ЦСКА СОФИЯ-Рапид Букурещ (контрола) 11.02.2012 18:30 Анталия
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА СОФИЯ-Рапид Букурещ (контрола) 11.02.2012 18:30 Анталия
Лошо е,че сме допуснали обрат,но резултати в тея мачове никой не гони 

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- dreben23
- Контакти:
За пръв долавям някаква хармония между двата лагера.
[offtopic]Жалка работа сме, пичове.
[/offtopic]

[offtopic]Жалка работа сме, пичове.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
-
- Контакти:
POPCORN написа:Joni_ написа:Гледам тук всички пишете ,че играем добре, но не знам какво толкова харесвате ? Освен Мораеш и Платини другите нищо особенно, подаваме си топката в наща половина и после на Мишел и каквото измисли той. Галчев много слаб, а Стоянов всеки пас му е назад, няма такива халфове като тия двамата .
Изобщо не ме вълнува резултата от тия контроли, но отбора определено не предлага нищо особенно и явно доста сме занижили критерия щом ви харесва как играем .
аз пък не съм съгласен с твойто мнение!За мене Галчев е доста деен и определено има прогрес в него!още повече ти какво искаш да играем като Барселона ли?Има доста нов ииграчи , трявба им време да се сработат, другите пък са накаазани...мислите малко... то това не е хоп и почваш да играеш като Барса!
Така ще направя разбор на целият отбор хубавото е,че нямаше много смени само 2 и видяхме добре отделните единици.Райс Мболи днес като цяло нямаше много работа,но за сметка на това получи два гола за които нямаше вина,но като цяло в предишните контроли сe запомни с някои неуверени намеси.Хадад и в контролата със Свиленград и днес се видя,че определено човекът който може да ни реши проблемите в отбрана причините са,че е доста тромав и в някой ситуация подхожда доста несериозно,същото се отнася и за Тико.За разлика от предишните контроли днес Дечев ми направи добро впечатление с някой пробиви през първата-част,Бандата се върна от контузия и е разбираемо още да неможе да влезе във форма.Петър Стоянов е на приливи и отливи почти всеки мач е така докато при Боби Галчев виждам доста голям просперитет от мача с Динамо подава необичайни за него добри подавания по-въздух бори се както винаги и играта му спори поне според мен,Грънчов просперира и според мен трябва да му се даде шанс за изява още пъвият кръг трябва да е титуляр.Анеси като цяло не игра на обичайната си позиция крило а игра на моменти като опорен-халф незайно защо?Определено немога да кажа,че ми е харесал!Колкото и да му се радвате на Присо не видяхме нищо впечатляващо от него и по-мое мнение Грегъри Нелсън ще ни липсва много.Костов направи добри отигравания,но в повечето време се губеше,Мораес и Платини са най-добрите ни играчи заедно с Галчев според мен и на тях трябва да разчитаме главно през сезона който може би ще бъде отложен с една седмица предполагам.През първото полувреме нещата се получаваха добре,но през второто полувреме имаше 1-2 горе-доло добри положения в останалото време топката се подаваше около 5-6 пъти и се губеше неимоверно.Не очаквайте чудеса момчета това са възможностите ни за съжаление!
равностоен мач
ама с Динамо повече ми харесаха, дано се оправят нещата в центъра, където задължително си трябва играч. хадад и тико не са с нищо повече от наличните, ако ги вземе ще просто ей така, да има нещо.

“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”
Не знам защо се впрягате, като все пак може да видим точките на румънските отбори последните години. Май общо нашите не могат да съберат колкото 1 техен. За Бате е същото. В контролите се гледа играта. Не знам каква е била, но в официалните мачове всичко ще се види. Догодина се надявам на поне 2 отбора в групите на Лига Европа
. За Шампионска лига няма и да коментирам
"Изключително спорна дузпа за ЦСКА, след като Сурду пада театрално в пеналта, между Хадад и Бандаловски "
Е как ЗА ЦСКА
Яко подпиране е това

"Изключително спорна дузпа за ЦСКА, след като Сурду пада театрално в пеналта, между Хадад и Бандаловски "

- Синьо сърце
- Контакти:
trex написа:Не знам защо се впрягате, като все пак може да видим точките на румънските отбори последните години. Май общо нашите не могат да съберат колкото 1 техен. За Бате е същото. В контролите се гледа играта. Не знам каква е била, но в официалните мачове всичко ще се види. Догодина се надявам на поне 2 отбора в групите на Лига Европа. За Шампионска лига няма и да коментирам
Да, а преди време, когато Левски, ЦСКА и Литекс бяха в ЛЕ бяхме пред тях...Нашите биха Динамо, а накрая със загубата в Холандия( случайна или не ) направо си ги преебаха да не ходят напред и да не събират повече точки.Няколко години по-късно разликата е катастрофална-хората вървят напред, ний тъпчем и се уриваме назад...

Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
-
Добре че ЦСКА не играе в румънското първенство че направо изпадат. Левски пък ги бие кой ли не,а Литекс са направо музика.
- Udoji90
- Контакти:
Синьо сърце написа:Да, а преди време, когато Левски, ЦСКА и Литекс бяха в ЛЕ бяхме пред тях...Нашите биха Динамо, а накрая със загубата в Холандия( случайна или не ) направо си ги преебаха да не ходят напред и да не събират повече точки.Няколко години по-късно разликата е катастрофална-хората вървят напред, ний тъпчем и се уриваме назад...
[offtopic]Абе, вярно, че тогава Левски биха и елиминираха Динамо още в групата, ама пък Рапид и Стяуа се срещнаха помежду си на 1/4-финал, а Стяуа съответно играха и полуфинал после... Така че малко трудно е да кажем, че сме били пред тях - вярно, че Левски също стигна на 1/4-финал тогава, ама пак румънските отбори се справиха по-добре от нашите.[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Според мен хубавите неща са повече от преди.Особено това че играят все по-бързо.Хареса ми Грънчов от ляво .Най-после Стоянов игра на позицията си след толкова време и ако не бяха двамата с Грънчов ,Тико доста щеше да се озори ,защото наистина е тромав.За пореден път не съм доволен от егоизма на латинотата --тия двамата само играят помежду си и по този начин не можаха да се включат пълноценно Присо и Анисе.Добри поне че те са екипни играчи и се раздаваха по терена.Другата приятелска двойка Галчев-Бандата пък забиваше непрекъснато играта отдясно ,въпреки момчетата на изгодни позиции в ляво ,както и въпреки че Бандата днес беше далеч от обичайната си форма .Но определен манталитет трудно се променя.Новите момчета и особено Хадад показаха ,че който си е научен ,не му трябва много време за аклиматизация.Тико наистина за пръв път играе с нашите ,докато Хадад е тренирал с тях и все пак повече познама играта им, така че ще ги видим и в следващия мач ,но определено са си по-добри от нашите.
Да не забравяме , че Тико от доста време не е играл въобще не е само до първия мач.Опитваше се да играе на сигурно за това бързаше да се оттърве от топката поне подаваше напред а не на Раис.Трябва да се гледа още само , че не знам кога, говори се за някакъв мач в Либия дано да го пробват и там.