Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна на Черноморец
Момчета. За мача няма как да дойда. В изключително деликатно откъм време положение съм. Работата ми е такава, че ако един месец си бъркам в ноздрата другия месец може да ми излезе всичко през де що отверстия имам. Много ми се идваше на мача. Ако обаче за довечера нещо решите или се уговорите - ще гледам да дойда.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:Момчета. За мача няма как да дойда. В изключително деликатно откъм време положение съм. Работата ми е такава, че ако един месец си бъркам в ноздрата другия месец може да ми излезе всичко през де що отверстия имам. Много ми се идваше на мача. Ако обаче за довечера нещо решите или се уговорите - ще гледам да дойда.
Нейчо, бе ти жив ли си бе? Забравихме те, спря да пишеш, спря да се обаждаш, ша плача!

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Bourgas написа:ntodorov написа:Момчета. За мача няма как да дойда. В изключително деликатно откъм време положение съм. Работата ми е такава, че ако един месец си бъркам в ноздрата другия месец може да ми излезе всичко през де що отверстия имам. Много ми се идваше на мача. Ако обаче за довечера нещо решите или се уговорите - ще гледам да дойда.
Нейчо, бе ти жив ли си бе? Забравихме те, спря да пишеш, спря да се обаждаш, ша плача!
Много бързо ме забрави бе Тоше.

[offtopic]Рядко пиша напоследък, защото не ми остава грам вдъхновение. Клиентите ми сега са, като вампири. Изсмукват ми енергията, либидото, мерака за живот и кефа от вечерния аперитив.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
Някой случайно да има радиоприемник "Звездочка"?
http://boyan.izkustvo.net/wp-content/up ... dochka.jpg

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
- Искам си Акаунта
Някой днес да е чел "24 часа" ... защото там прочетох , че Правната комисия към БФС е подкрепила становището на СТК по случая Анисе . Сега потърсих из нета ... ама нийде такава новина . Само видях , че Градев съвсем се е развихрил и вече обявява Правилникът за статута и трансферите на футболистите на БФС за незаконосъобразен . 

Искам си Акаунта написа:Някой днес да е чел "24 часа" ... защото там прочетох , че Правната комисия към БФС е подкрепила становището на СТК по случая Анисе . Сега потърсих из нета ... ама нийде такава новина . Само видях , че Градев съвсем се е развихрил и вече обявява Правилникът за статута и трансферите на футболистите на БФС за незаконосъобразен .
Да ти кажа честно очаквам БФС да се подкрепят до последно!!!Щото иначе ще стане лошо!!А Градев няма смисъл да го коментираме!!

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Аз съм за, макар че жената ми е поставила ултиматум да си намеря работаЩе гледам да измисля нещо и да дойда вечерта, иначе за мача съм на 99% сигурен.
Владо,сериозен ултиматум е бил!Щом чак те банна от форума!!

калпазанин написа::roll: Здравейте, приятно ми е да се запознаем, аз съм новия ви съученик - Владо (досега не сме се виждали и чували, но може да ме бъркате с някой,имам си двойник)
Добре дошъл!!Знаеш как е-весело!!
[center]
[/center]

