Реал Мадрид - Леванте 4:2 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Леванте 4:2 (FT)

Мнениеот LaRgO » 13 фев 2012 02:44

Дано Моуриньо НЕ забие Гранеро на пейката, след като Кедира се завръща. Много добре играе.
По трибуните е много много зле. Жалко, такъв клуб, а такава жалка(в повечето случаи) публика.

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 13 фев 2012 07:26

LaRgO написа:Дано Моуриньо НЕ забие Гранеро на пейката, след като Кедира се завръща. Много добре играе.
По трибуните е много много зле. Жалко, такъв клуб, а такава жалка(в повечето случаи) публика.

Я да те питам, че не хващам, какво и е на публиката?/

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 13 фев 2012 08:24

- Рамос е трябвало да бъде изгонен(дано го накажат по видеозапис)
- Страхотен гол на Гелосания(който все повече подобрява играта си)
- Касияс и при двата гола седи и гледа! При втория таман си викам "Е, ще се хвърли поне", ама се отказа :lol:
На 4 Април Реал М трябва да е шампион !
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

St.Kostadinov
Контакти:

Мнениеот St.Kostadinov » 13 фев 2012 12:57

UNBEATABLE написа:
LaRgO написа:Дано Моуриньо НЕ забие Гранеро на пейката, след като Кедира се завръща. Много добре играе.

Публиката по испанските стадиони става все по-академична и причината е във високите цени на билетите. Живея на близо до Estadio Vicente Calderón и се поинтересувах каква е цената на билетите за дербито Атлетико-Реал. За феновете на Реал, които са гости- 247евро. Е, кажете при тая икономическа ситуация в Испания, където почти 50% от младите хора са безработни, а средната заплата е около 1500евро, могат ли млади хора да заделят такива пари? Ще заведеш ли децата на мач. Мой колега от Билбао ми се оплака за същото, билетите на мача с Mirandes, който бе решен предварително са с цена 90евро и няма отсъпка за до 16 и над 60г. А двете му деца го карали да ходят на мача. Е как да ги заведеш при тия цени. Така на мачове на Реал ходят все по-малко истински фенове, а туристи от всички краища на света, които могат да си позволят скъпите билети.

Потребителски аватар
RM_LS
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Леванте 12.02, 22:30

Мнениеот RM_LS » 13 фев 2012 14:23

fcb_bg написа:Az нямам думи вече. дано да ви е сладка такава титла. Аз винаги ще я наричам служебна.

Много си .......... Ние сме отбора с най-много титли в света ти ще казваш служебна.В ШЛ имате 4 титли и 4 са служебни.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 13 фев 2012 14:25

St.Kostadinov написа:
UNBEATABLE написа:

Публиката по испанските стадиони става все по-академична и причината е във високите цени на билетите. Живея на близо до Estadio Vicente Calderón и се поинтересувах каква е цената на билетите за дербито Атлетико-Реал. За феновете на Реал, които са гости- 247евро. Е, кажете при тая икономическа ситуация в Испания, където почти 50% от младите хора са безработни, а средната заплата е около 1500евро, могат ли млади хора да заделят такива пари? Ще заведеш ли децата на мач. Мой колега от Билбао ми се оплака за същото, билетите на мача с Mirandes, който бе решен предварително са с цена 90евро и няма отсъпка за до 16 и над 60г. А двете му деца го карали да ходят на мача. Е как да ги заведеш при тия цени. Така на мачове на Реал ходят все по-малко истински фенове, а туристи от всички краища на света, които могат да си позволят скъпите билети.

