Манчестър Юнайтед - Ливърпул, 11.02.2012, 14:45 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Ливърпул, 11.02.2012, 14:45 ч.

Мнениеот Pupper_ » 12 фев 2012 14:48

RedMagic написа:Точно това ме притеснява. Че 2/3 от съперниците ни до края са от 10 място надолу, защото с тях от години не играем силно. Дето се вика - ако играем само с отборите от Топ 6 - ще станем шампиони, но тези по-непретенциозни си вземат по точка или три от доста време насам. Точно заради тези "малки" отбори сега не сме в Топ 4 и индикациите, че ще сме там в края на сезона, пак заради тях, не са много големи... :|

Тази година това правило не е много акуратно. От сблъсъците с двата Манчестъра и Тотнъм (настоящите лидери) имаме три хикса (Д) и три загуби (Г)

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 12 фев 2012 16:09

Някой прочете ли коментара ми? Мисля, че съм задал логични въпроси :roll:

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 12 фев 2012 17:34

Karsa Orlong написа:Някой прочете ли коментара ми? Мисля, че съм задал логични въпроси :roll:

Ако имаш предвид съпоставянето с Реднап и Тотнъм, то какво има да се коментира? Същата ситуация като при нас: Поема ги от втората половина на таблицата в края на 2008-ма и завършват осми. На следващата година завършват четвърти и губят финала за купата. Това изобщо не е без пари: Дефо - 16М, Паласиос - 12М, Крауч - 10М, Бент - 10М, Басонг - 8 и още имаше. При това преди пазара да полудее и цените да станат нереално високи. За мен ние вървим по същия път. Да, ако не се класираме за ШЛ, ще е неприятно за клуба. И то не от финансов аспект, а защото играейки в най-елитния турнир в Европа, имаме по-добри шансове, да подпишем с играчите които искаме. Забележи така нашумелия треньор Реднап с какви футболисти подписва в пътвите два сезона: Дефо, Бент, Крауч, Кийн - все "английски дървета"! Ама като го правят Реднап или САФ, те са царе, като подпише с англичани Кени, той е убиец на футбола!

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 12 фев 2012 18:58

Ами явно от англичанин до англичанин си има разлики, както от треньор до треньор! Какво му е чудното?

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 12 фев 2012 19:43

Pupper_ написа:
Karsa Orlong написа:Някой прочете ли коментара ми? Мисля, че съм задал логични въпроси :roll:

Ако имаш предвид съпоставянето с Реднап и Тотнъм, то какво има да се коментира? Същата ситуация като при нас: Поема ги от втората половина на таблицата в края на 2008-ма и завършват осми. На следващата година завършват четвърти и губят финала за купата. Това изобщо не е без пари: Дефо - 16М, Паласиос - 12М, Крауч - 10М, Бент - 10М, Басонг - 8 и още имаше. При това преди пазара да полудее и цените да станат нереално високи. За мен ние вървим по същия път. Да, ако не се класираме за ШЛ, ще е неприятно за клуба. И то не от финансов аспект, а защото играейки в най-елитния турнир в Европа, имаме по-добри шансове, да подпишем с играчите които искаме. Забележи така нашумелия треньор Реднап с какви футболисти подписва в пътвите два сезона: Дефо, Бент, Крауч, Кийн - все "английски дървета"! Ама като го правят Реднап или САФ, те са царе, като подпише с англичани Кени, той е убиец на футбола!

Виж сега, не е важно какви са по националност футболистите, а как играят. От своя страна аз мога да те попитам трябва ли да оправдаем купуването на Даунинг за 20 млн., Керъл за 35, Хендерсън за 16, които не играят добре, само защото Далглиш ги е взел? И за какъв полудял пазар говориш? Как Байерн взимат Шакири за 11 милиона, Лацио взимат Хонда за 14, Челси Мата за колкото ние Даунинг, Тотнъм сега направиха няколко добри трансфера почти на безценица ... на това полудял пазар ли му викаш? А относно футболистите, които Реднап е взел - първо, че като сума правят половината на нашите покупки и второ - явно са му свършили работа, щом е влязъл в ШЛ с тях още същата година. За съжаление ние се отдалечаваме от тази цел с всеки изминат мач, защото играем безобразно напоследък. Късметлии сме, че конкурентите също сбъркаха толкова пъти, защото ако Арсенал и Челси играеха както в последните няколко години сега щяхме да сме на минимум 15 точки от тях. А защо играем безобразно? Защото ги няма качественият плеймейкър, който да даде извеждащия пас, няма го добрият централен нападател, който да си завършва положенията и да изгради добро партньорство със Суарес, няма го и качественото крило, което може да прави главозамайващи пробиви и да прави разликата в даден мач. А тези хора ги няма, защото "ние имаме страхотен състав и нямаме нужда от никого". Не се дава и шанс на играчи като Шелви и Стърлинг, които са бъдещето на клуба и са доста по-добри от струващите общо 50 милиона алтернативи.
Боли ме от всичко, което виждам, не искам да обиждам и да псувам като каруцар, просто отбелязвам нещата, които не ми харесват и заради които според мен и тази година няма да играем в ШЛ, а това до голяма степен предизвестява и това, което ще се случи през следващия сезон ...

