1. Ако ЛЕВСКИ стане шампион ще разполагаме ли с необходимите средства да набавим играчи за атака на групите на Шампионската лига.
2. Легендите на ЛЕВСКИ винаги са били в основата на успехите ни - в България и по европейските терени. В тази връзка как вижда да се осъществи диалог с бивши футболисти, които искат конструктивно да помагат и какво мисли за тези които откровено се опитват да тровят атмосферата около отбора.
Вашите въпроси към Иво Тонев!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- blue magic
- Контакти:
Re: Вашите въпроси към Иво Тонев!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
Г-н Тонев, вижда се че Николай Костов е доста добър треньор с виждания за играта, на когото обаче са му необходими класни футболисти, за да може да реализира идеите си. Ще може ли клубът занапред да му осигури необходимите средства, с които да постигне целите и идеите си?
Според вас и вашите наблюдения подготвен ли е Левски за началото на шампионата и как Ви се виждат формата и настроението на играчите?
Според вас и вашите наблюдения подготвен ли е Левски за началото на шампионата и как Ви се виждат формата и настроението на играчите?
- Обичам Левски
- Контакти:
Колко струват новите попълнения на Левски? 

- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
А кога ще отговаря ?
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
- modor
- Контакти:
Stanislav_Ivanov написа:А кога ще отговаря ?
Утре е гост в Гонга

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
modor написа:Stanislav_Ivanov написа:А кога ще отговаря ?
Утре е гост в Гонга
Ааа ясно ! Мерси,аз мислих,че днес ще е гост.Явно съм се объркал
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Какво ще става с Герена. Какви са плановете за модернизация на остарелия стадион. Кога ще можем да имаме честа да отидем в нашият дом Стадион Георги Аспарухов на мач, както го правят хората на запад. На модерно съоръжения от 21 век!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
- Синьо сърце
- Контакти:
Г-н Тонев, има ли план за изграждане на нов стадион на Герена и колко пари ще отпуснат за това новите собственици?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Относно управлението: Левски има ли отдел по маркетинг? Изобщо някой в клуба знае ли що е маркетинг? Каква е дейността на клуба в този аспект (ако я има)? Не е ли престъпно глупаво да се тупаш в гърдите, че Левски е "отбора на народа" а да не знаеш как да изстискаш пари от този народ? Какво прави клуба за да закърми нови и нови левскари? Не пречат ли малоумните изказвания на Батков и не правят ли Левски смешен в очите на неутралните хора?
Относно школата: Хубаво е, че взимате 15-годишни на подготовка, но къде са 18-19 годишните които са доста по подготвени за мъжкия отбор? Може ли Левски да изгради школи и в други градове, люпилни на таланти, като Пловдив и Благоевград например?
Относно публиката: Защо не уволни и вкара в затвора индивиди като Гугутката на секундата? Не мисли ли, че поставяйки това създание на ръководен пост във фен-клуба, лично обижда всеки средно интелигентен левскар? Той ако беше фен на Левски, би ли приел Гугутката за свой шеф, колкото и символичен да е той? Защо в Левски не се говори за наркоманията в сектор Б? Има ли представа ръководството на Левски какъв тумор са за отбора тези хора? Страх ли ги е от тези индивиди?
Относно школата: Хубаво е, че взимате 15-годишни на подготовка, но къде са 18-19 годишните които са доста по подготвени за мъжкия отбор? Може ли Левски да изгради школи и в други градове, люпилни на таланти, като Пловдив и Благоевград например?
Относно публиката: Защо не уволни и вкара в затвора индивиди като Гугутката на секундата? Не мисли ли, че поставяйки това създание на ръководен пост във фен-клуба, лично обижда всеки средно интелигентен левскар? Той ако беше фен на Левски, би ли приел Гугутката за свой шеф, колкото и символичен да е той? Защо в Левски не се говори за наркоманията в сектор Б? Има ли представа ръководството на Левски какъв тумор са за отбора тези хора? Страх ли ги е от тези индивиди?
- milen.hristov
- Контакти:
[offtopic]За пръв път ще отговоря на личностнинападки.
Заслужава ме си ръководителите( визирам Батков и Иванов, щом всеки който зададе неодобен въпрос веднага бива хулен. Нали все това обвинявате журналисите, че не са намясто и не питат това което искат феновте, че пазя определен ръководител и нарочно не му задават неудобни въпроси. Имаме възможност в момента и аз питам, като не виждам нищо лошо във въпросите ми. Ако все пак нещо от тях не Ви хареса, МОЛЯ пишете ми на ЛС, ще отговоря на всеки, както винаги съм го правил. СТИГА МЕС ОСПАМВАЛИ ТЕМАТА[/offtopic]
Заслужава ме си ръководителите( визирам Батков и Иванов, щом всеки който зададе неодобен въпрос веднага бива хулен. Нали все това обвинявате журналисите, че не са намясто и не питат това което искат феновте, че пазя определен ръководител и нарочно не му задават неудобни въпроси. Имаме възможност в момента и аз питам, като не виждам нищо лошо във въпросите ми. Ако все пак нещо от тях не Ви хареса, МОЛЯ пишете ми на ЛС, ще отговоря на всеки, както винаги съм го правил. СТИГА МЕС ОСПАМВАЛИ ТЕМАТА[/offtopic]