Да и на мен ми прави впечатление че доста от хората по трибуните са туристи.И все пак смятам че ако не са фенове на Реал Мадрид едва ли ще платят толкова пари па макар и да им е влизало като опция в офертата....
Ако става въпрос и аз като отида на мач на Бернабеу и аз ще съм поредния турист и няма да пея песните ( щото не ги знам а и едва ли до мен някой ще тръгне да пее :lol: та и аз покрай него),но това не означава че не съм фен на отбора.
Но като цяло се забелязва че публиката на Реал и Барселона все повече е като на театър отколкото на футболен мач,но пък какво толкова - и това си има своя чар!
Има една група зад вратата която пеят песни и се държат като типичните футболни фенове който сме свикнали да виждаме,и си мисля че това е сектор с поне 5 хил човека.На базата на целия стадион от 80 хил са малко,но пък от друга страна са съвсем достатъчно за да поддържат атмосферата да е футболна.
Ако футболните клубове в Испания не свалят цените на билетите при тази безработица в Испания ( не съм сигурен дали е най-голяма от целия европейски съюз но са на едно от първите места по безработица),все повече стадиони ще ги виждаме празни и все повече ще виждаме стадионите на Реал и Барселона пълни с хора от цял свят,на който на лицата им да е изписано по-скоро стъписването че са там,отколкото готовността да подкрепят отбора си с песни,и псувни :)
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

would
Контакти:

Мнениеот would » 13 фев 2012 16:05

Заслужена победа за Реал.Ако някой не е гледал мача, може да се заблуди по резултата, че двубоя е бил равностоен.Нищо подобно - много пропуски на белите ( като най-вече в това отношение се отличи Игуаин), но въпреки всичко съм доволен от победата, която позволи на Реал да дръпне 10 точки пред Барса.Само две думи за Рамос - имам чувството, че понякога с Пепе нещо им прищраква, не им отива да правят такива глупости :roll: .
Успех на Реал и в следващите срещи.

Потребителски аватар
tornadoto_96
Контакти:

Мнениеот tornadoto_96 » 13 фев 2012 17:16

Добра победа. Все пак трябва да изчистим тези грешки в защита и да сме по-концентрирани в атака. За Рамос какво да кажа!? С Пепе са страхотни, имат много хъс и желание, ама то тяхното е прекалено. Късмет за Рамос, че съдията не го видя... ;)
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 13 фев 2012 17:34

St.Kostadinov написа:
UNBEATABLE написа:Я да те питам, че не хващам, какво и е на публиката?/

Причината вече ти я казаха. Иначе по-конкретно- В 80мин. вече си тръгват. От 70 000 и нагоре фенове, пеят дали има и 5000. Все едно са на театър, а не на мач. Реал играе с бял екип, а на трибуните не си личи, т.е голяма част от тях не са с екипи на Реал. Никаква хореография. Само на мачовете с Барселона и тя е все една и съща и е само в един сектор. През другото време 4-5 знамена и това е.
Добре, че са тези фенове зад вратата. Колкото и малко да са, все още пеят по време на мачовете и ако не са те, няма да знам мач ли гледам или театър.

Ама то вече е тенденция публиката на доста отбори в света да е театрална, а не футболна.

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 13 фев 2012 18:23

LaRgO написа:
St.Kostadinov написа:
UNBEATABLE написа:Я да те питам, че не хващам, какво и е на публиката?/

Причината вече ти я казаха. Иначе по-конкретно- В 80мин. вече си тръгват. От 70 000 и нагоре фенове, пеят дали има и 5000. Все едно са на театър, а не на мач. Реал играе с бял екип, а на трибуните не си личи, т.е голяма част от тях не са с екипи на Реал. Никаква хореография. Само на мачовете с Барселона и тя е все една и съща и е само в един сектор. През другото време 4-5 знамена и това е.
Добре, че са тези фенове зад вратата. Колкото и малко да са, все още пеят по време на мачовете и ако не са те, няма да знам мач ли гледам или театър.

Ама то вече е тенденция публиката на доста отбори в света да е театрална, а не футболна.

Времето е с минусови температури, 12 през ноща е, а на другия ден хората са на нещо наречено работа... какъв е смисъла да седят докрая и да има блъскане за излизане от стадиона при решен мач...
Верно не викат много, но фркацията ULTRAS SUR прави всичко, което трябва и то като хората ...

Върни се в “Реал Мадрид”