Манчестър Юнайтед - Ливърпул, 11.02.2012, 14:45 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Ливърпул, 11.02.2012, 14:45 ч.

Мнениеот Liverpool_EC » 12 фев 2012 23:31

Karsa Orlong написа:
Pupper_ написа:
Karsa Orlong написа:Някой прочете ли коментара ми? Мисля, че съм задал логични въпроси :roll:

Ако имаш предвид съпоставянето с Реднап и Тотнъм, то какво има да се коментира? Същата ситуация като при нас: Поема ги от втората половина на таблицата в края на 2008-ма и завършват осми. На следващата година завършват четвърти и губят финала за купата. Това изобщо не е без пари: Дефо - 16М, Паласиос - 12М, Крауч - 10М, Бент - 10М, Басонг - 8 и още имаше. При това преди пазара да полудее и цените да станат нереално високи. За мен ние вървим по същия път. Да, ако не се класираме за ШЛ, ще е неприятно за клуба. И то не от финансов аспект, а защото играейки в най-елитния турнир в Европа, имаме по-добри шансове, да подпишем с играчите които искаме. Забележи така нашумелия треньор Реднап с какви футболисти подписва в пътвите два сезона: Дефо, Бент, Крауч, Кийн - все "английски дървета"! Ама като го правят Реднап или САФ, те са царе, като подпише с англичани Кени, той е убиец на футбола!

Виж сега, не е важно какви са по националност футболистите, а как играят. От своя страна аз мога да те попитам трябва ли да оправдаем купуването на Даунинг за 20 млн., Керъл за 35, Хендерсън за 16, които не играят добре, само защото Далглиш ги е взел? И за какъв полудял пазар говориш? Как Байерн взимат Шакири за 11 милиона, Лацио взимат Хонда за 14, Челси Мата за колкото ние Даунинг, Тотнъм сега направиха няколко добри трансфера почти на безценица ... на това полудял пазар ли му викаш? А относно футболистите, които Реднап е взел - първо, че като сума правят половината на нашите покупки и второ - явно са му свършили работа, щом е влязъл в ШЛ с тях още същата година. За съжаление ние се отдалечаваме от тази цел с всеки изминат мач, защото играем безобразно напоследък. Късметлии сме, че конкурентите също сбъркаха толкова пъти, защото ако Арсенал и Челси играеха както в последните няколко години сега щяхме да сме на минимум 15 точки от тях. А защо играем безобразно? Защото ги няма качественият плеймейкър, който да даде извеждащия пас, няма го добрият централен нападател, който да си завършва положенията и да изгради добро партньорство със Суарес, няма го и качественото крило, което може да прави главозамайващи пробиви и да прави разликата в даден мач. А тези хора ги няма, защото "ние имаме страхотен състав и нямаме нужда от никого". Не се дава и шанс на играчи като Шелви и Стърлинг, които са бъдещето на клуба и са доста по-добри от струващите общо 50 милиона алтернативи.
Боли ме от всичко, което виждам, не искам да обиждам и да псувам като каруцар, просто отбелязвам нещата, които не ми харесват и заради които според мен и тази година няма да играем в ШЛ, а това до голяма степен предизвестява и това, което ще се случи през следващия сезон ...

И двамата сте мнг точни със всички аргументи и факти,ама все пак да не забравяме,че ние тука коментираме след като нещата вече са се случили...мнг по-лесно е така.Аз пак искам да кажа,че не е вина на Далглиш,че 2ма футболиста тотално НЕ оправдаха очакванията.Според вас,след като Керъл вкара 11гола мин. есен за Нюкясъл,как точно Далглиш трябваше да предвиди,че тази година 3пъти от 2 метра ще нацелва гредата вместо вратата????? Или че Даунинг ще е кръглата 0 за 20 мача,след предния сезон във Вила с 9г и 16 ас??? Еми дайте да вземем някоя врачка,вместо скаутове...Хиляди са факторите защо идва този не онзи,а мнг от вас наистина не отчитат че отсъствието ни от ШЛ е единия,а другия е че шефовете не искат да харчат безумни цифри за заплати,след като завариха в клуба толкова пиявици със 6цифрени суми на седмица...Ако успеем да разкараме окончателно Д.Коул,Поулсен и продадем Каут и Макси и Даунинг,ще се освободят към 500000 на седмица,които могат да се дадат на нови играчи и да се надяваме този път да са правилните,макар че затова никога няма гаранция.Примери мнг-аз ще кажа един Верон,който беше луд във Сампдория,броиха се милионите,счупи се рекорда и после кво стана...За Торес да споменаваме ли???Това са футболисти,все още се продават без гаранциони карти :lol: :lol: :lol: а ние като се обърне каруцата, сме супер спецовете...

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 12 фев 2012 23:50

За Верон никога не съм бил съгласен че е провал. Голям играч и голям си остана Малката Вещица.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 13 фев 2012 00:12

И само да отбележа, че Поулсен не е под наем, а е продаден за постоянно...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 13 фев 2012 01:43

[offtopic]ех къв кеф, че си сглобявах кошарката аз по време на тоя загубен мач 8-)[/offtopic]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 13 фев 2012 02:46

venomcho написа:[offtopic]ех къв кеф, че си сглобявах кошарката аз по време на тоя загубен мач 8-)[/offtopic]

Хаха късметлия :lol: :lol: Аз излязох за 2рото полувреме и също изтървах веселата част.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 13 фев 2012 03:10

wolf написа:За Верон никога не съм бил съгласен че е провал. Голям играч и голям си остана Малката Вещица.

