Нужен ли е на Левски нов централен нападател на всяка цена?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Sleepwalker
- Контакти:
Re: Нужен ли е на Левски нов централен нападател на всяка цена?
Единствената грешка на Костов от как е в Левски е, че махна с лека ръка Арш, който според мен беше много добър играч, но с бавна аклиматизация. Почти съм сигурен, че ако му беше дадено още малко време, щеше да е като Калво сега - сработен с останалите и добре играещ. Затова и сега на всяка цена трябва да се вземе качествен играч на този пост - имаме един Иван Цветков, който е на приливи и отливи. Несериозно е да се смята, че негова смяна може да е някой ученик от школата, не и в момент, когато целта е една - титла! Арш щеше да е идеалната смяна в 60-та минута, ако нещата в мача не вървят по план, но го шитнахме с лека ръка...Жалко!

bistan75 написа:Левски има крещяща нужда не от един,а от двама централни нападатели,още един централен бранител и опорен халф.
Много точно казано, ако разбира се шефовете мислят в переспектива.
Blue_Lion написа:ДА, но НЕ на всяка цена !
А ако не дай си боже Цветков се контузи, кой ще играе нападател? Калво или Рамос ли? Това са флангови играч и те го казаха ясно. Не си спомням през есента гол след корнер, а сега.........
Определено трябва нов нападател. Не знам дали ви прави впечатление, но в контролите повече от 1 гол не вкарахме ( онова 9:0 изобщо не го броя). Просто нямаме голаджия. Иван Цветков е супер играч с добра техника, но както беше казано по-горе, не е достатъчно бърз. Надявам се най-накрая да върнат Грийн в центъра..
- batmanlevski
- Контакти:
задълже трябва нов център нападател ,ако не от чужбина и в България има едно момче което ще ни свърши работа - Наско Курдов !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
- blue magic
- Контакти:
Да питаш дали на ЛЕВСКИ му е нужен централен нападател е все едно да питаш рибата дали й трябва вода!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
Не един а двама качствени нападатели,ни трябват много добре се знае че силата на Цветков е зад нападателя.Според мен трябва да се обърне внимание на Коен,а не да го испуснем като Иса има хляб в това момче трябва да му се дава шанс.Навремето Табаков беше на същото положение и не му дадоха шанс,и според мен го погубиха наще специалисти,после го изгониха и сега играе в Свиленград макар че не съм сигурен дали се излекува от тежката контузия.
Трябва ни качествен нападател макар и само да се учат наще юноши от него,но ни трябва.
Трябва ни качествен нападател макар и само да се учат наще юноши от него,но ни трябва.
Да на Левски му трябва нападател дали ще е класическа деветка или раздвижен нападател няма значение , но ни трябва човек , който да бележи голове.
Въпреки това мисля , че по-големия проблем беше в защита и ако трябва да се избира между защитник и нападател при липсата на пари за двама играчи мисля , че защитник е правилния избор.
Въпреки това мисля , че по-големия проблем беше в защита и ако трябва да се избира между защитник и нападател при липсата на пари за двама играчи мисля , че защитник е правилния избор.
"Чисто народният човек се бори, докато може…, ако не сполучи…, трябва да умре в народната си работа."
-
- Контакти:
Категорично е нужен нов нападател!
ako съдим по-контролите до -момента вкл. и тази с Бате резултатността е изключително слаба.
Нека Костов каже дали иска или не иска,но според мен е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН.
Нека Костов каже дали иска или не иска,но според мен е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН.
LEVSKI_FOREVER