Левски намери заместник на контузения Владимир Гаджев в навечерието на реванша с ФК Баку. "Сините" ще върнат на "Герена" сръбския халф Саша Симонович. Трансферът няма да струва нито лев на ръководството, защото играчът е свободен агент.
"Да, разговарям с Левски. Сигурен съм, че с Ратко Достанич ще се разберем", коментира Саша Симонович пред "Меридиан Мач".
Халфът, който дебютира за Левски през 2002 г. с гол във вратата на ЦСКА, ще подпише договор за 1 година.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дъжд вали, но Левски този път трудно ще победи.
sini bogove написа:Не мисля,че като се"затвориш" в този промеждутък от време ще помогнеш на Отбора.От провинцията съм и не ми дреме от време или от друго,отивам на стадиона и викам за нашите!!!Дали ще съм мокър или друго няма значение,фен съм на ФУТБОЛЕН клуб не на шахматен!Аз така съм си избрал.Само Левски !
Респект , живея на Герена и мен ще ме мокри на стадиона

Гретна , винаги са ми харесвали коментарите ти , страхотен фен на Левски си , НО можешп да помогнеш на отбора ...колкото и КУЦО да играе само на стадиона.
ЛЕВСКАР до гроб!
Re: 3 000 билета са продадени вчера на Герена
Някой има ли представа колко билета са продадени до момента
- Red_champions
Re: Левски си осигури САША СИМОНОВИЧ
Пенсия.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
Re: Левски си осигури САША СИМОНОВИЧ
Red_champions написа:Пенсия.
Ама добра
-
- Контакти:
От хора дето си слагат за аватар фк гретна (не ги знам кви са тия) фк барцилона, фк ман юнайтед, съвети за Левски не ща 

Re: Това ....... време!!!
DukeUnv написа:Аз съм си на мача, ако ще е и камъни да валят, дето вика картаго. Нищо не може да ме спре да отида. За Левски аз на всичко съм гоотов!
+1
124 написа:Айде наздраве!Почваме ги,майка им деееебаааааааааааааааааааааа!
Айде , наздраве ...Загорка рлз

Дъжд валиии , дъжд валииии ЛЕВСКИ ПАК ЩЕ ПОБЕДИ!!!!
ЛЕВСКАР до гроб!
Прав си! Аз харесвам Gretna повече от Левски. Това е моят избор. За това съм човек за да имам право на избор. Не съм виновен че съм роден в София. Това е съдба.
Аз съвети на никои не давам. Аз изказвам мнение. Ок разкри ме. Моето мнение не е на истински Левскар. Ходил съм им на мачовете около 25 години. Имам си мнение. На Gretna ходих на финала с Хартс. Различно е.
Разбира се че ще си остана Левскар. Може и да си сложа утре нещо друго за автар. Не е важно как изглеждаш, важното е как мислиш.
Аз ходих на Левски -Тампере. Бях и на Левски-Бате. По случайност ходих и на Левски - Жилина.
А кой от вас е бил на Левски-Копенхаген,Аалст,Олимпия,Беверен
Естествено че съм бил и на мачове които са били Велики. Но след последните три бих предпочел този просто да мине и да отмине а аз само резулата да видя накрая. Няма да издържа на живо още един провал. Не знам какво мога да направя ако съм на мача а Левски не продължи. Не знам.......................
Аз съвети на никои не давам. Аз изказвам мнение. Ок разкри ме. Моето мнение не е на истински Левскар. Ходил съм им на мачовете около 25 години. Имам си мнение. На Gretna ходих на финала с Хартс. Различно е.
Разбира се че ще си остана Левскар. Може и да си сложа утре нещо друго за автар. Не е важно как изглеждаш, важното е как мислиш.
Аз ходих на Левски -Тампере. Бях и на Левски-Бате. По случайност ходих и на Левски - Жилина.
Естествено че съм бил и на мачове които са били Велики. Но след последните три бих предпочел този просто да мине и да отмине а аз само резулата да видя накрая. Няма да издържа на живо още един провал. Не знам какво мога да направя ако съм на мача а Левски не продължи. Не знам.......................
Re: Това ....... време!!!
Тоя мач 5 часа порой на стадиона и след това можех да си гледам рибки в гащите.В много по гадни условия сме играли помня един мач с розовите бихме ги 2:0

Аз на всеки един от гореизброените.