Зимен трансферен прозорец - 2011/2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012
аз съм доволен от селекцията : ) мен ми харесва Бразилеца : )

Офтопик:
- Обичам Левски
- Контакти:
Можели някой да ми даде линк към видеото на Жуниньо

-
- Контакти:
Middlesbrough написа:аз съм доволен от селекцията : ) мен ми харесва Бразилеца : )
Още миналата година се спомена, че може да има такъв трансфер. Лошото е, че това е наистина последния възможен вариант. А дано момчето си пасне на стила ни на игра.
- Middlesbrough
- Контакти:
и спрете да го сравнявате с Ортега че направо
, ония беше халхабер не можеше да подава да спира а бе :X , докато този си е Бразилец , бърз повратлив с добра техника и удар , дано му потръгне ...

Офтопик:
През какво ли не минахме тая зима?Големи звезди,скъпи футболисти от силни първенства,нечувани за българските стандарти,до последно играещи в отборите си,от първенства които са в разгара си,спонсори договори наливане на пари и от други допълнителни спонсори.Наслушахме се на какви ли не интервюта и изказвания,а сега стигнахме до там че да се молим да вземем някой си само и само да завършим селекцията.Нямам нищо против СЛАВИСТЧЕТО но ако сте го желаили скъпи господа управници защо не го вземахте преди подготовката? Или ако тогава бяхме ви попитали за него ехидно щяхте да отговорите че не е футболист за ЛЕВСКИ.Така е .Май ми заприличахте в последно време буквално на мухи без глави !!!
topchaki написа:През какво ли не минахме тая зима?Големи звезди,скъпи футболисти от силни първенства,нечувани за българските стандарти,до последно играещи в отборите си,от първенства които са в разгара си,спонсори договори наливане на пари и от други допълнителни спонсори.Наслушахме се на какви ли не интервюта и изказвания,а сега стигнахме до там че да се молим да вземем някой си само и само да завършим селекцията.Нямам нищо против СЛАВИСТЧЕТО но ако сте го желаили скъпи господа управници защо не го вземахте преди подготовката? Или ако тогава бяхме ви попитали за него ехидно щяхте да отговорите че не е футболист за ЛЕВСКИ.Така е .Май ми заприличахте в последно време буквално на мухи без глави !!!
A пич стига мрънканици бре хората пробваха ама за почти без пари ти какво искаш пуууу само от мрънкячи бре

Обичам Левски написа:Можели някой да ми даде линк към видеото на Жуниньо![]()
Заповядай.

http://www.youtube.com/watch?v=MBuAfrVIlbI
Добре, добре, аз съм доволен от селекцията
Жуниньо дали ще играе срещу Славия
Макар че и Цветков ще стигне за тях ;д

Само Левски!
Реалността явно е, че никой не иска да идва е в БГ първенството.Този дори да е бил 5-6 избор поне е аклиматизиран, а за нашите географски ширини това е много важно.Поне не се е прочувал с простотии до сега, а от доста време играе в България.
че с кви простотии да се "чуе" играч на славия... Кой го знае тоя, че да го познае като прави някоя магария и кой пише за тях...

Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet