Манчестър Юнайтед - Ливърпул, 11.02.2012, 14:45 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

haha

Re: Манчестър Юнайтед - Ливърпул, 11.02.2012, 14:45 ч.

Мнениеот haha » 11 фев 2012 17:43

Суарес не поздравил Евра и го изкараха нещастник и палячо,а какъв е Фърдинанд,който не поздрави Суарес :roll:
За мача,Юнайтед заслужено ни биха,отново бяхме много безидейни.А Стюарт Даунинг е най-слабият офанзивен играч,който аз съм гледал в Пуул.
Последна промяна от haha на 11 фев 2012 17:53, променено общо 1 път.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 11 фев 2012 17:47

Не съм изненадан нито от боя на почивката, нито от това, че Дауд отново се прояви в полза на любимия си отбор. Как пък не сложиха за този мач Мартин Аткинсън?
Правилно Суарес не стисна ръката на Евра, защото не е доказано, че е виновен. Това, че разни набори от ФА си мислят, че те са вся и всьо, не означава, че имат представа от играта. Така или иначе в един момент ще им дойде биологичния край, защото това е неизбежно и тогава съвсем няма да има никой, който да подпира "Съдийчестър".

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 11 фев 2012 17:49

Тоя Далглиш явно има фетиш към играчи които не умеят нищо с топката . Щом държи играч като Макси който е същински Меси сравнение с Хендерсен(ХенДървенсен),Спиринг и Даунинг(Дървенинк). :)

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 11 фев 2012 17:51

Манчестър Юнайтед - Ливърпул, 11.02.2012, 14:45 ч.
от realist на 08 Фев 2012 15:50

Колкото и да не ми се иска, мисля, че това е най-сигурната единица в кръга. Гледам коефициентите за "1" са около 1,90, което си е чист подарък и мисля да се възползвам с една стотичка. Ако пък не паднем, това ще са най-приятно загубените 100 лева в живота ми Нещо ми подсказва, че Далглиш ще заложи на "фамозното" трио Даунинг-Керъл-Хендерсън, с което мача ще приключи преди да е започнал. Ако все пак виждам някаква надежда, тя е в едно друго трио Джерард-Суарез-Каут, при положение, че изобщо се засекат заедно на терена. Прогноза с "фамозното" трио 4:1. Без тях 2:1. Ако остави тримата неудачници на пейката, може и равен да хванем.

За съжаление отново се оказах прав. Някои отоново ме заклеймиха преди мача, че не съм бил фен. Може би защото не предвидих как ще размажем Юнайтед. Други пък ме критикуват как можело да залагам срещу любимия си отбор. Ми може, след като само мъка ми носят тоя сезон, поне да се обезщетя с някой лев в мач, който никога не можеше да спечелим. Хендерсън, Даунинг, Керъл, Кени Далглиш - с тези хора нямаме бъдеще. Не в този сезон, а по принцип. Излизаме всеки мач с поне двама по-малко, треньора ни бърка мач след мач, откъде да видя светлина в тунела? Може би от идващия влак? Не очаквайте с Арсенал и Челси да стоим по-добре. Отбора ни е отвратителен и отблъскващ. И виновника за това е само един - Кени Далглиш. ОСТАВКА!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 фев 2012 18:00

PeterForsberg написа:Ами заслужено си паднахме.Далглиш от своя страна трябва да преосмисли доверието си в някои играчи.
Даунинг днес бе много,много слаб.Тотално уплашен и притеснен,а играеше срещу Рафаел,който определено не е световна класа.Хендо също се притесни и не показа на какво е способен,но той поне има пред себе си поне 10 години футбол на най-високо ниво.Джерард бе посредствен-никакви усилия в защитен план,а сбърка двуцифрено число елементарни топки/още първата минута в мача показа на къде вървим,Фърдинанд и Евра се сблъскаха,а Стиви с двама 100% свободни съотборници сбърка елементарен пас/.
Джей не е лош играч,но в този форум ми писна да пиша,че не е човекът,който да замести Лукас.Липсата на дефанзивен халф си пролича ясно-по едно време двамата дядовци си подаваха топката в средата на терена,а Стиви и Хендо само ги гледаха,без да направят и усилие за преса,да не говорим,че ако Лукас бе в състава,втория гол никога нямаше да падне.
Простата истина е,че загубихме средата на терена.Каръл според мен трябва да започва постоянно като титуляр.Комплименти за Кайт и Джонсън,чиято зона работеше,за разлика от лявата ни зона,където Даунинг бе трагичен,а Валенсия си разцъкваше с лекота покрай Енрике.
Комплименти за Суарез.
Проблемът не е в нападателите ни,проблемът е,че халфовете ни не създават достатъчно на брой положения за гол.

Далглиш трябва да преосмисли СЕБСЕ СИ!Ама сериозно да се преосмисли!
Не знам каква класа е Рафаел,ама срещу Даунинг е все едно Кафу срещу Четин Садула! :mrgreen:
Спиъринг,че не може да замести Лейва-не може!Въпросът е какво,ИЗОБЩО,може?
От толкова хвалене на Лукас Лейва,започвам да си мисля,че,всъщност,той е направо Карлос Дунга! :mrgreen:
Айде по-скромно!Лукас,та Лукас...

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 11 фев 2012 18:03

Аз като неутрален фен мога да кажа, че според мен Кени не става за треньор. Ливърпул почти през целия сезон играе като абсолютен средняк, никаква идея с изключение на 2-3 мача)..пълна трагедия. При Бенитес отборът си мачкаше съпернциите на Анфийлд с 2-3 гола, сега какви мъки има не е ситина...Е, сега няма и помен от това, мъка след мъка.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 11 фев 2012 18:28

Безобразно играхме, честито на спечелилите от "Еврофутбол".

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 11 фев 2012 18:29

При Бенитес може и да биехме доста често съперниците си на Анфийлд с по 2-3 гола разлика, но за разлика от този сезон тогава съперниците си ни вземаха точки ВСЯКО, абсолютно ВСЯКО гостуване. Нямаше мач навън, който да не загубим или да не загубим 2 точки. Победа навън правехме веднъж на 10 мача. При всеки треньор до сега е имало и слаби, и силни страни. Но с некадърници за по средно 20 млн., които не знаят какво правят на терена, няма да победим скоро на Олд Трафорд. ;)
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 11 фев 2012 18:38

Karsa Orlong, повярвай, никак не се радвам на тази "печалба". С 85 лева няма да забогатея, нали се сещаш. По принцип рядко залагам вече, но този висок коефициент си беше истински подарък за толкова ясен мач.
Гледам Съндърланд-Арсенал и се чудя къде изобщо сме тръгнали. Очаквам и двата отбора да ни скрият топката и не вярвам да вземем повече от 1 точка от тези два мача. Вместо към 4 място май се доближаваме до 8-то. Пак кажете, че всичко е наред и Кени ще оправи нещата. Или може би трябва да се радваме, че все пак не сме в борбата за оцеляване?

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 11 фев 2012 18:39

RedMagic написа:При Бенитес може и да биехме доста често съперниците си на Анфийлд с по 2-3 гола разлика, но за разлика от този сезон тогава съперниците си ни вземаха точки ВСЯКО, абсолютно ВСЯКО гостуване. Нямаше мач навън, който да не загубим или да не загубим 2 точки. Победа навън правехме веднъж на 10 мача. При всеки треньор до сега е имало и слаби, и силни страни. Но с некадърници за по средно 20 млн., които не знаят какво правят на терена, няма да победим скоро на Олд Трафорд. ;)

Не че нещо, ама точно там победихме предната седмица, с точно същите играчи(даже без Суарез) въпреки, че мача беше за ФА къп :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Ливърпул”