ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот ogrizko » 13 фев 2012 00:25

хахахахха, ама поне е забавно.... като нямаме отбор да постигаме резултати, поне яко може да се базикаме :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 13 фев 2012 01:24

аз бях наполовина сериозен - нека да не правим изводи от контролите. след няколко седмици ще видим как сме се подготвили ... и ние, феновете - не само футболистите :-) всички сме едно ...
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 13 фев 2012 02:49

ogrizko написа:хахахахха, ама поне е забавно.... като нямаме отбор да постигаме резултати, поне яко може да се базикаме :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Дай да плачем ако искаш :shock: Аз на Божилов освен да му се смея на уменията друго не мога и няма смисъл да правя. Просто не си заслужава, сумати нерви съм изпотрошил с тоя дърводелец но всичко си е до време.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 13 фев 2012 11:42

greenpeak написа:yavorescu, търсеше инфо за Димитър Петков.

Треньорът на Бдин: Георги Георгиев и Димитър Петков внасят самочувствие в отбора:

Странно, да отиде в отбор от Б група, при това с минимален шанс за промоция... Очаквах повече.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 13 фев 2012 12:50

yavorescu, и аз очаквах повече от него.

Стартовото ни нападение в контролите (за 5 мача 0 отбелязани гола).

С/у Нафтата титуляри:
Капитанов++++Божилов++++Дончо
+++++++++++Манолов+++++++++++

С/у Спортул титуляри:
Марлон+++++Божилов+++++Дончо
++++++++++Манолов++++++++++++

С/у Ягиелония титуляри:
++++++++++Паломино+++++++++++

С/у Гомел титуляри:
Адисон++++Божилов++++++Дончо
++++++++++Манолов+++++++++++

С/у Хоризонт с.Турново титуляри:
Капитанов+++Божилов++++Дончо
++++++++++Паломино++++++++++

След като очевадно най-яловите ни играчи (Дончо и Божилов доказани НЕКАДЪРНИЦИ, ХРАНТУТНИЦИ и ЗАПЛАТАДЖИИ) са незаменими, спирам да ходя на мачове. Просто няма смисъл човек да си къса нервите всеки мач.

П.С.
От доста време чакам коментар за играта на Дончо и Божилов от нещастниците във форума ни, които защитаваха двамата некадърници и ме обиждаха неоснователно, но явно и те са страхливи мишки подобно на любимците си.

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 13 фев 2012 12:55

След като очевадно най-яловите ни играчи (Дончо и Божилов доказани НЕКАДЪРНИЦИ, ХРАНТУТНИЦИ и ЗАПЛАТАДЖИИ) са незаменими, спирам да ходя на мачове. Просто няма смисъл човек да си къса нервите всеки мач.

П.С.
От доста време чакам коментар за играта на Дончо и Божилов от нещастниците във форума ни, които защитаваха двамата некадърници и ме обиждаха неоснователно, но явно и те са страхливи мишки подобно на любимците си.[/quote]

Добре ще направиш .. За доброто на отбора

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 13 фев 2012 13:14

greenpeak написа:yavorescu, и аз очаквах повече от него.

Стартовото ни нападение в контролите (за 5 мача 0 отбелязани гола).

С/у Нафтата титуляри:
Капитанов++++Божилов++++Дончо
+++++++++++Манолов+++++++++++

С/у Спортул титуляри:
++++++++++Манолов++++++++++++

С/у Ягиелония титуляри:
++++++++++Паломино+++++++++++

С/у Гомел титуляри:
Адисон++++Божилов++++++Дончо
++++++++++Манолов+++++++++++

С/у Хоризонт с.Турново титуляри:
Капитанов+++Божилов++++Дончо
++++++++++Паломино++++++++++

П.С.
От доста време чакам коментар за играта на Дончо и Божилов от нещастниците във форума ни, които защитаваха двамата некадърници и ме обиждаха неоснователно, но явно и те са страхливи мишки подобно на любимците си.

Нещо много на сериозно взе да се вземаш. Кой си ти, че да ти отделяме някакво внимание?!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 13 фев 2012 13:28

зеления написа:Нещо много на сериозно взе да се вземаш. Кой си ти, че да ти отделяме някакво внимание?!!

Коментирай играта на любимците си бе зеления.
Защо мълчиш бе?

green team
Контакти:

Мнениеот green team » 13 фев 2012 13:41

от greenpeak на 13 Фев 2012 12:50
П.С.

Не знам кои са нещастниците във форума според твоята статистика,но ти определено си най-тъпото парче тук.Предполагам,че не ти отговарят,защото решиха да действат на принципа "УБИЙ ПРОСТАКА С МЪЛЧАНИЕ".Освен посочените от теб четворка в нападение за определен брой минути като смени играха и други в най-различна комбинация.Хубаво е да направиш статистика коя е най-успешната комбинация в нападение и да ни осветлиш.Каквото и да измислиш по моята статистика всички вкараха точно ЕДНА ГОЛЯМА НУЛА голове в контролите.Дерзай срещу твоите мишки,но си отвори очите,че другите около тях също не са някаква класа.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 13 фев 2012 16:12

green team, какво да дерзая и да си отварям очите???
Очите ми са си отворени.
Затворени са очите и устите на глупаците във форума. Още им чакам коментара, ако се осмелят да направят такъв.

Многократно съм го казал, че без промяна в трите ни офанзивни халфа няма да стане (не бива да се обвиняват нито Ермес, нито Миро).

От началото на сезона 2011/2012г. на позиция дясно крило малоумника Генов е стартирал с: Капитанов- 7 оф.мача; Манолов-4 мача; Николов-2; Марчев-1; Симеонов-1; включвам и зимните ни контроли- Марлон-2 мача и Адисон-1.
СЕДЕМ футболиста са минали по дясното крило до тук. Такова чудо на чудесата няма по света никъде.

В същото време в центъра на халфовата линия некадърника Божилов е твърд титуляр. Никакви опити за промяна от страна на Генов тук, дори и в контролите. Явно е много доволен "съра" от играта му.

В същото време по лявото крило некадърника Дончо също е твърд титуляр. Никакви опити за промяна от страна на Генов и тук, дори и в контролите.

Какво да се коментира повече. Чака ни ходене по мъките.

Върни се в “Архив”