mario написа:Искам да ви кажа, че в лицето на Ники Дюлгеров, ЦСКА ще има много добър опорен халф. Печели всички единоборства, обира всички високи топки пред наказателното поле ,много борбен, здрав физически футболист. Има 25 мача за младежкия национален отбор.Избиран е за най-добър футболист на Минъор и най-добър футболист на Лудогорец за сезон 2010- 2011г.(национала Мишо Александров,Шоко и др.остават след него). Млад, на 23г.и перспективен, има силен и точен шут отдалеч, ЦСКА трябва да го задържи.
Нещо не мога да схвана. Избран за футболист на Лудогорец за 2010-2011 и след това пуснат да си ходи ей така от отбора, да не кажа изгонен, да не прозвучи грубо. Нещо не ми се вързва. Иначе имам някакви спомени, че съм го гледал в Славия ли къде беше и май горе долу играеше нещо.
Колкото до французина, ако няма някакви проблеми с характера му, в което доста се съмнявам предвид визитката му, то аз си мисля, че може да ни свърши работа. Все пак играе на два поста. Възможно е и да има надборване между франсето и Хадад и да се избере само един от двамата. Но за мене по-скоро ни трябва вътрешен халф, отколкото централен защитник. Трябва ни също и ляв бек, макар че аз по принцип мисля, че Пепито ще се справи докато се върне Трифонов на позицията. Стоянов не е лош играч според мен, както казах и един друг път