Утре в 10:00 на Колежа !!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Утре в 10:00 на Колежа !!!
Хора,много е важно да бъдем утре на тренировката,тя сутринта от 10.00 часа.Нека който има възмойност да бъде там,няма да има бойкоти,няма да има размирици
,просто нека покажем,че ни пука за клуба и ще бъде така както ние искаме.

Последна промяна от plan-2012 на 05 авг 2009 16:19, променено общо 1 път.
Re: Утре в 10:00 на Колежа !!!
С каква цел?
мисля достатъчно ясен бе призвът.утре мощно на стадиона.това събиране е може би наи-важното от всичките ни протести.да покажем,че ни пука!
бъдете там ако обичате БОТЕВ ПЛОВДИВ 

Защото от стоене по къщите селския ни разиграва 10 години 

1912 написа:мисля достатъчно ясен бе призвът.утре мощно на стадиона.това събиране е може би наи-важното от всичките ни протести.да покажем,че ни пука!
Нека който има възмойност да бъде там,няма да има бойкоти,няма да има размирици
На кого какво ще показваме пак?На Лильо ли,на Пепо ли,на детската им градинка ли или на италианския треньор?Чудите се вече какво да измислите,ако вие сте във ваканция и скучаете по-добре идете на плаж
- Fallen_Angel
- Контакти:
hetfield написа:1912 написа:мисля достатъчно ясен бе призвът.утре мощно на стадиона.това събиране е може би наи-важното от всичките ни протести.да покажем,че ни пука!
Нека който има възмойност да бъде там,няма да има бойкоти,няма да има размирици
На кого какво ще показваме пак?На Лильо ли,на Пепо ли,на детската им градинка ли или на италианския треньор?Чудите се вече какво да измислите,ако вие сте във ваканция и скучаете по-добре идете на плаж
Аз също имам инфо от два източника, че утре е важно да се отиде... Който може - нека дойде, ако се замислите - какво ли пък ще загубим, ако отидем? Но със сигурност по форумите не печелим нищо...
Петър Пенчев и Иван Кочев също напуснаха Ботев - окончателно и фатално. Двамата си събраха багажа от игрището край Бирената. "Ние бяхме дотук. Свършихме си работата", каза Пенчев. Двамата треньори минаха през съблекалнята и се сбогуваха с футболистите.
Пенчев и Кочев ще продължат да работят в ДЮШ на "канарчетата", но няма да се занимават с представителния тим. Двамата са котегоррични, че са изпълнили договорката си с боса Христолов да водят селекцията до старта на първенството.
Пенчев и Кочев спасиха Ботев от изпадане в отминалия шампионат. Дваматаа устискаха на всички удари на съдбата, тоталното безпаричие и натиска на агитката да изоставят Христолов по-рано.
Междувременно Митю Христолов изпращя тотално от жегите и проблемите. Честният и почтеният заяви пред столична медия, че другата седмица води в Пловдив италианци, които купуват отбора.
ДАЛИ ЩЕ ИМА ТРЕНИРОВКА?!
Пенчев и Кочев ще продължат да работят в ДЮШ на "канарчетата", но няма да се занимават с представителния тим. Двамата са котегоррични, че са изпълнили договорката си с боса Христолов да водят селекцията до старта на първенството.
Пенчев и Кочев спасиха Ботев от изпадане в отминалия шампионат. Дваматаа устискаха на всички удари на съдбата, тоталното безпаричие и натиска на агитката да изоставят Христолов по-рано.
Междувременно Митю Христолов изпращя тотално от жегите и проблемите. Честният и почтеният заяви пред столична медия, че другата седмица води в Пловдив италианци, които купуват отбора.
ДАЛИ ЩЕ ИМА ТРЕНИРОВКА?!

- to6kata1912