Болоня-Ювентус

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NastuS83
Контакти:

Re: Болоня-Ювентус

Мнениеот NastuS83 » 11 фев 2012 12:46

Спомням си преди 2 сезона как Интер стана шампион като навакса и дръпна напред след като имаше да изиграе няколко отложени мача заради участието им в междуконтиненталната купа . Като гледам как е тръгнало с нашите мачове и нас ни чака същото :twisted: Ако играем все пак с Болоня силно се надявам да не допуснем така очакваната от цял свят загуба ( останахме само ние и Бенфика без загуби в първенствата си ) . Притеснява ме , че може да остане късен мач и милиони хора da залагат на Юве , а много често това води до манипулации ( това си е все пак само мое мнение ).Все пак си мисля , че две поредни издънки не ни отиват на формата и макар и трудно да си вземем мача !!! GRANDE JUVE !!!!!!

Потребителски аватар
NastuS83
Контакти:

Мнениеот NastuS83 » 11 фев 2012 12:53

storm написа:Мача е отложен !

Ммммда , според официалният сайт на Юве мачът е отложен , сега ни остава да се надяваме на издънки на останалите така наречени " претенденти" :twisted:

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 11 фев 2012 13:04

NastuS83 написа:Спомням си преди 2 сезона как Интер стана шампион като навакса и дръпна напред след като имаше да изиграе няколко отложени мача заради участието им в междуконтиненталната купа . Като гледам как е тръгнало с нашите мачове и нас ни чака същото :twisted: Ако играем все пак с Болоня силно се надявам да не допуснем така очакваната от цял свят загуба ( останахме само ние и Бенфика без загуби в първенствата си ) . Притеснява ме , че може да остане късен мач и милиони хора da залагат на Юве , а много често това води до манипулации ( това си е все пак само мое мнение ).Все пак си мисля , че две поредни издънки не ни отиват на формата и макар и трудно да си вземем мача !!! GRANDE JUVE !!!!!!

Ммм това за Интер се бъркаш.. Когато станаха за последно шампиони, не са играли в междуконтиненталната купа..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

would
Контакти:

Мнениеот would » 12 фев 2012 14:37

За съжаление графика се пренатоварва,все пак вярвам че тази година Юве ще направи дубъл ;)

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 12 фев 2012 15:25

Дата да се знае вече?
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 12 фев 2012 19:57

would написа:За съжаление графика се пренатоварва,все пак вярвам че тази година Юве ще направи дубъл ;)

Момчетата трябва да свикват с тоя график , защото това ги чака другия сезон ;) . Аз лично предпочитам да ни отложат мачовете , а не да се борим със преспите на "Тардини" и "Д'алара" . Конте си сглоби добър отбор , който има по 2 равностойни играчи на всеки пост , така че не мисля че ще имаме проблем с отложените мачове .
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Ювентус”