Поклон пред кралете на Африка - Замбия !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
denitko1
Контакти:

Re: Поклон пред кралете на Африка - Замбия !

Мнениеот denitko1 » 13 фев 2012 11:08

Честито на Замбия .. наистина постигнаха убедителен успех ;) браво ... но какво толкова пишете коментари че най великия е бил тяхния тренер или и други неща .. просто имали късмет победили ;)
ЛЕВСКИ е смелост, родена в борбата!
ЛЕВСКИ е мъка, живяла в сърцата!
ЛЕВСКИ е вяра в мечта благородна!
ЛЕВСКИ - победа на сила и воля!

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 13 фев 2012 11:26

Страхотни Замбия-заслужиха си победата.Дa им е честито :)
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 13 фев 2012 11:37

Levskar_90 да не си се влюбил в треньор на Замбия,че го боготвориш толкова много.Бил по велик от Моуриниьо..може ама на табла.Африканската Купа е един безмислен ( в моите очи като европеец ) и безинтерес турнир в който повечето звезди ходят на сила и са като трън в очите на треньорите им в клубните турнири.Въпреки това евала на момчетата то Замбия,очаквах Кот`Девоар или Сенегал да вземат титлата,ама уви.Нашите отбори дано са гледали добре това първенство,убеден съм,че има не малко добри играчи,които са никому познати все още,може да се пробват.

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 13 фев 2012 12:12

Лбопитен факт е,че Ренар е за втори път в тима на Замбия.Първият му престой там е в периода 2008-2010
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

dido1302
Контакти:

Мнениеот dido1302 » 13 фев 2012 12:19

Браво на Замбия, но защо смятате, че нямат звезди. Техните играчи може да са звезди в южна африка, в мазембе. Това, че вие няма как да наблюдавате африкански футбол това не го прави автоматично по-слаб от голяма част от европейския. Колко мача сте гледали на Орландо Пайрътс или Мамелъди Съндаунс ? А това, че по-голямата част от Замбия играе в съседната южна африка не означава, че са по-слаби от много играчи, играещи в Европа. Просто близката до тях икономика ги е издърпала както прави и с останалите силни играчи от този регион, а пък Европа купува повече северно и западно африканци. Тоест географията на футбола все още си оказва някакво влияние макар и съвсем минимално в света на технологиите и транспорта. И си мисля нещо друго. Всеки африкански играч щом е извикан в национала автоматично рейтинговите агенции във футбола му определят висока цена, което означава, че български отбори много трудно могат да си позволят титулярен национал, дори от топ 8. Ако беше толкова лесно да се привлече национал дали досега българските отбори нямаше да го направят. А в историята досега в нашето първенство на пръсти се броят активни африкански национали. Ако се вземе някой той или никога не е бил национал или вече е в по-сериозна възраст и не го викат вече. Такива са случаите с Гарба Лавал от Левски, Мамуту Кулибали от Черно Море и сега със Сюлейман Диамутен от Левски.Един от най-добрите защитници в България Ибрахима Гай пък никога не бил викан и за един официален мач за Сенегал. Само Абел Анисе е сегашен национал на Мадагаскар, но те са толкова далеч от световната карта, че просто е немислимо, поне за мен, да платим на пример на замбийците заплатите, които получават в ЮАР.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 13 фев 2012 13:03

8-)

Поклон ?! :roll: Много нагласен финал ! 8-) Още като видях Дрогба каква дузпа изпълни в облаците и после как смешно се оправдаваше с някакъв чим от тревата, ми стана ясно, че на финала ще има "изненада".
Хора, благоарение на вашата наивност, други печелят милиони и милиарди годишно от залагания.
Иначе за мача - слаб мач. Нищо атрактивно. Нищо запомнящо се. Далеч от очакванията ми.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 13 фев 2012 14:02

marmi52 написа:8-)

Поклон ?! :roll: Много нагласен финал ! 8-) Още като видях Дрогба каква дузпа изпълни в облаците и после как смешно се оправдаваше с някакъв чим от тревата, ми стана ясно, че на финала ще има "изненада".
Хора, благоарение на вашата наивност, други печелят милиони и милиарди годишно от залагания.
Иначе за мача - слаб мач. Нищо атрактивно. Нищо запомнящо се. Далеч от очакванията ми.

[offtopic]А заради твоята ненаивност си живееш жалко и тъжно. Ето това е запомнящо се ;)[/offtopic]
Изображение Изображение

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 13 фев 2012 14:27

Да !!! Нагласен финал !!! :mrgreen: Затова ли накараха играч на Кот Д`Ивоар да изпълнява наново дузпа , след пропуск ? Явно и в Африка всичко е корумпирано , но снощи за пореден път справедливостта възтържествува ;)

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 13 фев 2012 14:34

B3ATS написа:

Да !!! Нагласен финал !!! :mrgreen: Затова ли накараха играч на Кот Д`Ивоар да изпълнява наново дузпа , след пропуск ? Явно и в Африка всичко е корумпирано , но снощи за пореден път справедливостта възтържествува ;)

Е, това е било за заблуда на наивните глупаци. Как мислиш :lol:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 13 фев 2012 14:35

В началото на турнира никой не очакваше, че Замбия ще направи нещо запомнящо се. Но ето ги сега - шампиони! :) Според мен си заслужиха титлата. Без никакви ''звезди'' и известни играчи успяха да надвият противника с играчи в Челси, Манчестър Сити и други.. Единственият ми въпрос е защо досега не са се появявали на Световното първенство? Може навремето да са участвали, но през последните издания не са се класирали. Убеден съм, че ако се класират за предстоящото, ще се опълчат здраво на някои от ''фаворитите''.
Пожелавам успех на тези млади замбийски момчета и нека скоро бъдат трансферирани в някои от топ клубовете на Европа! Заслужават го. 8-)
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Футбол - Свят”