Зимен трансферен прозорец - 2011/2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Гонзо пред Гонг: Взехме под наем Жуниньо от Славия
И всъщност не е ли Жуниор? :D Някой случайно да е намерил клип с изявите му? :D
Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Според мен това ще ни е съставът за тоя полусезон като вместо Калво може Райков и вместо Жуниньо- Цветков
Последна промяна от bardon01 на 13 фев 2012 17:08, променено общо 1 път.
- milen.hristov
- Контакти:
Момчето не е лош играч, дали ства за Лески остава само да гледаме.
Все пак да не стане кат със Саша Симонович, далече по-добър футболист, който накрая беше наречен от менниджерчето-директор ''ЛУД''
Хайде още двама нападатли
Все пак да не стане кат със Саша Симонович, далече по-добър футболист, който накрая беше наречен от менниджерчето-директор ''ЛУД''
Хайде още двама нападатли
Re: Гонзо пред Гонг: Взехме под наем Жуниньо от Славия
tarikat написа:И всъщност не е ли Жуниор? :D Някой случайно да е намерил клип с изявите му? :D
Жуниньо му е прякорът, иначе е Жозе Жуниор- http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%96%D0% ... 0%BE%D1%80
В крайна сметка нелоша селекция направиха Левски.
[center]
[/center]

topchaki написа:Как не се сетиха по рано за него че да изкара цялята подготовка с отбора ???? Само бате Венци да не ни е измислил нещо да ни изклати
Бъзикаш ли се? С тоя трансфер мача със Славия е наш без съпротива.

аз си мисля че ще вземем и румънчето,то не било толкова скъпо.
А и нали Динамо взеха Мишелката,ако освен ЦСКА пак не ни ,,изпреварят,,
LEVSKI_FOREVER
58 мача 19 гола... сигурно много сме я закъсали за пари щом изгонихме Арс/ш за този . Късмет все пак дано вкара поне 7-8 гола 

Nuke написа:Tommi написа:Nuke написа:Да не говорим, че има огромна разлика между дефанзивно 4-3-3 и офанзивно такова.
Дефанзивна схема с трима атакуващи футболисти, интересна работа.
Как ли се справят отборите, когато трябва да запазят резултат, а са извършили всичките си смени? Интересна работа.
Това се нарича "тактики по време на мача".

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
zlatan написа:аз си мисля че ще вземем и румънчето,то не било толкова скъпо.
Преди секунди в "Спортно шоу Гонг" Томислав Русев заяви, че е говорил с доста сериозен човек от ръководството на Левски и той му е потвърдил, че Жониньо е последното попълние и със селекцията е приключено.

Новината потвърди и официалният сайт на "белите". Там пише: “Славия” преотстъпи Жуниор на “Левски”. Детайлите по сделката са уточнени в неделя вечерта в курорта Лара, където и двата отбора са на лагер. Бразилецът ще играе в “Левски” до лятото, има и опция за закупуването му след това от “сините”- Жуниор със сигурност няма да излезе за “Левски” в първия пролетен кръг, когато “сините” гостуват на “Овча купел”.
Oчаквано няма да може да дебютира в 1 кръг
Oчаквано няма да може да дебютира в 1 кръг