История на футбола в гр. Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: История на футбола в гр. Бургас

Мнениеот petkan » 13 фев 2012 19:54

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
petkan написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Петкан,а бе ти намери звездочката а пък тона ми много бързо ще се промени и няма да е присме.......ко,ко беше?! А бе от де я изкара тая сложна дума ве?! ..И плюс това,това е закачка,а не подигравка...

Ама така кажи бе човек! От'де да знам, че си толкоз лесен и за една Звездочка можеш и "син" да станеш :mrgreen:

понеже тона ти е леко подигравателноприсмехулнозаядливохаплив,не ти искам звездочката ;)

Е, ти пък ся! За един "цвят" да изтървеш такава реликва :lol:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 13 фев 2012 20:08

Ама така кажи бе човек! От'де да знам, че си толкоз лесен и за една Звездочка можеш и "син" да станеш :mrgreen:[/quote]
понеже тона ти е леко подигравателноприсмехулнозаядливохаплив,не ти искам звездочката ;)[/quote]

Е, ти пък ся! За един "цвят" да изтървеш такава реликва :lol:[/quote]
Всеки си знае възможностите. Такава цена не мога да платя.Все едно Бенковски да стане ортак на Хафъз паша....задръж си звездочката
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 13 фев 2012 20:17

Bartolomej написа:Ми Черноморец тогас сатеит на Реал М да става кат ша е тъй :lol:

Мне ... събев няма да разреши ... по-скоро ще направи Реал - "Черноморец Мадрид" , ще събори "Бернабеу" и на негово място ще построи "Мадрид Арена" ;)

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 13 фев 2012 20:20

Искам си Акаунта написа:
Bartolomej написа:Ми Черноморец тогас сатеит на Реал М да става кат ша е тъй :lol:

Мне ... събев няма да разреши ... по-скоро ще направи Реал - "Черноморец Мадрид" , ще събори "Бернабеу" и на негово място ще построи "Мадрид Арена" ;)

XOOOOOOOO XO XO XO XO xOOOOOOOO.......OOOOXXXXX, Ne moa sa spra da sa smeq......XI XI XI....http://neftochimic.eu/e107_images/emote ... y_rofl.gif
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 13 фев 2012 21:33

Искам си Акаунта написа:

Миро, недей лъга, там ще е ВИП комплекса :) Мадрид Арена ще е нейде в тъча до небостъргачите, за да не се налага да строи нови :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 14 фев 2012 00:45

Искам си Акаунта написа:За събев ... няма какво да те оборвам . Ако е давал свои пари , го прави от началото на 2011г. насам . Преди това е давал парите от на Петрол . Особена разлика не намирам . Единия е харчел парите на нефтозавода , другия на Петрол ( без да се допита до съдружниците си ) . И да е давал пари , ги е давал назаем на отбора . Ще си променя мнението за него , ако опрости тези заеми ;) Продължавам да твърдя , че най-големия грях на Порточанов към Бургас е , че доведе събев .
п.п Наскоро подочух един слух , че на събев му е омръзнало от футбол и е готов да продаде отбора срещу 1 лев ... стига купувача да погаси веднага всички дългове на клуба ;)

За съжаление Акаунт, не си прав и слухът ти е доста далече от истината! Съвсем наскоро Пл Киряков е отказал дори разговори с кандидат-купувач. Човекът казал, че (цитирам): "дори и да изпитват някакви трудности в момента, те не търсят купувач, а по-скоро още 1 спонсор или партньор"...т.е да харчат парите на някого. Така че клубът на този етап не се продава - дали за съжаление или за радост, не знам ....

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 14 фев 2012 00:48

izumrud написа:
Искам си Акаунта написа:За събев ... няма какво да те оборвам . Ако е давал свои пари , го прави от началото на 2011г. насам . Преди това е давал парите от на Петрол . Особена разлика не намирам . Единия е харчел парите на нефтозавода , другия на Петрол ( без да се допита до съдружниците си ) . И да е давал пари , ги е давал назаем на отбора . Ще си променя мнението за него , ако опрости тези заеми ;) Продължавам да твърдя , че най-големия грях на Порточанов към Бургас е , че доведе събев .
п.п Наскоро подочух един слух , че на събев му е омръзнало от футбол и е готов да продаде отбора срещу 1 лев ... стига купувача да погаси веднага всички дългове на клуба ;)

За съжаление Акаунт, не си прав и слухът ти е доста далече от истината! Съвсем наскоро Пл Киряков е отказал дори разговори с кандидат-купувач. Човекът казал, че (цитирам): "дори и да изпитват някакви трудности в момента, те не търсят купувач, а по-скоро още 1 спонсор или партньор"...т.е да харчат парите на някого. Така че клубът на този етап не се продава - дали за съжаление или за радост, не знам ....

Това е само съжаление, защото под ръката на Събев затъва...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 14 фев 2012 08:48

Специално за отборите с имена Ботев (Бургас) искам да изкажа мнение, че преди 9 септември 1944 има повече от един клуб с това име. СТава въпрос, че Ботев Бургас съществува поне в два различни периода, може би с 10 години разлика...като във втория, малко преди комунистическия преврат, мисля е спонсориран (подпомаган) от профсъюзите.
И тъй като не съм сигурен, че тогава е издавана лицензия със съответния номер, едва ли единия би могъл да бъде приеман за наследник на предишния Ботев. По-скоро ще потърся бившия шеф на архива-Бургас Ивайло Марков, за да ми даде да прочета някои неща и ако мога, да ги снимам и да ги пусна тука. Нямам представа Ботев от края на 20-те и Ботев от 40-те години дали има едни и същи ръководители...Но не е изключено и да става въпрос за взимане на популярно име по онова време..

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 15 фев 2012 17:49

Някой сеща ли се за футболист с име Александър Пехливанов играл през 80-те в Черноморец,преминал в Нефтохимик и имигрирал в Португалия в края на 80-те ?

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 15 фев 2012 20:19

[quote="NEFTOCHIMIK 1962"]Някой сеща ли се за футболист с име Александър Пехливанов играл през 80-те в Черноморец,преминал в Нефтохимик и имигрирал в Португалия в края на 80-те ?[/quo

нямам спомени. Знам само че Ваньо Костов замина за Португалия, може би е още там ?

Върни се в “Черноморец”