Ние имахме нападател мечта. Полуфиналист от Купата на Африка. Простият Тошко вместо да изчака и на лято да го шитне за 4-5 млн... Хем ние като фенове щяхме да сме доволни, хем Мустака щеше да се облажи. Много просто парче е тоя Тошко.
Как продават сърби и хървати?!
Ми не приемат първата оферта. Много ясно. Тоя човек провали сумата и трансфери. Като почнеш с Гонзо и офертата от Фулъм, Домо, който можеше да рита в ПСВ и свършиш с Жо (другата година като отиде в Москва за 4-5 млн. долара, Тошко ще се гръмне) и Гарра за които при известни обстоятелства можеше да вземе 6-7 млн. евро.
Ма то акъла дядо Боже, не го раздава току-така...
Зимен трансферен прозорец - 2011/2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- mistreated
- Контакти:
Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012
metodito написа:Ние имахме нападател мечта. Полуфиналист от Купата на Африка. Простият Тошко вместо да изчака и на лято да го шитне за 4-5 млн... Хем ние като фенове щяхме да сме доволни, хем Мустака щеше да се облажи. Много просто парче е тоя Тошко.
Ми не приемат първата оферта. Много ясно. Тоя човек провали сумата и трансфери. Като почнеш с Гонзо и офертата от Фулъм, Домо, който можеше да рита в ПСВ и свършиш с Жо (другата година като отиде в Москва за 4-5 млн. долара, Тошко ще се гръмне) и Гарра за които при известни обстоятелства можеше да вземе 6-7 млн. евро.
Яко си вярваш, а? А какво става, като откаже 2-3 оферти и играчът започне да мърмори, че не му се играе вече в България и иска по-голям клуб?
Не показва играта си, не подновява договора и си тръгва за жълти стотинки. Ти с това наясно ли си?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- metodito
- Контакти:
mistreated написа:
Яко си вярваш, а? А какво става, като откаже 2-3 оферти и играчът започне да мърмори, че не му се играе вече в България и иска по-голям клуб?
Не показва играта си, не подновява договора и си тръгва за жълти стотинки. Ти с това наясно ли си?
А за клаузи в договора чувал ли си? Сложи му една яка неустойка, пък да ходи където си иска. Никой не си подритва хляба.

За Тевез чувал ли си? Скоро само ти ще си чувал за него, 'щото и той реши как не му се играело. И не играе. Колкото повече не играе, толкова повече му спада формата и все по-малко клубове ще го искат. Цената му е висока и най-накрая ще поеме към Аржентина. При него и при много футбалери - гъз глава затрива. Това важи особено за южноамериканските футболисти.
Заради това и си имат мениджъри футболистите, 'щото мисленето не им се получава.
Един талантлив футболист като Неи къде играе и какво стана с таланта му?
Нашите клубове не работят в тази посока - да правят от футболистите си продукти, които да издигат имиджа им. Продават звездите си за жълти стотинки и по този начин омаловажават качествата на самите футболисти и нивото на самите клубове.
Последна промяна от metodito на 12 фев 2012 09:54, променено общо 1 път.
Бурсаспор отряза Левски за нигерийски талант. Турците предпочетоха да пратят в "Люцерн" Оланреваю Кайоде, разкри местната преса. Освен "Левски" интерес към него е имало от "Кайзери" и ПАОК.
"Ламин Диара е приключен въпрос за нас. Хвърлихме доста усилия да го вземем. Мениджърът му или не си вдигаше телефона, или го изключваше. Повече няма да го търсим. Имаме други два варианта чужденци. С един от тях се нядавам, че ще подпишем до утре (б.р. днес) вечерта", обяви Иво Тонев.
http://www.novsport.com/news178548_1041.html
"Ламин Диара е приключен въпрос за нас. Хвърлихме доста усилия да го вземем. Мениджърът му или не си вдигаше телефона, или го изключваше. Повече няма да го търсим. Имаме други два варианта чужденци. С един от тях се нядавам, че ще подпишем до утре (б.р. днес) вечерта", обяви Иво Тонев.
http://www.novsport.com/news178548_1041.html
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- mistreated
- Контакти:
metodito написа:mistreated написа:
А за клаузи в договора чувал ли си? Сложи му една яка неустойка, пък да ходи където си иска. Никой не си подритва хляба.
Каква клауза в договора? Клаузата ще му е да показва определена игра ли? Аз ти обяснявам, че ако не иска някой да играе НЯМА НИКАКЪВ НАЧИН ДА ГО НАКАРАШ ДА ГО ПРАВИ! Като му изтече договора каква КЛАУЗА ще го задържи в български отбор? Не говори глупости, а помисли малко.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
mikata написа:"Ламин Диара е приключен въпрос за нас. Хвърлихме доста усилия да го вземем. Мениджърът му или не си вдигаше телефона, или го изключваше. Повече няма да го търсим. Имаме други два варианта чужденци. С един от тях се нядавам, че ще подпишем до утре (б.р. днес) вечерта", обяви Иво Тонев.
Ами браво на Тонев, най-после да чуя това което трябва. Ебаси негрото, ебаси футбалера, все едно се молим на Меси. Като няма желание да играе за Левски, да си седи резерва в Партизан и това е - негова работа. Очаквам да се вземе някое нападателче, даже съм почти сигурен че има и други варианти освен негрото, ама казва ли ти някой

