Avanti_Ragazzi написа:Като ви чета глупостите и ми става смешно, това българина само конспирации в главата. Без значение на кой отбор е фен!!! Продавали го щото, за един Платини не влизал в тактиката, за друг не се харесвал на феновете, за трети Титан сакали още грийн гущери, за четвърти не му се играело в България, за пети бил слаб футболист!!!
Има само една истина в случая и въпреки, че съм левскар я виждам от миля разстояние!!! Просто Дуци и Платини не мелят брашно заедно. Дуци вижда в Платини предател подкрепящ старата власт в случая Радуканов. Платини вижда в Дуци натрапник и интригант и не иска да му се мазни явно. Двама просто не се харесват и това е. Дуци като шеф гледа де се отърве от него без значение колко добър футболист е Платини защото му няма доверие. Платини няма да е първият много добър футболист или работник освобождаван от клуб или работа, само защото не се харесва на шефа си или работодателя си. Такива случки има хиляди и няма нужда от типичните български конспирации. Дали ЦСКА ще загуби ако такъв добър футболист напусне, сигурно. Но пък Дуци ще работи по-спокойно ако го няма Платини.
Това е истината дори да съм левскар я виждам, а вие ако искате ме напсувайте, ваше право. Ваше право е да си развивате и конспиративните български теории. Така любими на всички българи!!!
Дуци и в момента е на дудука последната дупка. Неговото мнение не се слуша много. Единствената причина да го продадат Мишел е, ако стане, че Митьо Гърнето иска да се пълни гърненцето. А между другото слушате ли го кви глупости приказва от 1-2 месеца. Бербатов му бил крив света, щот не играел редовно. За допингираните използва чужди лафове, че те не можели да бягат едно полувреме. За балона пак глупости приказвал, чета по загравията: "Споко, балона е застрохован". Сега чакам за Мартин Петров какво ще каже, защото той играе редовно. И изобщо навсякъде с една насмешка, с някво тъпо чувство за хумор говори. А тва е ЦСКА ве , алооооо. Тва не е някъв отбор от Долно нанагорнище да се изказваш по медиите и да се държиш като идиот. Само ви казвам тте Титаните няма да разберат от къде им е дошло, като почне първенството и като почнем да падаме. Както се е смял в тв студия, така ще му се стъжни живота, няма ад разбере от къде му е дошло. Убеден съм, че Червената торсида ще реагира. Това ще е последният им полусезон в ЦСКА, ако продадат Платини. Помнете ми думата!