Nightfate написа:Абе гостуването в Италия на Лацио с какъв начален час е ? И ще го предават ли по Ринг или БТВ Action ?
от 20.05 и ще го дават по Ринга

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Nightfate написа:Абе гостуването в Италия на Лацио с какъв начален час е ? И ще го предават ли по Ринг или БТВ Action ?

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center]СуперАтлети и нула пред гола[/center]
Отборът на Атлетико Мадрид направи "милион" пропуски при гостуването на Расинг Сантандер в среща от 23-тия кръг на Примера. "Ел сардинеро" видя страхотна игра на "червено-белите", които направиха всичко, но не и най-важното - да вкарат гол. Блестящ на вратата на "бяло-зелените" беше Тоньо, а на два пъти и гредите спряха "дюшекчиите".
Много по-силни бяха момчетата на Диего Симеоне преди почивката. Буквално мачът се играеше на една врата и единствено липсваха головете, тъй като акциите на "червено-белите" бяха достатъчно остри и интересни. Още във втората минута Адриан Лопес нахлу опасно в наказателното поле, но ударът му в близкия ъгъл намери външната страна на мрежата.
В десетата минута центриране на Арда Туран отляво не беше намерено от Диего, а на Радамел Фалкао беше отсъдена засада. Минутка по-късно колумбийският стрелец не насочи добре с глава страхотно центриране на бразилския плеймейкър. Страничният съдия вдигна неправилно флага при едно положение и спря опасно излизане на Фалкао срещу вратаря Антонио Родригес Мартинес - Тоньо.
Страхотен беше Тоньо през първата част и се намесваше с решаващи действия. В 38-ата Тиаго Мендеш с пета подаде към Адриан, но неговият шут отново беше спрян от стража на кантабрийците. В 44-ата Тиаго напусна контузен и в игра се появи Марио Суарес, като подредбата на футболистите остана същата.
В 46-ата сантандерци имаха хубава възможност, но ударът на Адриан Гонсалес Моралес беше уловен от Тибо Куртоа след хубав плонж. И през втората част Атлети се скъса да пропуска. В 56-ата Диего нацели близката греда след двойно подаване и техничен изстрел. В 61-вата и Радамел Фалкао беше спрян от гредата, след като не успя да добави голово. В 75-ата Тоньо на два пъти се прояви след удари с глава на Фалкао и Марио.
Столичани продължават да нямат допуснат гол след идването на Диего Симеоне, но направиха второ поредно и общо трето 0:0.

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.

Nightfate написа:Мерси Джак.Иначе тия ''римски орлета'' много бой ще ядът ми се струва и именно точно с/у тях очаквам да се отпушим след двете нулеви равенства.Все пак е най-важното да им вкараме гол пък би било страхотно и повече от един ..

А и съм с реални шансове да спечеля Лига Европа..
 А и съм с реални шансове да спечеля Лига Европа..Nightfate написа:Мерси Джак.Иначе тия ''римски орлета'' много бой ще ядът ми се струва и именно точно с/у тях очаквам да се отпушим след двете нулеви равенства.Все пак е най-важното да им вкараме гол пък би било страхотно и повече от един ..

(в Рим мисля че не можем да паднем с много или поне не резултат който не можем да обърнем), там ни трябват 3т, да не ни избягат Билбао, които са пред нас, пък и Малага се изравниха
  (в Рим мисля че не можем да паднем с много или поне не резултат който не можем да обърнем), там ни трябват 3т, да не ни избягат Билбао, които са пред нас, пък и Малага се изравниха  
storm написа:Ако Роки играе, заедно с Клозе и Ернанеш (ако има ден) и ако Олимпико има поне 40 000 тифози, като нищо може с 2 гола разлика да ви бият..

JackPackage написа:storm написа:Ако Роки играе, заедно с Клозе и Ернанеш (ако има ден) и ако Олимпико има поне 40 000 тифози, като нищо може с 2 гола разлика да ви бият..
ако треньор ни беше Кретена може би, но при Чоло сме стабиляги отзад
аз си мисля че Лацио ще имат едно на ум за битката им за 3тото място в Италия и тук няма много много да се напъват

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта