ЛЕВСКИ - БАТЕ Борисов|11.02.2012г, 17.00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕВСКИ - БАТЕ Борисов|11.02.2012г, 17.00
Матея Кежман го нямаше дори в резервите, някой знае ли дали са го освободили от БАТЕ или пък е с контузия?

- delqnski47
- Контакти:
blue avalanche написа:Като цяло съм доволен от играта.
След излизането на Калво и Дарко,играта се поразстрои,но в края натиснахме!Физически не отстъпвахме на БАТЕ.
Гаджев-пълна мърда!
Добро включване на Вутов!
Не мога да не отбележа солидната игра на Иво!
blue avalanche написа:Независимо от гола,смятам,че бяхме по-добрия отбор на терена.Като сметнем,че бяхме с човек по-малко(Младенов "остана в съблекалнята").Спокойно можехме да водим!Цветков изпусна 3 ЧИСТИ гола!
Жалко за Пинто.Дано да не е сериозно!Тези урунгели се ритат като за световно!
Ако Йовов и Гаджев смятат да "разхождат фанелките" цял полусезон,по-добре отсега да се разкарат!!!
blue avalanche написа:Това го разбрахме.Не разбрахме само защо на "табелата" пише 2-1 за Динамо(БАТЕ??)...
Последна промяна от delqnski47 на 11 фев 2012 19:24, променено общо 3 пъти.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- Синьо сърце
- Контакти:
stoyankd написа:BLUE CHAMPIONS написа:Този мач е показателен за ръководството- още 2 седмици в които е задължително намирането на централен нападател. Без никакви условности!!! Да си опичат много внимателно акъла, до 10-ина дена искам нападател на Г.Аспарухов![]()
Прав си, но ни трябва и още един централен защитник, а Грийн да отиде в халфовата линия. Само още двама, но добри футболисти и отборът ще е добре окомплектован.
Мен повече ме притеснява невкарването.Грийн си отива в средата, Иво имаше и днес добри прояви-той или Данчо ще играят с Диамантен и отзад нещата ще улегнат.Обаче един Диара днеска поне три пъти щеше да им разпори вратата...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
PFC Litex написа:Матея Кежман го нямаше дори в резервите, някой знае ли дали са го освободили от БАТЕ или пък е с контузия?
Мисля, че го освободиха, даже пишеше, че чорбарите искали да го взимат
Само Левски!
Стига сте се дърпали бе.Лошата новина идва,че Пинто получи тежка контузия и може да не играе в първите няколко кръга.А като знам,че там трябва да застане недоразумението Старокин и ми се реве.Върнах ме се в началото.А вие се джанката за някаква си контрола с Батко ти Борисов.Голяма работа паднали ли сме или сме били.Дано новините не са лоши.Тъкмо почна да функционира едното крило и айдееее.Не ми се мисли.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
По Дарик казаха, че е прекратил кариерата си (за Кежман става въпрос).
- Red Warrior
- Контакти:
Спасибо БАТ3 
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Синьо сърце
- Контакти:
sslevski написа:Стига сте се дърпали бе.Лошата новина идва,че Пинто получи тежка контузия и може да не играе в първите няколко кръга.А като знам,че там трябва да застане недоразумението Старокин и ми се реве.Върнах ме се в началото.А вие се джанката за някаква си контрола с Батко ти Борисов.Голяма работа паднали ли сме или сме били.Дано новините не са лоши.Тъкмо почна да функционира едното крило и айдееее.Не ми се мисли.
Аз разбрах за обърнат глезен, не е толкова страшно!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Синьо сърце написа:Мда, играем нелошо, а резултат няма...Това невкарване ще ни изяде главите. Не може от 6-7 положения да вкараш едно...
Гледах последните 15м. доста ги по натиснахте почти не минаваха центъра.Как са ви вкарали два гола чудна работа? Иначе същата история като при Гонзо ,въртят се пред вратата няма кой да я ритне.Няма да стане само с Цветков трудничко ще му е да изкара сам цялата пролет.