Мисля,че в момента много от феновете на Челси не сме доволни от представянето на отбора и повечето от нас търсят вината във Виаш Боаш.Но истината е ,че е време Абрамович да остави някой по-дълго на кормилото на отбора и мисля,че този млад и талантлив треньор е подходящ за проекта за който е подписал(3 годишен договор),това се видя в Порто,че този специалист може да работи добре и отбора му да играе атакуващ футбол,за което съм сигурен,че всички фенове искаме да се радваме.Навсякъде започна да се пише за уволнение,след това за назначаването на Капело,Моуриньо,Хидинк и още безброй кандидати за горещия стол.Фен съм на отбора от както се помня и мисля,че е време на някой да му се даде шанс за реализация на дългогодишен проект.Топ мениджъри като Алекс Фъргюсън,Арсен Венгер,Хари Реднап .....всички те са имали подкрепата на ръководството и в момента я имат и след определено време са успели.Та връщам се на нашия треньор:
За мен той наистина се опитва да промени начина на игра на сините от Стамфорд Бридж,но няма да стане с тези футболисти.Схема 4-3-3 , е схема,която изисква много силна тройка в нападание.А Челси я нямат.Нямат силни крила и от там идва проблема.Създават се прекалено малко положения за Яловия Торес,Дрогба не е този мощен нападател,който беше,а и самите крила не вкарват голове,те не преодоляват противников футболист за да отварят пространства.Стъридж е млад и талнтлив,но не е за фланга,Калу отдавна си личи,че не е за този отбор,Малуда може ми вече си е изпял песента,а Мата си пролича,че когато е в центъра на халфовата линия прави невероятни неща и прави най-добрите си мачове със синята фанелка.Ако се върнем в началото на годината,Стъридж беше контузен и на Крилото играеше "Кениеца" Рамирес(може би един от малкото футболисти,които прогресират в правилната насока) и нещата стояха далеч по-добре и отбора спечели няколко мача.За мен като цяло тактиката 4-3-3 е добре да се наложи при положение,че се закупят Еден Азар,Вилиан,евентуални Модрич в средата или скъпоструващия Хълк,който като крило е невероятен.За в момента Челси трябва да играе система 4-4-2 и АВБ да се доверява на Торес и Дрогба,нападатели които ако оформят тандем може да се безпощадни.Доказали са ,че могат да вкарват и трябва да си повярват,най-вече Торес и да поведат двамата отбора.Халфовата линия в тази формация 4-4-2 може да включва Мата,Лампард,Есиен и Рамирес.Защитата най-добре изглежда с Коул от ляво,Бране Иванович десен бек и в средата Луиз и Тери.Вратарят е ясен.От там нататък имаш хора на скамейката които могат да обърнат даден мач или да влязат при наличието на контизий или наказания.АЗ НЕ ИСКАМ Моуриньо да се връща.Верно,че отбора постигна най-долемите си успехи под негово ръководство,но играеше така наречения дефанзивен футбол,а и замислете се че Моу имаше пълната власт и който си пожелаеше,Абрамович го купуваше.А сега какво стана-Модрич(трансферната цел лятото)не беше купен,Хълк също така,Еден Азар,Вилиян...и може би има още имена,за които не се сещам,а и сигурно не знаем.Това беше моето скромно мнение,не съм някакъв специалист,просто следя отбора от дете и знам какви са му слабостите,а те са че няма добри крила които да пробиват по фланга и да отварят играта.Върнете се назад с Дъф,Робен,Джо Коул,Малуда в силните му години и Шон Райт Филипс това бяха хора които с лекото преминаваха през хората си,превеха асистенции и вкарваха голове.Толкова велики нападатели преминаха през Челси и повечето се провалиха.Шевченко,Креспо,Муту и следващия може би ще е Торес,времето ще покаже,но истината някъде там в кухнята на отбора,трябва да се опита да се заложи за по-дълго време на Дрогба и Торес заедно!!
Челси - Дрогба + Торес =Голове?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Челси - Дрогба + Торес =Голове?
АВБ си има вина при положение, че недоразумения като Босингва и най-вече Мейрелеш всеки мач започват титуляри..

sixtynine написа:АВБ си има вина при положение, че недоразумения като Босингва и най-вече Мейрелеш всеки мач започват титуляри..
Кой да почне на мястото на Мейрелеш? Не мисля, че има по - добър от него на този пост. Тази позиция на Челси е болна и трябва да се привлече някой през лятото.
