Г-н Русев,
Моите уважения към Вас, като журналист и гражданин на смахнатата ни Родина. Но има някои неща от Вашите изяви в ефир, които ме смущават. Кои са те?
1. Според европейските норми, спортните коментатори на дадена футболна среща трябва да са безпристрастни към отборите, които коментират, докато при Вас, за всеки мач от така нареченото ни футболно първенство, Вие изпращате човек от екипа си , който симпатизира на даден отбор, включително и Вие, като фен на Левски. Къде ли отидоха " БОЦМАНА" и НЕДЕЛЧО ХРИСТОВ, от които надявам се, сте се учили.
Смятам, че по този начин, Вие не отразявате истинското развитие на даден мач.
2. В емоционалната си болка към българския спорт, Вие се опитвате да прокарвате и политически влияния към слушателите си, които според мен, са продиктувани от Вашия работодател или рекламодател. Когато, така с болка споделяте мъките Ви за българския спорт, което определено подкрепям, смятам, че по-убедително би било да разкривате какви далавери се правят в българския спорт, кой и защо закри държавните спортни училища и субсидията за тях.
Дали е по-важно да се изпратят 5000 пенсионери на почивка безплатно, или да се определи тази сума, за организирането на масови спортни прояви за младите, с което бихме ги отклонили от алкохола и дрогата. И без това, тези пари са наши, на данъкоплатците.
С Уважение
За коментарите Ви по Дарик Радио
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Levski4Ever
- Контакти:
Re: За коментарите Ви по Дарик Радио
Да, моите уважения към Томислав Русев!!! С огромни благодарности за неговите коментари. Единствените истински, откровени, смели и нужни ни коментари! Аман от безличните и нищо-не-казващи журналисти. Г-н Русев, Гонг, продължавайте в същия дух - имаме нужда от вас!
rocky написа:Да, моите уважения към Томислав Русев!!! С огромни благодарности за неговите коментари. Единствените истински, откровени, смели и нужни ни коментари! Аман от безличните и нищо-не-казващи журналисти. Г-н Русев, Гонг, продължавайте в същия дух - имаме нужда от вас!
Абсолютно !!!
Аз съм ЦСКА-р но безкрайно уважавам екипа на Гонг и в частнос Томислав Русев...той заедно с Сашо Диков са единствените журналисти дето им пука за БГ спорта... ГОУ АХЕАД ГОНГ

Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
vampier написа:Г-н Русев,
Моите уважения към Вас, като журналист и гражданин на смахнатата ни Родина. Но има някои неща от Вашите изяви в ефир, които ме смущават. Кои са те?
1. Според европейските норми, спортните коментатори на дадена футболна среща трябва да са безпристрастни към отборите, които коментират, докато при Вас, за всеки мач от така нареченото ни футболно първенство, Вие изпращате човек от екипа си , който симпатизира на даден отбор, включително и Вие, като фен на Левски. Къде ли отидоха " БОЦМАНА" и НЕДЕЛЧО ХРИСТОВ, от които надявам се, сте се учили.
Смятам, че по този начин, Вие не отразявате истинското развитие на даден мач.
2. В емоционалната си болка към българския спорт, Вие се опитвате да прокарвате и политически влияния към слушателите си, които според мен, са продиктувани от Вашия работодател или рекламодател. Когато, така с болка споделяте мъките Ви за българския спорт, което определено подкрепям, смятам, че по-убедително би било да разкривате какви далавери се правят в българския спорт, кой и защо закри държавните спортни училища и субсидията за тях.
Дали е по-важно да се изпратят 5000 пенсионери на почивка безплатно, или да се определи тази сума, за организирането на масови спортни прояви за младите, с което бихме ги отклонили от алкохола и дрогата. И без това, тези пари са наши, на данъкоплатците.
С Уважение
С точка 2 съм напълно съгласен с тебе.По този въпрос може да се работи още доста,като това не се отнася само за Томето и екипа на Гонг,а за всички предствители на медийте в страната.
По точка 1 обаче смея да кажа,че не съм съгласен!Томето никога не е криел пристрастията си,но за сметка на това никога не се е заяждал ядно и без провокация с червения отбор.Коментарите му са били винаги с необходимия респект към ЦСКА.Нещо,което липсва примерно при Ники,който е великолепен журналист.Винаги когато чета негов коментар има макар и малко закачане.Дори в откритите разговори на живо между двамата съм го забелязал.Да не говорим ,че Томето е обективен и в негативните случаи.Не вярвам Ники да каже "...ще изчакаме педалите да се върнат и тогава да им я пуснем..."(Томислав за левскарите след отпадането от Бате по повод парчето ПЛЯС ПЛЯС ПЕДАЛИТЕ).Това е мое мнение,разбира се,като не ангажирам никого с него.
Дела трябват,а не думи!
Според мен колкото повече такива хора има,толкова по-добре.Слушал съм един коментар именно на Томислав Русев,когато закриваха радио "Гонг".Тогава той спомена всеки един член на екипа на радиото и как го е избрал.За Ники казва:"Срещнах го на един стадион в Румъния на мач на ЦСКА (за съжаление не помня с кой отбор) и тогава той псуваше всичко синьо,което някога се е раждало
и си казах:това е човека". Според мен екипа на Гонг заслужава само адмирации и да продължава да отразява спортните събития по същия завладяващ начин.

Благодаря на Томислав Русев за всички спортни коментари , които съм слушал от него по Дарик.За мен един от най-добрите български спортни журналисти. Радвам се ,че в тая страна все още има журналисти като него. А за казаното за политиците ни от него - коментарите са слабо казано "меки" за това ,което тези хора заслужават. Ще се радвам да го слушам още много години по Дарик. Аз съм от ЦСКА , но за мен това , че Томето е от Левски няма значение просто той и екипа му са най-добрите.
-
- Контакти:
Много правилно и поздравявам целия екип на гонг за това което и както правят.Да сте чули някой друг журналист от така наречените национални медии да говорят така.Всички освен 2-3 се навеждат както е удобно на управляващите.ИСТИНАТА ТРЯБВА ДА СЕ КАЗВА,ТАКАВА КАКВАТО Е.А ние всички БЪЛГАРИ трябва да се сабудим,иначе тежко ни.
само така продължавай Томе,живи и здрави ти и целия ти екип
-
- Контакти:
valio lsfc написа:Много правилно и поздравявам целия екип на гонг за това което и както правят.Да сте чули някой друг журналист от така наречените национални медии да говорят така.Всички освен 2-3 се навеждат както е удобно на управляващите.ИСТИНАТА ТРЯБВА ДА СЕ КАЗВА,ТАКАВА КАКВАТО Е.А ние всички БЪЛГАРИ трябва да се сабудим,иначе тежко ни.
Е, съгласи се, че националните медии не могат да си позволят от морална гледна точка да говорят в ефир за "педали", "шибаняци" и т.н. Гонг го удря малко през просото, но точно това е хубаво.
А и аз съм съгласен мач на ЦСКА да се коментира от ЦСКА-р, на ФКЛС - от левскар и т.н. Дори да се изкривява малко реално показаното на терена е по-добре. Моите уважения към, примерно, Добри Атанасов, но няма да ми е интересно да слушам негов коментар на ЦСКА - Локо (Сф). И особено за "култовата 69-та минута"

Върни се в “Футбол - България”