-
- Контакти:
Искам си Акаунта написа:Някой днес да е чел "24 часа" ... защото там прочетох , че Правната комисия към БФС е подкрепила становището на СТК по случая Анисе . Сега потърсих из нета ... ама нийде такава новина . Само видях , че Градев съвсем се е развихрил и вече обявява Правилникът за статута и трансферите на футболистите на БФС за незаконосъобразен .
Аз днес четох 7дни спорт. В него имаше 2 статии за Анисе. Първата, че в общи линии е пълно разочарование до момента. Има пълна статистика на участието му в последния мач. Единственото утешение за него е, че Присо е още по-зле.
Втората е интервю с новия футболист, който е на проби в Славия. Оказва се бил приятел на Анеси и дошъл по негова препоръка в България, а мениджър му е мадам Ба. Въпросът на журналиста към него бе: Знаеш ли, че Анеси отиде в ЦСКА, но има договор с Черноморец и БФС отсъди, че договорът му е изряден и че той е футболист на Черноморец, а той в момента тренира с ЦСКА.
Отговорът беше, че не знае за това, но според него е много лошо. Но отговорът няма значение, по-важен е въпросът на журналиста. Явно е, че въпреки масовата кампания на ЦСКА, хората, занимаващи се с футбол разбират, че каузата им е загубена.
Последна промяна от k.dimitrov на 11 фев 2012 10:11, променено общо 1 път.
k.dimitrov написа:Искам си Акаунта написа:Някой днес да е чел "24 часа" ... защото там прочетох , че Правната комисия към БФС е подкрепила становището на СТК по случая Анисе . Сега потърсих из нета ... ама нийде такава новина . Само видях , че Градев съвсем се е развихрил и вече обявява Правилникът за статута и трансферите на футболистите на БФС за незаконосъобразен .
Аз днес четох 7дни спорт. В него имаше 2 статии за Анисе. Първата, че в общи линии е пълно разочарование до момента. Има пълни статистика на участието му в последния мач. Единственото утешение за него е, че Присо е още по-зле.
Втората е интервю с новия футболист, който е на проби в Славия. Оказва се бил приятел на Анеси и дошъл по негова препоръка в ългария, а мениджър му е мадам Ба. Въпросът на журналиста към него бе: Знаеш ли, че Анеси отиде в ЦСКА, но има договор с Черноморец и БФС отсъди, че договорът му е изряден и че той е футболист на Черноморец, а той в момента тренира с ЦСКА.
Отговорът беше, че не знае за това, но според него е много лошо. Но отговорът няма значение, по-важен е въпросът на журналиста. Явно е, че въпреки масовата кампания на ЦСКА, хората, занимаващи се с футбол разбират, че каузата им е загубена.
Ники, вече не ми и пука, затихна работата, явно ще го уреждаме за червените! Но! Има отбори, където футболист си пасва като "дялън камък" ( на теб ли да ти обяснявам точно?!), примери колкото искаш! Шевченко в "Челси", ако щеш Стоичков в "Парма", в някои отбори не може да играе! Той май и Платини тука игра по-добре?! Не знам какво мислите? То е ясно, че в "Черноморец" няма да се върне, ама поне да си платят! Пичове, за мача не ме търсете, че още не съм си легнал!!! )))))
http://www.sportline.bg/news/86671/anis ... otchajvast
Срещу Динамо новите показаха, че ако са перли, то са перли на трансферната глупост
Селекцията на ЦСКА е пълен провал и това се видя за пореден път в последната контрола с Динамо Букурещ. Двете нови "перли" на "червените" Абел Анисе и Нджонго Присо отново записаха пълни 90 минути на терена, но пак не показаха нищо, с което да се отличат. Началото на пролетния полусезон чука на вратата, а двамата продължават да играят посредствено и с нищо не оправдават трансферите си на "Армията", след големия шум, който се вдигна при идването им.
Срещу румънците Анисе бе използван като втори опорен халф до капитана Борис Галчев. Мадагаскарецът, който е подчертано офанзивен футболист, се справи малко по-добре, в сравнение с предишната контрола срещу Будучност, но все още не достатъчно за играч, който бе представен като голяма звезда в Борисовата градина. Абел има желание, но само това не е достатъчно. В момента е доста далеч от формата, която показваше в Черноморец през есента. Липсваше синхрон между него и Галчев. С оглед обичайната си позиция на терена, която е в предни позиции, Анисе повече се включваше в атаките на ЦСКА и загърби голяма част от задълженията си да руши играта на Динамо. Което затрудни допълнително работата на Галчев.
Характерно за вътрешните полузащинци е през тях да минават почти всички топки в мача. В този ред на мисли Абел направи общо едва 27 подавания. Ясно е, че мадагаскарецът не е Шави и няма да видим от него 150 паса, но този му актив за 90 минути е твърде малък. Положителното е, че само 4 от тях бяха неточни. Друг плюс е, че футболистът извърши едва 3 нарушения. Показа чиста игра, за разлика от срещата с Будучност, когато на няколко пъти наточи брадвата, а при поредното му грубо влизане с двата крака, за малко да се стигне до масов бой на терена. В същото време Анисе бе фаулиран 2 пъти, което отново говори, че не се срещаше с топката много често.
То и Платини бе голмайстор на Черноморец, но в ЦСКА е доста по зле. Анисе скоро ще започне да играе ролята на водоноска. Да е жив и здрав и той иска бял хляб да яде.
Срещу Динамо новите показаха, че ако са перли, то са перли на трансферната глупост
Селекцията на ЦСКА е пълен провал и това се видя за пореден път в последната контрола с Динамо Букурещ. Двете нови "перли" на "червените" Абел Анисе и Нджонго Присо отново записаха пълни 90 минути на терена, но пак не показаха нищо, с което да се отличат. Началото на пролетния полусезон чука на вратата, а двамата продължават да играят посредствено и с нищо не оправдават трансферите си на "Армията", след големия шум, който се вдигна при идването им.
Срещу румънците Анисе бе използван като втори опорен халф до капитана Борис Галчев. Мадагаскарецът, който е подчертано офанзивен футболист, се справи малко по-добре, в сравнение с предишната контрола срещу Будучност, но все още не достатъчно за играч, който бе представен като голяма звезда в Борисовата градина. Абел има желание, но само това не е достатъчно. В момента е доста далеч от формата, която показваше в Черноморец през есента. Липсваше синхрон между него и Галчев. С оглед обичайната си позиция на терена, която е в предни позиции, Анисе повече се включваше в атаките на ЦСКА и загърби голяма част от задълженията си да руши играта на Динамо. Което затрудни допълнително работата на Галчев.
Характерно за вътрешните полузащинци е през тях да минават почти всички топки в мача. В този ред на мисли Абел направи общо едва 27 подавания. Ясно е, че мадагаскарецът не е Шави и няма да видим от него 150 паса, но този му актив за 90 минути е твърде малък. Положителното е, че само 4 от тях бяха неточни. Друг плюс е, че футболистът извърши едва 3 нарушения. Показа чиста игра, за разлика от срещата с Будучност, когато на няколко пъти наточи брадвата, а при поредното му грубо влизане с двата крака, за малко да се стигне до масов бой на терена. В същото време Анисе бе фаулиран 2 пъти, което отново говори, че не се срещаше с топката много често.
То и Платини бе голмайстор на Черноморец, но в ЦСКА е доста по зле. Анисе скоро ще започне да играе ролята на водоноска. Да е жив и здрав и той иска бял хляб да яде.