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

Няма спор Босингва е много слаб,а и Ашли Коул тази година е мн слаб.Мейрелеш го мислех за по-добър футболист,но и той не оправдава доверието.Може би нещо такова трябва да се пробва
Чех
Иванович Тери Кейхил Луиз
Рамирес Есиен Лампард Мата
Торес Дрогва
Чех
Торес Дрогва
sixtynine написа:АВБ си има вина при положение, че недоразумения като Босингва и най-вече Мейрелеш всеки мач започват титуляри..
За Мейрелеш не съм съгласен,но за Босингва да,както и за Ашли Коул.А за А.В.Б според мен трябваше да бъде уволнен още след загубата от Арсенал,не може толкова грешки в защита за отбор като Челси,който последните години имаха ако не най-добрата защита то една от най-добрите.Трябва задължително да се уволни А.В.Б и да се назначи Гуус Хидинк поне до лятото.
totti10 написа:Няма спор Босингва е много слаб,а и Ашли Коул тази година е мн слаб.Мейрелеш го мислех за по-добър футболист,но и той не оправдава доверието.Може би нещо такова трябва да се пробва
Чех
Торес Дрогва
Лампард не става ако искаме да играем бърз футбол с контра атаки,а Торес и Дрогба са почти еднотипни.Според мен трябва да се купи плеймекър като Модрич или Кроос.В нападение трябва да се даде шанс на Лукаку и Стъридж като двойка нападатели.
totti10 написа:Мисля,че в момента много от феновете на Челси не сме доволни от представянето на отбора и повечето от нас търсят вината във Виаш Боаш.Но истината е ,че е време Абрамович да остави някой по-дълго на кормилото на отбора и мисля,че този млад и талантлив треньор е подходящ за проекта за който е подписал(3 годишен договор),това се видя в Порто,че този специалист може да работи добре и отбора му да играе атакуващ футбол,за което съм сигурен,че всички фенове искаме да се радваме.Навсякъде започна да се пише за уволнение,след това за назначаването на Капело,Моуриньо,Хидинк и още безброй кандидати за горещия стол.Фен съм на отбора от както се помня и мисля,че е време на някой да му се даде шанс за реализация на дългогодишен проект.Топ мениджъри като Алекс Фъргюсън,Арсен Венгер,Хари Реднап .....всички те са имали подкрепата на ръководството и в момента я имат и след определено време са успели.Та връщам се на нашия треньор:
За мен той наистина се опитва да промени начина на игра на сините от Стамфорд Бридж,но няма да стане с тези футболисти.Схема 4-3-3 , е схема,която изисква много силна тройка в нападание.А Челси я нямат.Нямат силни крила и от там идва проблема.Създават се прекалено малко положения за Яловия Торес,Дрогба не е този мощен нападател,който беше,а и самите крила не вкарват голове,те не преодоляват противников футболист за да отварят пространства.Стъридж е млад и талнтлив,но не е за фланга,Калу отдавна си личи,че не е за този отбор,Малуда може ми вече си е изпял песента,а Мата си пролича,че когато е в центъра на халфовата линия прави невероятни неща и прави най-добрите си мачове със синята фанелка.Ако се върнем в началото на годината,Стъридж беше контузен и на Крилото играеше "Кениеца" Рамирес(може би един от малкото футболисти,които прогресират в правилната насока) и нещата стояха далеч по-добре и отбора спечели няколко мача.За мен като цяло тактиката 4-3-3 е добре да се наложи при положение,че се закупят Еден Азар,Вилиан,евентуални Модрич в средата или скъпоструващия Хълк,който като крило е невероятен.За в момента Челси трябва да играе система 4-4-2 и АВБ да се доверява на Торес и Дрогба,нападатели които ако оформят тандем може да се безпощадни.Доказали са ,че могат да вкарват и трябва да си повярват,най-вече Торес и да поведат двамата отбора.Халфовата линия в тази формация 4-4-2 може да включва Мата,Лампард,Есиен и Рамирес.Защитата най-добре изглежда с Коул от ляво,Бране Иванович десен бек и в средата Луиз и Тери.Вратарят е ясен.От там нататък имаш хора на скамейката които могат да обърнат даден мач или да влязат при наличието на контизий или наказания.АЗ НЕ ИСКАМ Моуриньо да се връща.Верно,че отбора постигна най-долемите си успехи под негово ръководство,но играеше така наречения дефанзивен футбол,а и замислете се че Моу имаше пълната власт и който си пожелаеше,Абрамович го купуваше.А сега какво стана-Модрич(трансферната цел лятото)не беше купен,Хълк също така,Еден Азар,Вилиян...и може би има още имена,за които не се сещам,а и сигурно не знаем.Това беше моето скромно мнение,не съм някакъв специалист,просто следя отбора от дете и знам какви са му слабостите,а те са че няма добри крила които да пробиват по фланга и да отварят играта.Върнете се назад с Дъф,Робен,Джо Коул,Малуда в силните му години и Шон Райт Филипс това бяха хора които с лекото преминаваха през хората си,превеха асистенции и вкарваха голове.Толкова велики нападатели преминаха през Челси и повечето се провалиха.Шевченко,Креспо,Муту и следващия може би ще е Торес,времето ще покаже,но истината някъде там в кухнята на отбора,трябва да се опита да се заложи за по-дълго време на Дрогба и Торес заедно!!
