ЧЕРНО МОРЕ БЕЗ АЛЕКС И ДЯКОВ СРЕЩУ ПСВ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: ЧЕРНО МОРЕ БЕЗ АЛЕКС И ДЯКОВ СРЕЩУ ПСВ

Мнениеот Sole » 05 авг 2009 16:13

Sailor написа:Кривия 100 % не е в групата. Тръгна си с джипа от "Тича" малко преди автобусът с отбора да тръгне за Бургас.

Имам чувството,че няма да видим повече Кривия в Ч.Море? Дори и да е контузен,защо не отиде с отбора в Бургас :?:

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 05 авг 2009 16:24

http://www.novsport.com/news49186_1.html 10 дни,което значи,че отпада и за неделя
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 05 авг 2009 16:41

Без Кривия морето ще падне
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Cherno More
Контакти:

Мнениеот Cherno More » 05 авг 2009 16:42

По обяд бях на стадиона да си взема карта, Кривия мина през тунела и нещо псуваше, но не разбрах кого и защо. Така че на 100% съм сигурен че няма никаква контузия, а Танко е "контузен" от няколко мача, дано не съм прав но май нещо се мъти в съблекалнята.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 05 авг 2009 16:53

Levskar_90 написа:Без Кривия морето ще падне

Защо не се тревожиш за мача на годината ви с Баку много врачки станахте.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 05 авг 2009 17:28

Не знам за какво иде реч, но съм почти сигурен, че Кривия се опитва да извива ръцете на Кольо. Това не е добре и задължително тр да си изтърпи последствията. Никой не е по-голям от отбора, а тренера е човека който превръща отбора в твърд юмрук. Носи ЦЯЛАТА отговорност и всички трябва да му се подчиняват безпрекословно.
За Лазаров - гледам играта му в 2-3 срещи и си мисля, че въобще не е готов за мач на такова ниво. Заради него играхме в Холандия с човек по-малко за дълги периоди от време. Според мен не трябва да се пуска в този мач. Нивото му е такова, че да играе срещу отборите след 6-7 място в класирането на А група, поне за момента.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 05 авг 2009 18:06

В крайна сметка когато има конфликт треньор-играч е редно именно играча да изтърпи последствията.Кольо е над всички,вкл. и над Кривия.Затова аз приветствам решението на Спасов,ясно да се разбере кой коли и кой беси в Черно Море.Вярвам,че пак ще направим добър мач,бъдете спокойни.Жоро Илиев-Наката-Юрука-Дани Димов...и евентуално Милен Петков ако играем с 5 халфа....пак сме си добре.Утре ще режем глави :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 05 авг 2009 18:09

Cherno More написа:По обяд бях на стадиона да си взема карта, Кривия мина през тунела и нещо псуваше, но не разбрах кого и защо. Така че на 100% съм сигурен че няма никаква контузия, а Танко е "контузен" от няколко мача, дано не съм прав но май нещо се мъти в съблекалнята.

Може да е псувал от нерви, че се е контузил, така че не можеш да си сигурен каква е точно ситуацията, макар че и аз съм на мнение, че може и да има нещо мистериозно в тази контузи и просто Кольо не иска да разваля атмосферата в отбора и е решил Кривия да не играе ако наистина е имал конфликт с някой от играчите

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 05 авг 2009 18:29

Без Кривия мисията става невъзможна.Типично по български преди важен мач конфликти,вместо единство.Ако,беше наистина контузен щеше да отиде да подкрепя отбора в Бургас.

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 05 авг 2009 18:32

Sole написа:Без Кривия мисията става невъзможна.Типично по български преди важен мач конфликти,вместо единство.Ако,беше наистина контузен щеше да отиде да подкрепя отбора в Бургас.

Ай стига глупости била мисията невъзможна, да не е Роналдо или Меси да може да решава сам мачове, сега без Кривия имаме дори по-голям шанс да отстраним ПСВ

Върни се в “Черно море”