Pupper_ написа:Karsa Orlong написа:Някой прочете ли коментара ми? Мисля, че съм задал логични въпроси

Ако имаш предвид съпоставянето с Реднап и Тотнъм, то какво има да се коментира? Същата ситуация като при нас: Поема ги от втората половина на таблицата в края на 2008-ма и завършват осми. На следващата година завършват четвърти и губят финала за купата. Това изобщо не е без пари: Дефо - 16М, Паласиос - 12М, Крауч - 10М, Бент - 10М, Басонг - 8 и още имаше. При това преди пазара да полудее и цените да станат нереално високи. За мен ние вървим по същия път. Да, ако не се класираме за ШЛ, ще е неприятно за клуба. И то не от финансов аспект, а защото играейки в най-елитния турнир в Европа, имаме по-добри шансове, да подпишем с играчите които искаме. Забележи така нашумелия треньор Реднап с какви футболисти подписва в пътвите два сезона: Дефо, Бент, Крауч, Кийн - все "английски дървета"! Ама като го правят Реднап или САФ, те са царе, като подпише с англичани Кени, той е убиец на футбола!
Виж сега, не е важно какви са по националност футболистите, а как играят. От своя страна аз мога да те попитам трябва ли да оправдаем купуването на Даунинг за 20 млн., Керъл за 35, Хендерсън за 16, които не играят добре, само защото Далглиш ги е взел? И за какъв полудял пазар говориш? Как Байерн взимат Шакири за 11 милиона, Лацио взимат Хонда за 14, Челси Мата за колкото ние Даунинг, Тотнъм сега направиха няколко добри трансфера почти на безценица ... на това полудял пазар ли му викаш? А относно футболистите, които Реднап е взел - първо, че като сума правят половината на нашите покупки и второ - явно са му свършили работа, щом е влязъл в ШЛ с тях още същата година. За съжаление ние се отдалечаваме от тази цел с всеки изминат мач, защото играем безобразно напоследък. Късметлии сме, че конкурентите също сбъркаха толкова пъти, защото ако Арсенал и Челси играеха както в последните няколко години сега щяхме да сме на минимум 15 точки от тях. А защо играем безобразно? Защото ги няма качественият плеймейкър, който да даде извеждащия пас, няма го добрият централен нападател, който да си завършва положенията и да изгради добро партньорство със Суарес, няма го и качественото крило, което може да прави главозамайващи пробиви и да прави разликата в даден мач. А тези хора ги няма, защото "ние имаме страхотен състав и нямаме нужда от никого". Не се дава и шанс на играчи като Шелви и Стърлинг, които са бъдещето на клуба и са доста по-добри от струващите общо 50 милиона алтернативи.
Боли ме от всичко, което виждам, не искам да обиждам и да псувам като каруцар, просто отбелязвам нещата, които не ми харесват и заради които според мен и тази година няма да играем в ШЛ, а това до голяма степен предизвестява и това, което ще се случи през следващия сезон ...