е-ново начало, нови надежди...но едно си остава същото- Левски е в сърцата ни и пак ще гризем нокти и ще хвърляме недопушени фасове по стадионите...Ще си кълнем играчите с неискрени клетви и ще им се радваме като извадят мача, забравяйки клетвите...Любов, кво да правиш...Завинаги!
- milen.hristov
- Контакти:
santiliana написа:Затова казвам, че в шампионата- ще се справим. То пък един шампионат... За лятото говоря, че ще трябва и някой по- "здрав" отпред...Ще кажеш- "ами тогава ще вземем". Но дали ще стане това?! Не бива да свеждаме амбициите си само за местно ниво, а трябва да се гледа доста напред...
Не бих казал, че Вия не е масивен нападател
- Синьо сърце
- Контакти:
milen.hristov написа:santiliana написа:Затова казвам, че в шампионата- ще се справим. То пък един шампионат... За лятото говоря, че ще трябва и някой по- "здрав" отпред...Ще кажеш- "ами тогава ще вземем". Но дали ще стане това?! Не бива да свеждаме амбициите си само за местно ниво, а трябва да се гледа доста напред...
Не бих казал, че Вия не е масивен нападател
Милене-не ти харесва днешното, но все пак погледни мача с Бате...Виж как я местим и тогава говори-стига с тоя СС, стига с това анти-...Аз лично съм потресен от взимането на Жуниньо от Славия.Ами бачкат хората, но да видим резултатите!