Всичко по темата "Анисе"!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
калпазанин
- Контакти:
Re: Анисе е прекратил договора си неправомерно!
Петьо, нямах си на идея каква медийна блокада има. Аз звънях в Канал 3, писал съм на почти всички медии...Познай
Ама няма да се предаваме я. Да не са извънземни я
Те май таралеж в гащите не са държали още 
калпазанин написа:Петьо, нямах си на идея каква медийна блокада има. Аз звънях в Канал 3, писал съм на почти всички медии...ПознайАма няма да се предаваме я. Да не са извънземни я
Те май таралеж в гащите не са държали още
Аааа тц! Нема а стане! Ако требе и ний ш'си купим некое журналистче
Никакво предаване, ей
[center]
[/center]
[/center]-
калпазанин
- Контакти:
Направил съм списък на "недоброжелателните" медии, както и към доброжелателите на Черноморец. Като се видим ще говорим, имам няколко идеи...Никакво предаване! Борба докрай! Това е новия ни девиз 
калпазанин написа:Направил съм списък на "недоброжелателните" медии, както и към доброжелателите на Черноморец. Като се видим ще говорим, имам няколко идеи...Никакво предаване! Борба докрай! Това е новия ни девиз
Сериозно момче си ти калпазанчо
[center]
[/center]
[/center]Re: Анисе е прекратил договора си неправомерно!
petkan написа:калпазанин написа:Направил съм списък на "недоброжелателните" медии, както и към доброжелателите на Черноморец. Като се видим ще говорим, имам няколко идеи...Никакво предаване! Борба докрай! Това е новия ни девиз
Сериозно момче си ти калпазанчоВ теб ни е надеждата
Владо е тигър, само му трябва поле за изява
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
Анеси пропуска гостуването на "Лазур"
Станалият скандален мадагаскарски нападател Анеси Абел ще пропусне първия мач на новия си отбор ЦСКА, който по ирония на съдбата е срещу бившия му тим Черноморец, след като началото на първенството бе отложено.
Причината обаче не е продължаващият спор за правата му между "червените" и бургазлии, а фактът че има червени картон в последния си мач за бургазлии срещу Ботев Пловдив в турнира за Купата на България.
След като бе отложен 16-ият кръг, Анеси ще пропусне мача на тима си от 17-ия, който е именно гостуването на Черноморец.
БФС все още не се е произнесъл чия собственост е играчът, но според юристите на ЦСКА не може да има никаква пречка той да бъде картотекиран като техен футболист.
От Бургас обаче са на друго мнение и сагата с "Анеси" продължава.
Станалият скандален мадагаскарски нападател Анеси Абел ще пропусне първия мач на новия си отбор ЦСКА, който по ирония на съдбата е срещу бившия му тим Черноморец, след като началото на първенството бе отложено.
Причината обаче не е продължаващият спор за правата му между "червените" и бургазлии, а фактът че има червени картон в последния си мач за бургазлии срещу Ботев Пловдив в турнира за Купата на България.
След като бе отложен 16-ият кръг, Анеси ще пропусне мача на тима си от 17-ия, който е именно гостуването на Черноморец.
БФС все още не се е произнесъл чия собственост е играчът, но според юристите на ЦСКА не може да има никаква пречка той да бъде картотекиран като техен футболист.
От Бургас обаче са на друго мнение и сагата с "Анеси" продължава.
Няма начин - щом техните юристи го казват - техен ще да е! Ама на работа в зоологическата градина! Даже от анонимен източних знам, че от Мадагаскар вече са натоварили едно зебу за зоо-то в София. Ми тъй де - да се чувствал в домашна обстановка 
[center]
[/center]
ЦСКА предлага сделка - отказва се от Караджов, за да вземе Анисе
27 февруари 2012 17:28
Армейците измислили сложен съдебен казус, Черноморец пак остава с пръст в уста
Юристите на ЦСКА пробват нова схема, по която да се споразумеят с БФС и да картотекират Абел Анисе, показва проверка на ***.eu, от отлично информиран източник. От от „Армията“ били склонни да се откажат от претенциите си към Иван Караджов, ако от футболната централа си затворят очите за "случаят Анисе".
Припомняме ви, че стражът разтрогна договора си с ЦСКА, но от червения клуб се зарекоха да обжалват решението на БФС. Караджов вече подписа с Локомотив Пловдив, което според адвокатите на армейците трансферът е е неправомерен и те се зарекоха стражът да не помирише терен в близките две години.
Въпреки това, от ЦСКА са обещали на БФС да се откажат от дела по казуса „Караджов“, ако Анисе бъде присъден на тях. По този начин родната централа си спестявала две тежки дела – от една страна спора за стража, в която ще бъдат замесени ЦСКА и Локо Пд, а от друга – случаят Анисе, където заинтересовани страни са Черноморец и армейският клуб.
Ако преговорите завършат с успех, отново губещи ще се окажат от Черноморец, който за пореден път се сблъсква с коварството на клуба от Борисовата градина в столицата.
Припомняме ви, че червените извъртяха византийски номер на "акулите", продавайки Мишел Платини на Динамо Букурещ за символичната сума от 10 000 евро. Това означава, че бургазлии ще получат смешно малка сума, като процент от сделката, както им се полага по договора за продажбата на футболиста в ЦСКА, а на всичко отгоре парите от бразилеца по неговия трансфер на "Армията" все още са обект на съдебни спорове.
Да си призная, не вярвам много на тази статия, ноооо от ЦСКА може да се очаква всичко
[center]
[/center]
Значи,ако извършиш две престъпления,за да улесниш съда ,правиш сделка,да не ти гледат едното дело,а направо да те оправдаят?! 
Помощник-треньорът на Черноморец Георги Чиликов е играл и за Левски, и за ЦСКА. С "червените" той е ставал шампион, но не храни много топли чувства към клуба.
"Аз съм юноша на бургаския футбол и винаги ще си остана бургазлия. С ЦСКА съм шампион, вкарах и важни голове за тях. Но ако трябва да съм честен, това, което стана - кражбата на Анисе, не е коректно. Във футбола трябва да има морал и уважение сред колегите. Аз съм обиден и потресен от действията на футболиста.
Да не забравяме, че го изкарахме от нафталина, от втория отбор на Оксер. Настоявахме много да дойде при нас, тъй като той беше пред договор с Литекс. Дойде и заигра. Никой не го познаваше, с извинение и майка му не го познаваше. И накрая ни излъга в очите, че има семейни проблеми. Това е много обидно. Колкото до ЦСКА - рано или късно ще има възмездие за техните действия", сподели в интервю за "Тема Спорт" Чиликов.
Аз пък мисля, че едно 21-годишно момче много лесно може да бъде подведено и манипулирано. Вината на 99% е в хиените от ЦСКА! Това не означава, че го оправдавам и му прощавам.
[center]
[/center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта