от slavia_forever на 05 Авг 2009 22:31
Far Right написа:Приказката ще приключи още следващия кръг,просто Левски е слаб отбор,за Баку да не говорим-трагедия.Свалете розовите очила!
В твоите очи може да е така. В моите е, че Левски игра добре и заслужено победи, а можеше и с още!! Не знам защо всеки път, трябва някой да умаловажи нещата...
Не знам с кое се умаловажават нещата, но БГ футбола е супер зле да не се заблуждаваме.Честито на Левскарите и успех.Но за мен това е максимума на бг отбор.Не ме разбираите, погрешно просто сме супер слаби за да се мерим с първите.Е ако на вас тая игра ви харесва ок.Замислете се че от години отиваме на все по зле, вместо да има прогрес.Честито още веднъж и успех на пред но аз не мога да вида как ще стане.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Sleepwalker
- Контакти:
Re: Нека приказката да започне сега!!!
Честито момчета,честито левскари!!!Продължаваме смело напред,макар и доста измъчено!Този Левски ми хареса,имаха дисциплина момчетата,бориха се мъжки и не дадоха шансове на Баку за нещо повече!Дано да се представим на ниво в плейофите,пък каквото стане!
Искам да пожелая от сърце на привържениците на другите два отбора,участници в ЕКТ - Цска и Черно море, да изпитат същия кеф утре,стискам ви палци!
Искам да благодаря и специално на част от червените фенове,които пожелаха успех на Левски много преди мача!Успех и на вас,момчета!
ОТВАРЯЙТЕ ПОРЕДНАТА БИРА! НАЗДРАВЕ!!! САМО ЛЕВСКИ!!!
Искам да пожелая от сърце на привържениците на другите два отбора,участници в ЕКТ - Цска и Черно море, да изпитат същия кеф утре,стискам ви палци!
Искам да благодаря и специално на част от червените фенове,които пожелаха успех на Левски много преди мача!Успех и на вас,момчета!
ОТВАРЯЙТЕ ПОРЕДНАТА БИРА! НАЗДРАВЕ!!! САМО ЛЕВСКИ!!!

- стичо
- Контакти:
Честито на всички истински БЪЛГАРИ!!!
Много добър мач.Чакам жребият с нетърпение!
Ако има някоя трезва глава да поясни какво спечели Левски с този мач? Колко мача остават до групите на ШЛ? И ако отпаднем следващият кръг, дали влизаме директно в групите на ЛЕ? 

- levskarinvt
- Контакти:
[quote="Far Right"]Приказката ще приключи още следващия кръг,просто Левски е слаб отбор,за Баку да не говорим-трагедия.Свалете розовите очила

Последна промяна от levskarinvt на 05 авг 2009 22:42, променено общо 1 път.
тая приказка 6те е осем страници срам
ЧЕСТИТО!!!!!
всички левскари да се радваме!!!!!
ИМА ЗАЩО!!!!
МОМЧЕТАТА СА НЕВЕРОЯТНИ!!!!
НАЙ-НАКРАЯ ОТНОВО МЕЧТАЕМ!!!!
И нека цесекари, слависти и други да не търсят негативни неща!!! Тази победа прави услуга на всички отбори!!!! ОЛЕ ОЛЕ ЛЕВСКИ !!!!!!!!!!!!!
всички левскари да се радваме!!!!!
ИМА ЗАЩО!!!!
МОМЧЕТАТА СА НЕВЕРОЯТНИ!!!!
НАЙ-НАКРАЯ ОТНОВО МЕЧТАЕМ!!!!
И нека цесекари, слависти и други да не търсят негативни неща!!! Тази победа прави услуга на всички отбори!!!! ОЛЕ ОЛЕ ЛЕВСКИ !!!!!!!!!!!!!
Левски взе мача с ташаци и сърце отколкото с някъкви футболни аргументи,което е похвално.Честито.Надявам се хубавата серия от победи да праодължи!
- Sleepwalker
- Контакти:
стичо написа:Честито на всички истински БЪЛГАРИ!!!Много добър мач.Чакам жребият с нетърпение!
Ако има някоя трезва глава да поясни какво спечели Левски с този мач? Колко мача остават до групите на ШЛ? И ако отпаднем следващият кръг, дали влизаме директно в групите на ЛЕ?
Приятел,вече сме 100% сигурни участници в групите на Лига Европа!Дори и да отпаднем на плейофа,сме вътре!Там ни чакат още 3 отбора,тоест 6 мача.Имаме и два с отбора,който ще ни се падне в петък,така че стават общо 8!До Нова година ще имаме мачове в Европа!Честито!

стичо написа:Ако има някоя трезва глава да поясни какво спечели Левски с този мач?
Участие в груповата фаза на Лига Европа = min 3 млн. евро
стичо написа:Колко мача остават до групите на ШЛ?
Още само един съперник, т.е. 2 мача общо.
стичо написа:И ако отпаднем следващият кръг, дали влизаме директно в групите на ЛЕ?
Да! :D
Честито на всички левскари и всички българи!
Успех утре на ЦСКА и "Черно море"!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Re: Левски си осигури САША СИМОНОВИЧ
ТОВА Е ЕДНА ПРЕКРАСНА НОВИНА!!!
Този човек е само на 34 години! Спокойно може да изкара и две години при нас!
Не забравяйте, че ще трябва да играем по два мача на седмица!
Най-накрая ми се иска да го кажа: ЕВАЛА НА БАТКОВ, НА РАТКО И НА ГОНЗО!!!!!
Този човек е само на 34 години! Спокойно може да изкара и две години при нас!
Не забравяйте, че ще трябва да играем по два мача на седмица!
Най-накрая ми се иска да го кажа: ЕВАЛА НА БАТКОВ, НА РАТКО И НА ГОНЗО!!!!!