Aз не отричам,че е голям играч,за всичкото време без престоя му в Юнтд,според теб оправда ли 30те мил платени за него преди 10г.Мисля,че не! Мнг са примерите да не се хващаме сега за всеки играч...
А поулсен е под нам и клуба все още плаща 70% от заплатата му.Просто накрая бяхме щастливи,че изобщо някой го взе под наем.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 13 фев 2012 03:28

Évian

On 31 August 2011, the French side announced that Poulsen had signed a one year deal.[16] After his transfer in France, he became the second player in history after Florin Răducioiu to play in all five of the big leagues (England, Spain, Germany, Italy and France).[17][18][19]

Поулсен е продаден /подарен/ не знам откъде го измисли това с наема.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 13 фев 2012 06:04

Tо не подарен, ами ние направо сме ги излигали горките хора... :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 13 фев 2012 08:36

[quote="wolf"]Évian

On 31 August 2011, the French side announced that Poulsen had signed a one year deal.[16] After his transfer in France, he became the second player in history after Florin Răducioiu to play in all five of the big leagues (England, Spain, Germany, Italy and France).[17][18][19]

Поулсен е продаден /подарен/ не знам откъде го измисли това с наема.[/quote
Еми преди 2,3 седмици четох няква статия,че още им плащаме заплатите на него и Д.Коул пък и в goal.com го пише "под наем",ама сега проверих в официалния сайт на ливърпул и го няма сред дадените под наем(там са Коул и Акуилани) така че явно окаончателно сме се оттървали от него.Моя е грешката :oops:

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 13 фев 2012 12:38

Liverpool_EC написа:И двамата сте мнг точни със всички аргументи и факти,ама все пак да не забравяме,че ние тука коментираме след като нещата вече са се случили...мнг по-лесно е така.Аз пак искам да кажа,че не е вина на Далглиш,че 2ма футболиста тотално НЕ оправдаха очакванията.Според вас,след като Керъл вкара 11гола мин. есен за Нюкясъл,как точно Далглиш трябваше да предвиди,че тази година 3пъти от 2 метра ще нацелва гредата вместо вратата????? Или че Даунинг ще е кръглата 0 за 20 мача,след предния сезон във Вила с 9г и 16 ас??? Еми дайте да вземем някоя врачка,вместо скаутове...Хиляди са факторите защо идва този не онзи,а мнг от вас наистина не отчитат че отсъствието ни от ШЛ е единия,а другия е че шефовете не искат да харчат безумни цифри за заплати,след като завариха в клуба толкова пиявици със 6цифрени суми на седмица...Ако успеем да разкараме окончателно Д.Коул,Поулсен и продадем Каут и Макси и Даунинг,ще се освободят към 500000 на седмица,които могат да се дадат на нови играчи и да се надяваме този път да са правилните,макар че затова никога няма гаранция.Примери мнг-аз ще кажа един Верон,който беше луд във Сампдория,броиха се милионите,счупи се рекорда и после кво стана...За Торес да споменаваме ли???Това са футболисти,все още се продават без гаранциони карти :lol: :lol: :lol: а ние като се обърне каруцата, сме супер спецовете...

Виж сега, разбирам те за какво говориш, но погледни на ситуацията от малко по-друг ъгъл. Керъл може да е вкарал 11 гола за Нюкасъл, но това става за един полусезон и е твърде вероятно да е моментен проблясък. Кажи ми - за такъв играч дават ли се 35 милиона? Нормално ли е да броиш толкова пари за футболист, който до миналата година дори не е играл във ВЛ, при положение, че Агуеро - доказан нападател в Европа за последните 3 години, струва 38? Ще кажеш - привлечен бе в последния момент и затова цената му беше толкова висока. Ами добре, защо беше привлечен изобщо, той дори и за пожарен вариант не ставаше, тъй като беше контузен и нямаше да може да влезе в игра поне 1 месец ... и дори да приемем, че и в Ливърпул защитеше качествата, които беше показвал в Нюкасъл, погледни само стила му на игра, начина, по който си спира топката ... това ли са гледали скаутите, такъв ли играч са искали за номер 9 в Ливърпул? На всичкото отгоре през лятото идват трима футболисти, за които центрирането е начин на живот. Това вече говори за една последователност в изграждането на план "Керъл", който явно е бил основната стратегия за сезона. Въпросът обаче е защо, след като мачкахме всички и всичко през миналия сезон с играта по земя. Другото, което много ме дразни е закотвянето на пейката на талант като Шелви за сметка на Хендерсън, който до момента не показва нищо. За мен това е футболист, който излиза на терена с фикс-идеята да не направи някоя фрапираща грешка, в резултат на което единствено подава топката на няколко метра назад/настрани. Не мисля, че това е, което се изисква от централен халф, играещ в Ливърпул и струващ 16 милиона паунда. Следвайки твоята логика - не е било ясно, че ще играе така - добре, съгласен съм, но защо тогава не се дава шанс на Шелви, а Хендерсън се пуска титуляр във всеки мач? Не го разбирам това ...

Върни се в “Ливърпул”