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- south_division
- Контакти:
Видях, че днес Локото ще играят с отбора на Любко Петрович и реших да погледна с какви футболисти разполага. Та тук пише, че Ламин Диара е футболист на ФК Тараз (Казахстан) http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Taraz#Current_squad
не знам колко е вярно.
не знам колко е вярно.
- BLUE CHAMPIONS
south_division написа:Видях, че днес Локото ще играят с отбора на Любко Петрович и реших да погледна с какви футболисти разполага. Та тук пише, че Ламин Диара е футболист на ФК Тараз (Казахстан) http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Taraz#Current_squad
не знам колко е вярно.
Кликваш на руската версия и виждаш, че там го няма

Прави си някой ташаци.
Последна промяна от BLUE CHAMPIONS на 12 фев 2012 15:57, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
metodito написа:Ние имахме нападател мечта. Полуфиналист от Купата на Африка. Простият Тошко вместо да изчака и на лято да го шитне за 4-5 млн... Хем ние като фенове щяхме да сме доволни, хем Мустака щеше да се облажи. Много просто парче е тоя Тошко.

Сега важното е да се вземе център нападател до ден-два и всичко ще е наред.Харесва ми отбора и се моля за Пинто защото с Калво ще развинтват защити и няма да има ни Лудогорец.....нито Литекси.....нито ЦСКА.

- ralka_levskarka
- Контакти:
NAKEV написа:metodito написа:Ние имахме нападател мечта. Полуфиналист от Купата на Африка. Простият Тошко вместо да изчака и на лято да го шитне за 4-5 млн... Хем ние като фенове щяхме да сме доволни, хем Мустака щеше да се облажи. Много просто парче е тоя Тошко.
Прав си че Гарата си беше направо мечта но разбери че беше невъзможно да се задържи........не само в Левски а като цяло в БГ футболът.Аз се надявам той да се завърне един ден защото СИНИТЕ му дадохме много...........Жо по трудно би се върнал но знае ли човек........Зе Соарес за малко и той си беше при нас.
Сега важното е да се вземе център нападател до ден-два и всичко ще е наред.Харесва ми отбора и се моля за Пинто защото с Калво ще развинтват защити и няма да има ни Лудогорец.....нито Латекси.....нито цска.
Когато чета това име.. Жо, най- гадното, за което се сещам е как той плачеше и не искаше да си тръгва от Левски но ..

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]