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 12 фев 2012 20:05

wozniacki123 написа:Ако твоят Бог-Ра дойде 2ри път вярвай ми отбора изпада безусловно бяхме я докарали до фалит и крах от бог ра 2ри път няма да има прошка тва не го пожелавам на ман ю да ги поеме бог ра предпочитам да ни поеме гари невил и кантона този е най-големия олигофрен в галактиката

рафата ли докара отбора до фалит или старите янки? я пак си помисли,преди да ръсиш мозък тук...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 12 фев 2012 20:45

realist написа:manutd legeng, не се ли усещаш, че никой не те отразява и не ти обръща внимание. Жалък плъх като теб може да предизвика само съжаление и отвращение. Опитваш се да ни провокираш, но не става, защото си рядко нищожен. Не очаквай и занапред внимание и по-добре не си хаби труда да пишеш тук - все едно нищо не правиш.

Боже,защо смяташ,че по-силните са пародия?! Настоящ шампион,лидер в класирането да е пародия....Интересно по тази скала с вашето ТОП 8 как би се квалифицирал?!
Жалка работа!

Коя дума не е истина?Ето затова и много много не смеят мераклийчетата да ми противостоят!А че със сигурност на постовете им се обръща внимание-доказателство е твоята защитна тирада,в която си изпускаш безсилен и безаргументен нервите!Разбираемо е.
Аз наистина се въздържам приятелю,но на моменти не издържам на буквално налудничавите внушения на моменти в този форум! :o :geek:
Това е диагнозата.Опитвам се да ви помогна! :roll:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 12 фев 2012 20:50

manutd legeng написа:
realist написа:manutd legeng, не се ли усещаш, че никой не те отразява и не ти обръща внимание. Жалък плъх като теб може да предизвика само съжаление и отвращение. Опитваш се да ни провокираш, но не става, защото си рядко нищожен. Не очаквай и занапред внимание и по-добре не си хаби труда да пишеш тук - все едно нищо не правиш.

Боже,защо смяташ,че по-силните са пародия?! Настоящ шампион,лидер в класирането да е пародия....Интересно по тази скала с вашето ТОП 8 как би се квалифицирал?!
Жалка работа!

Коя дума не е истина?Ето затова и много много не смеят мераклийчетата да ми противостоят!А че със сигурност на постовете им се обръща внимание-доказателство е твоята защитна тирада,в която си изпускаш безсилен и безаргументен нервите!Разбираемо е.
Аз наистина се въздържам приятелю,но на моменти не издържам на буквално налудничавите внушения на моменти в този форум! :o :geek:
Това е диагнозата.Опитвам се да ви помогна! :roll:

Лидер в класирането :o
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 12 фев 2012 21:59

Абе вие сте бахти и дъртите философи...не,опитвам се да ви уважавам,ама как...тука сякви,ама сякакви мнение от до и всичките(около 98% глупости).....
Тия проблеми изникнаха ей сегичка,при загубата ви на ОТ,преди ги нямахте...Като ни бихте на Анфийлд бяхте без проблеми,не за Топ 4,ми за Топ 3 и полуфиналите на ШЛ...
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 12 фев 2012 23:21

kirchaka написа:Абе вие сте бахти и дъртите философи...не,опитвам се да ви уважавам,ама как...тука сякви,ама сякакви мнение от до и всичките(около 98% глупости).....
Тия проблеми изникнаха ей сегичка,при загубата ви на ОТ,преди ги нямахте...Като ни бихте на Анфийлд бяхте без проблеми,не за Топ 4,ми за Топ 3 и полуфиналите на ШЛ...

Вие имате повече коментари в нашия форум отколкото във вашия :lol: Нормално е да има всякакви , все пак затова е форум за да се изказват мнения (дори и да са глупости) Относно проблемите ни , не се безпокой ами стискай палци да стигнете полуфиналите на Лига Европа ;)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”