Браво за коментара. Всичко е вярно - от необходимостта да му се даде време на АВБ,през необходимите бъдещи имена за Челси и не на последно място сегашното дередже. Явно в тоя форум има и милсещи хора, а не само такива на които им дай да гонят мениджър след мениджър. Представям си ако бяхме отпаднали от групите на ШЛ както отпаднаха Юнайтед и Сити какво щеще да се лее против Вилаш Боаш(за който обаче всички ревяха лятото дапоеме Челси). Освен това искам да помоля тези футболни фенове,които не са много запознати със английската футболна история да погледнат някъде за дебютните сезони на Сър Алекс Фъргюсън и да видят къде е сега Юнайтед благодарение на него. Добрите мениджъри се раждат в отборите, които водят, просто им е необходимо време.Иначе за схемата,която бихме могли да използваме сега бих предложил и друг вариант:
--- --- ---Торес -- Дрогба --- --- ---
--- --- --- --- Мата--- --- --- --- ---
--- -Лампард --- Рамиреш--- ---
----- --- --- -Есиен --- --- --- ---
-Д Луиз- Тери -- Кейхил- Иванович -
--- --- --- --- (Чех) --- --- --- --- ---
След лятото:--
-------- ---- ----- -Кавани----- --- --- ---
--- --- ----- Торес ---- --- --- --- ---- ---
-Азар -- --- ---- Мата --- ---Рамиреш-
--- --- ---- Есиен--- --- ---- --- --- --- --
-Али Сисоко-- Тери---Луиз--Иванович-
--- --- ---- --- --(Чех)--- --- --- --- --- --
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!
И в двата ти състава- твърд титуляр най-бездарния нападател в историята на Челси с 3 гол от 100 мача и няколко поредици от по 20 мача без гол
феновете на Челси могат да си пуснат видео с мачовете на Ливърпул, както и тези срещу Челси, за да видят голове на Торес 

bez-nick написа:И в двата ти състава- твърд титуляр най-бездарния нападател в историята на Челси с 3 гол от 100 мача и няколко поредици от по 20 мача без голфеновете на Челси могат да си пуснат видео с мачовете на Ливърпул, както и тези срещу Челси, за да видят голове на Торес
Ето, че Сашо Диков на форума е прав за първи път. Всичко, което си написал по-горе е все едно изречено от мен.

И тази система е добра,която предлагаш,въпроса е че тази,с която играем в момента нямаме футболисти.А и на момчето дето е писало,че Лампард е бавен и няма как да играем на контра атака да отговоря:Защо трябва да играем на контра атака?Не е ли по-добре Челси да диктува темпото и държи топката.В Юнайтед Скоулс,Гигс и Карик сигурно са мн бързи.Те са определено бавни футболисти но можещи.А бързината на контра атаката зависи от бързите крила и бързите бекове и от бързите нападатели.В случая ще вмъкна и Тотнъм.Мисля,че център халвотете им не са мн бързи(Модрич,Скот Паркър,Том Хъдълстоун,Ван Дер Ваарт,Крънчар,Ливърморе и Сандро.Просто Гарет Бейл и Есу Екото и отдясно Ленън и Уолкър са мн бързи.Просто Челси няма Крила.Байерн - Робен,Рибери Мюлер в средата Кроос,Реал - Роналдно,Ди Мария,Юзил там са много сами се сещате,Барселона -там няма кво да говориме само Меси излиза на фланга влиза на вътре и става неще страшно,и за съдийския отбор Манчестър вижте само колко крила имат.Нани,Парк,Валенсия,Ашли Йънг,Гигс играе някой мач...просто през крилото е много по-лесно да пробиеш отколкото през центъра на терена.Да се навяваме лятото да дойдат Креативни играчи като Модрич и Азар и момчето Кевин Де Брюн да остане в отбора , за да може да има конкуренция.А както казва Алекс Фъргюсън:Конкуренцията ражда качеството