Реал Мадрид - Леванте 4:2 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Реал Мадрид - Леванте 12.02, 22:30
Az нямам думи вече. дано да ви е сладка такава титла. Аз винаги ще я наричам служебна.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- shotgun blues
- Контакти:
fcb_bg написа:Az нямам думи вече. дано да ви е сладка такава титла. Аз винаги ще я наричам служебна.
вие радвахте ли се след мача с Челси и ШЛ,след мачовете с РЕАЛ миналата година и ШЛ -радвали сте се
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Моля феновете на Барса да си свалят фенските очила или поне да не пишат тук. Хубаво, червен картон на Рамос, но и отменен чист гол на Реал и с тази игра на Леванте, Реал и с 9 човека щяха да бият. Просто приемете факта, че не може вечно да сте първи и толкоз. Относно мача - хареса ми, както винаги тръгнахме с хендикап, слаба зашита, но останалото си беше на ниво. Красиви комбинации, голове, абе доволен съм и Моу изглежда по-нахъсан с новата прическа 
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
- UNBEATABLE
- Контакти:
Честита победа ! 
Re: Реал Мадрид - Леванте 4:2 (FT)
Честита победа на всички фенове на отбора. Мачът не беше лош, играха добре. Роналдо няма равен, дано до 39 години да играе така и все при нас. Дано Моу оправи защитата, че много лесно ни вкарват в последно време голове. iHala Madrid!
Merengue написа:Niksh0 написа:Моля феновете на Барса да си свалят фенските очила или поне да не пишат тук. Хубаво, червен картон на Рамос, но и отменен чист гол на Реал и с тази игра на Леванте, Реал и с 9 човека щяха да бият. Просто приемете факта, че не може вечно да сте първи и толкоз. Относно мача - хареса ми, както винаги тръгнахме с хендикап, слаба зашита, но останалото си беше на ниво. Красиви комбинации, голове, абе доволен съм и Моу изглежда по-нахъсан с новата прическа
Не бе ти не разбираш. Съдията притиснат от краля донесе победата на Реал Мадрид в този мач. Отмени гол на Бензема, даде несъществуваща дузпа след като един от опълчението на леванте носеще топката с две ръчички. Леванте бяха много по-добрия и класен отбор и заслужаваха победата, но съдията им се подигра на труда и старанието.
Не съм вярвал че са чак такива ревльовци.Явно в началото на сезона не са предполагали и 1 % че този сезон няма да станат шампиони и сега са са жалки с държанието си.Ако трябва да съм честен много им се радвам,да ги гледам как реват,защото много скоро беше когато си пожелавах това нещо.Желанието ми не се забави много.
Значи като трябва да изгонят Меси при 1-1 в класикото за първенство,там всичко е шест,там сме слепи.Ако това се беше случило,щяхме да ги смачкаме в тоя мач ,в който между другото биха с абсолютен късмет,някакви рикошети ,някакви случки и т.н.
Като трябва да дават дузпи срещу тах,слепи сме,ние не виждаме,ама за тях не дали дузпа......аааааааааааааааааааа реват на умряло.......жалки каталунски фенчета.
Тука като ни отменят гол на Бензема.....слепи сме,ние не виждаме,като ги смазваме,не виждаме нищо бе......ама не изгонили Рамос, и хоп служебен шампион....
Като им гледам параноичното държание ми усилват удоволствието от това че Реал е много вероятно да стане шампион.
obi4am_pirin, виждаш, че не ти върви, ако се наложи да коментираш отбори извън аматьорските футболни групи.
Моля те, не прави повече опити, защото те засичам за пореден път, колко неадекватно коментираш теми, които не са свързани с Пирин Благоевград.
Моля те, не прави повече опити, защото те засичам за пореден път, колко неадекватно коментираш теми, които не са свързани с Пирин Благоевград.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Merengue написа:Доколкото разбрах, е доста студено в Барселона. Температурата е паднала до -10![]()
Както е тръгнало ще става още по-студено
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
Madridist написа:obi4am_pirin написа:Щом казваш!Разбирам!Отърва ти така!
Не ми отърва това са фактите. Провери какви суми се дадоха за Фабрегас, Санчес и Вия. И виж последните ДВЕ години, дали Реал Мадрид е дал толкова пари. Единствено Коентрао. Реал Мадрид хвърлиха много пари през 2009. Но конкретно както пишеш за последните две, отборът дори не е лидер в собственото си първенство по изхарчени пари за трансфери. Това са фактите
По официални данни в последните два сезона Реал са похарчили 125 мил а Барселона 115 мил.Тука не се включват клаузи и и .н
- shotgun blues
- Контакти:
Merengue написа:Доколкото разбрах, е доста студено в Барселона. Температурата е паднала до -10![]()
това бе добро
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]