но чак гавра не смятам че е.
 но чак гавра не смятам че е.ГАВРА!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ГАВРА!!!
Не ми се спори с никого, но според мен би трябвало да има някаква логика в подреждането на форумите, например по азбучен ред или другият вариант - според класирането в последния шампионат, като дошлите от Б група би трябвало да са най-отдолу ... иначе сега е някакво безсмислено подреждане   но чак гавра не смятам че е.

но чак гавра не смятам че е.- ..Локо Пловдив
- Контакти:
Ще извинявате простичкия ми съгражданин.. ! Пич,ако не си видял пред Ботев са още МОНТАНА и Спортист Своге...дай ся и там пускай теми... без да се заяждам,но и аз трябва да се оплача...през последното десетилетие имате само 1 победа над нас,а сте пред нас... защо така ? Без да се обиждаш,но все пак НОРМАЛНО е Левски и ЦСКА да са 1-вите два отбора.. ! Ии ако не си забелязал.. никой от феновете на Ботев не те подкрепя в това твое мнение.. ! Ти вместо да пишеш за национална гордост като Григор Димитров.. ти ми пускаш някаква тъпа тема !

- ..Локо Пловдив
- Контакти:
Моя грешка ! Спортист и Монтана не са пред вас.. ! :D

..Локо Пловдив написа:Моя грешка ! Спортист и Монтана не са пред вас.. ! :D
 А аз изобщо се чудя дали ще има и една тема в техните форуми
- to6kata1912
Не е гавра пич. КОМПЛЕКС се нарича!  

- ..Локо Пловдив
- Контакти:
friday написа:..Локо Пловдив написа:Моя грешка ! Спортист и Монтана не са пред вас.. ! :D
+1 Съгласен съм с теб !

Толкова сте смешни това, канарите, че сами вече не можете да го разберете!
С какво сте повече от Берое или който и да е друг отбор в България?
Явно, щом в някой форум се плюе постоянно против собственика, без да има ясна идея за бъдещето, то същият форум трябва да е на челно място.. дори и в Гугъл

С какво сте повече от Берое или който и да е друг отбор в България?
Явно, щом в някой форум се плюе постоянно против собственика, без да има ясна идея за бъдещето, то същият форум трябва да е на челно място.. дори и в Гугъл

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
						на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- whitesnake
- Контакти:
kanar4o написа:Поредната гавра с феновете на Ботев Пловдив от страна на журналистите.
Как може форума на това смешно старозагорско тимче Бирои Стара Загора да е пред този на великия Ботев ? Обяснете ми ...
За форума на Литекс да не говорим ... (колко теми има във форума им - около 2-3 ?!?) ... те обаче поне имат някакви постижение ...
Някой да ми обясни кой е по-големия отбор .. Ботев или Бирои и защо форума на големите фенчета от Стара Загора е преди форума на отбора на Пловдив ?!?
Канарче,кво ти пука бе ? Нали това не е "вашия "Ботев"? Или греша..
 Я ми кажи,в събота ще ходите ли на мач ? Или пак ще бойкотирате ? Не за друго,но ако отидете на мач този уикенд,всички ще разберат защо не бяхте на последното Дерби..
 Я ми кажи,в събота ще ходите ли на мач ? Или пак ще бойкотирате ? Не за друго,но ако отидете на мач този уикенд,всички ще разберат защо не бяхте на последното Дерби.. 
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
						Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
Канрченце, имате 1 титла повече от Берое, нито сте по-посетен отбор - напротив. Е, вярно имате повече алкохолици в публиката си. Не забрявяй, че последните години, ако не е на първо място Берое е в челото на класацията по посещаемост, имаме положителен баланс в евротурните и така нататък. Като брой фенове също едва ли сте повече, защото цяла Стара Загора е зелена, а Пловдив, около 2 пъти по-голям град има и друг отбор с много фенове, а и доста левскари и цскари.