Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
marmi52 написа:8-)
Поклон ?!Много нагласен финал !
Още като видях Дрогба каква дузпа изпълни в облаците и после как смешно се оправдаваше с някакъв чим от тревата, ми стана ясно, че на финала ще има "изненада".
Хора, благоарение на вашата наивност, други печелят милиони и милиарди годишно от залагания.
Иначе за мача - слаб мач. Нищо атрактивно. Нищо запомнящо се. Далеч от очакванията ми.
marmi52 написа:8-)
Още като видях Дрогба каква дузпа изпълни в облаците и после как смешно се оправдаваше с някакъв чим от тревата, ми стана ясно, че на финала ще има "изненада".
Хора, благоарение на вашата наивност, други печелят милиони и милиарди годишно от залагания.
Иначе за мача - слаб мач. Нищо атрактивно. Нищо запомнящо се. Далеч от очакванията ми.
B3ATS написа:marmi52 написа:8-)
Да !!! Нагласен финал !!!Затова ли накараха играч на Кот Д`Ивоар да изпълнява наново дузпа , след пропуск ? Явно и в Африка всичко е корумпирано , но снощи за пореден път справедливостта възтържествува
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта